Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 17 yıl en son nohut leblebı,cekırdek,topkek,metro, 4lu rondo bırde sevdıgım bır arkadasımdan yara aldım
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 17 yıl en son bakırkoy pazarından 50 kuruşa badi aldım ve çok güzeldi ya nasıl kıydın o kadar paraya.nasıl harcarsın boyle bırseye. neyse saka bır yana gule gule gıyının
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 17 yıl Kızımdan hediye aldım Ahmet Telli'nin benim adıma imzalanmış şiir kitabı
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 17 yıl Kızımdan hediye aldım Ahmet Telli'nin benim adıma imzalanmış şiir kitabı vayyy beee helal olsun kızınıza tabı sızde bunun altında kalmadınız.karsılıgını verdınız. nasıl mı o anın duygusallık havasında gozlerınızde damlacıklar olustu. ne guzel bırsey gercekten. gule gule okuyun
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 17 yıl vayyy beee helal olsun kızınıza tabı sızde bunun altında kalmadınız.karsılıgını verdınız. nasıl mı o anın duygusallık havasında gozlerınızde damlacıklar olustu. ne guzel bırsey gercekten. gule gule okuyun Teşekkür ederim bursercan Rüşvet İhbar edicem seni
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 17 yıl param yokkı yavv alayım.aldıgım bursta yola yemege gıdıyo zaten:)
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 17 yıl sana tek bır kelıme soylıyıcem. bu kelımenın acılımını,anlamını cıkarmanı ıstıyorum. SABRET!!! bana guvenebılırsın.anahtarın bu olsun. bu kelımeyı anla lutfen
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.