Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 18 yıl çantan hayırlı olsun zeynep, iyi günler de kullan da badsi ne oluyo
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 18 yıl en son gözlük aldım numaralı güneş gözlükleri çok pahalıymış onu öğrendim
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 18 yıl duruma bağlı..eğer hava aldıysan sevinebilirsin,ama havanı aldıysan sevinmen biraz anormal olur bence
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 18 yıl hava aldım ......serin olanından.........klimadan serin serin.....
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 18 yıl Sopa alıp kovalıcam şimdi şu ikisini... neden yerin mi dar........ kibarca rica etsen belki giderdim ama artık forumdan çıkmam....
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 18 yıl sen egzo siyah siyah.....forum yas mı tutuyo....... yoksa bu ara siyah mı moda
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 18 yıl Bugün herzamanki gibi iki tane aylık alman dergisi aldım.Üstelik bir kelime bile almanca bilmiyorum ve dergilerin yalnızca resimlerine bakıyorum.Ben bunu neden yapıyorum????
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 18 yıl Az önce bir paket si..ra ve çikolata aldım... Sakıncalı ve zararlı olduğunu için noktaladım küçükler özenmesin
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 18 yıl fotoğraf makinası aldım tek hayalimdi gerçek oldu bol bol resim çekicem ve ben doğayı çekmeyi çok seviyorum
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 18 yıl Kitap aldım,''Pamuk prenses ve katrilyonlarca cüce.''Nano teknoloji hakkında.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.