Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2012 13 yıl fan.. bence fırın almaslısın ben sana 2-3 gün önce yemek getirmiştim onu ısıtıp yersin belkim
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2012 13 yıl ewet.. eewett.. almaslım lazım.. almaslıyım.. çünkü.. o yemekler bu yüsten kurtlandı.. efi vaşşi kurtlar bastı.. hemen bi fırın alacağım.. menhus kurtları.. orada yakacağım..
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2012 13 yıl yo.. uyumazsınız efendim.. çünki.. şeker; siz siniz.. yok, nergis diyorsunuz sonra
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2012 13 yıl desem n'olur ki? iş işten geçti işte.. bilir miydim? peki peki, ben size küsemem ki zaten..
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2012 13 yıl işte onu diyorum ya.. bi tatlı tebessüm.. bin vav a bedelmiş.. bilemedim..
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 13 yıl uy anamlar.. oruç, iftar ve son-ucunda.. kaymaklı ekmek kadaifi.. hadi sana güle güle..
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 13 yıl ewet bi de.. simin-simin'den.. kalp biçimli bi komacan pasta aldım.. çook şekerdi.. sise de vereyim mi.. bi minik dilim örtmenim efendim..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.