Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 senin makamın orası artık sen ayrıl çık bi yemeğe kimse bişey diyemez Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 11 den once gidememki arkadaslar dolabima biseler tikistirmistir Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 dolaptan yemek mi yiyon hani şu elbise ayakkabı konan dolaptan Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 vala ac olunca ole bi yiyonki Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 tabe tabe aç olunca yenir pisboğazım demiyoda Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 demem tabe kurudum kaldim ben burda yemek yemeye zamanim olmuyo sanki is adamiyim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 tabe arkadaşım zate sana iş adamı daha uygun düşer Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 benden de tam is adami olurya en son bi uyeden rep aldim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 hangi akılsızmış o Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 benim gibi deliye kim rep verirki kendine haksizlik etme Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 saçma bir şey eğleniyom işte bi delide bana rep verdi delilerin kardeşliği Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 bencede sacma admini burdan protesto ediyorum sana pozotif bi rep yolladim iyi gunlerde kullnman dilegimle sen hic kendine ozel mesaj gonderdin mi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 bende protesto ediyom ..etiketler etiketler..etiketler... sağol canem para edermi acep kendime özel mesaj yollamak dahiyane bir fikir neden ben düşünemedim kiiii Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 vala halk arasinda cikan soylentiye gore pozitifi cok para ediyomus ara sira yolla insanin kendisiyle barisik olmasi lazim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 kandırıyon sen beni sanırsam ben şimdi küsüm kendime..sonra barışırım artıkın Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 yuk valla kandirmiyom hadi bi ozur mesaji atda baris kendinlen.delidir melidir ama iyi biridir frozen Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Jöne 5 kutu hazır yemek Carl Sagan'ın Karanlık bir dünyada bilimin mum ışıgı adlı kitabını aldım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 tskler yayamaz ben en son ne aldigimi hatirlamiyorum ne olcek simdi Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 tskler yayamaz ben en son ne aldigimi hatirlamiyorum ne olcek simdi Nedemek efendim en büyük asker bisim asker ya ondan şey ettiydim aman sen aç kalma sen liste ap ben sana yapayım.... ben de bugün bişey almadım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2008 Nedemek efendim en büyük asker bisim asker ya ondan şey ettiydim aman sen aç kalma sen liste ap ben sana yapayım.... ben de bugün bişey almadım allaaa bana yuz vermekle cok buyuk hata yaptin umarim pisman olmazsin 1)zeytinyagli yaprak sarmasi 2) bezelye 3)kuru fasulye 4)mercimek corbasi 5)ispanakli borek 6)patetes kizzartmasi 7)izgarada alabalik(yanina raki) 8)adana kebabi 9)makarna 10)firinda tavuk 11)rus salatasi cikofte simdilik bu kadar ben en son tras kolonyasi aldim 1 hafta oncesinde de almistim ama neredeyse butun kogus benden kullandigi icin bitti Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 tavuk izgara paatetes kizartmasi durum ve lahmacun aldim aksam yemegi icin Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2008 allaaa bana yuz vermekle cok buyuk hata yaptin umarim pisman olmazsin 1)zeytinyagli yaprak sarmasi 2) bezelye 3)kuru fasulye 4)mercimek corbasi 5)ispanakli borek 6)patetes kizzartmasi 7)izgarada alabalik(yanina raki) 8)adana kebabi 9)makarna 10)firinda tavuk 11)rus salatasi cikofte simdilik bu kadar ben en son tras kolonyasi aldim 1 hafta oncesinde de almistim ama neredeyse butun kogus benden kullandigi icin bitti Hımmmmmmm bukadrcıkmı amann sende tamam yarın akşam hepisi hazır olacak Jön hemen gidiyom sabah başluım yapmaya akşama hazırlayım galibam tamam hazır olacak görecen Alıntı
Φ Xenomorph Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2008 En son ne aldın? Babayı aldım. Hatun kazık attı da birascık! Hesabını sordum ama çatır çatır! Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 allaaa bana yuz vermekle cok buyuk hata yaptin umarim pisman olmazsin 1)zeytinyagli yaprak sarmasi 2) bezelye 3)kuru fasulye 4)mercimek corbasi 5)ispanakli borek 6)patetes kizzartmasi 7)izgarada alabalik(yanina raki) 8)adana kebabi 9)makarna 10)firinda tavuk 11)rus salatasi cikofte simdilik bu kadar ben en son tras kolonyasi aldim 1 hafta oncesinde de almistim ama neredeyse butun kogus benden kullandigi icin bitti Eneemmmmmm günledir bu siparişi hazır edecem diye öldüm bittim şaka nedemek zevkle hazırladım evett başlıyorsuz sevgili JÖN.... 1................... 2.................... 3....................ama bezelyeyi etli yaptım bunuda pastırmalı yaptım 4.................... 5....................ıspanagın içine biras peynir koydumki hafifletsin diye 6................... 7....................valla digerlerini hasurlarken biras ızgarada fazla kaldı alabalık artık idaye ediver damamı aaa ben 2 şişe aldım sen kafana göre içersin 8...................... 9......................valla neli istedigini söylememişsin ama bak artık ben birkaç çeşit yaptım 10..................... 11..................... veeeeeeeeeeeee bu seninnnn ama buda benim bu konuda tavis vermem işte bunlar hep benim sana bir tabak ana bir kazan ve büyük bir tabak ama sen hiç tatlı istememişsin kıyamam olurmu bukadar yemekten sonra tatlısız çıksssss hımmmmmm.................. nassıl ama güsel olmuş demi tadı kadayıfın eeeee artık bukadar yaptık birde köpüklü bir kahfe içersin dimi onuda yapayım afiyet şeker olsunnnnnn umarım ehh bişeyler yapmaya çalışmışımdır........................................... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Şeyyyy Jön sen bunları yedikten sonra mide spazmı v.s geçiririsin diyem korkudan ilk önlem olarak gende kötü hissedersen askeriyenin önünde bak şçföyü ile hazır ambulansda bekliyoo damamı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.