Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

---ayakkabılarım tozlu ve çamurlu ise..

---denizden çıktığımda duş alamayıpta tuzlu tuzlu kalmışsam..

---bir filmin en heyecanlı yerinde reklam girmesi, kapının çalması,telefon çalması ...

---bir mağazada alışveriş için ürün seçtikten sonra kasada, cüzdanımın üzerimde olmaması..

---bir misafirliğe gittiğimde ev halkının çocuğu tarafından sürekli taciz edilmek..(pantolonumun çekiştirilmesi..oyuncaklarıyla oynanmaya zorlanmam..acayip sorular..sen ne kadar da tatlı şeysin dedikten sonra çocuğun avazı geldiğince ağlaması.. :unsure: ...ev halkıyla önemli bir konuyu görüşür iken çocuğun düz duvara tırmanma çabası..vs.. :stuart: )

---apartman katında koridor ışığını yakacam diye yanlışlıkla bir daire katının ziline basmışsam ve hemencecikte kapıda ev sahibesinin görünmesi..hallerii... :)

...şimdilik bu kadar..

Gönderi tarihi:

---kendisi tutsakken beni özgür kılmaya çalışan arkadaşlarım..halleri..(az önce binbir demogoji ile bana akıl vermeye çalışıyordu)..neden insanlar kendi yapamadıkları , kendince riskli olan şeyleri yada zamanında yapamamışta içinde uhdesi kalmış şeyleri bir başkasından yapmasını ister..yoksa sonuca bakıp ona göre mi hareket edecektir..neyse bu hallerde beni sefil kılar..

---yaşamdan yararlanan birinin yaşamı haketmeye çalışandan da yararlanması halleri..beni sefil gibi hissettirir..

---tanrının kurnaz ama aptal çocukları...

--- :stuart: şimdilik bölee..

Gönderi tarihi:

buzağı güzellik yarışmasında ki sonunculuğum... ...nede güzel hazırlanmıştım..jüri sorunsalı..şike vardı diyolar..işte bu hal..sefil etti benii.. :sweatingbullets: ..idda ediyom..birincilik hakkımdı..yediler.. :unsure:

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar bıyere gıdelım der iş çıkışı,tamda üzerimde para yoktur,dıyemem de.sonra gittiğimiz yerde zorla bişe yedirirler.sonu malum en sefil durum :online2long:

Gönderi tarihi:

Çok ciddi bir ortamda gülme krizim tutmuşsaa.. :lol: hayatta dayanamam..öyle gülerimki..kendimden gıcıklanırım..sonrada ya kusura bakmayın arkadaşlar..derim ama..birden yine patlarım..artık kimi günah keçisi seçmişsem bulunduğumuz masada..sonrada onlarda gülmeye başlar..hep beraber gülüşürüz..sonra sorarız biz neye güldük..hep bir ağızdan ..bilmemm.. :unsure: ..ardından yinee..

---ne bilem iştee..oluyor iştee..hani kendimizi sefil hissedecez yaa..malzeme çook.. :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

--ilahi rastlantılar vuku bulduğunda..

--insan kaderini değiştiremiyorsa , acaba O' nu (kaderini) sevmeli mii...? ....hallerii....ayy ne sefilim..ne sefil..içimden fışkırıyor.. -_-

Gönderi tarihi:

hoşlandığım kız tarafından red edildiğimde , ya da red edilmesem bile , başka biri ile ilşkisi başladığında, nişanlandığında ya da evlendiğinde kendimi çok gereksiz hissederim.

ortam gereği hoşlandığımı belli etmeden ortalıkta dolaşmak zorunda kalmak baya koyar yani.

Gönderi tarihi:

Bazen söyleyecek çok sözünüz olduğu halde susarsınız ama bilirsiniz ki susmakta bir cevaptır.

İşte bu mücadeleyi verirken kendimi sefil gibi hissediyorum -_-

Gönderi tarihi:
karşınızdaki insan sizi kendine yakın gördüğü için derdini söylediğinde elinizden birşey gelmediği ve çaresiz kaldığınız zamanki sefillik tam bir sefillik oluyor...

+10 :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

tam aşık olacağım tipte bi kız, sevgilisi olduğu halde aylarca üzerime üzerime gelmişti ve kızın abisi çok yakın arkadaşımdı.ortam da iş yerimdi

o sıralarda beni de çok seven evlenmek isteyen bi kızcağız vardı.. çok iyi biriydi.

o dönem o kadar gerildim , o kadar gerildim ki, o gerilimde terk ettim zavallıyı.devam etsem çok daha fazla acı çekecektik.

Gönderi tarihi:

tatile gitmeye herşeyinle hazırsındır..hatta yerini bile ayırtmışsındır..ama izin gününü beklemektesindir..deniz kum doğa güneş seni çağırmaktadır..günün gelmediği için duymamaktan gelmektesindir..ayy ne sefilcedir.. :( .... :)

Gönderi tarihi:

Gözümde bi gram uyku olmayınca sefil değil hatta sersefil hissediyorum -_-

Bir cinim bile yok ki şurda oturup dertleşeyim B):(

Gönderi tarihi:

-yüz yüze tartışmalarda ,karşımdaki üstüme gelmeye başladıkça susmaya başlayınca,söyleyeceklerimin çokluğundan hiçbir şey söyleyemez hale gelişimde kendimi sefil hissediyorum..

-en yakın arkadaşım benimle büyük bir sır paylaştığında ve o sırrı bilmenin bile beni türlü türlü zor durumlara düşürdüğü anlarda sefilin de sefili oluyorum...

-olaki maddi anlamda sıkışırsam ve birinden, bu kişi bana borçlu bile olsa, para ya da borç istemem gerekirse sefil kelimesi az kalıyor ... kalbimi koca bir avuç sıkıyor sanki....

Gönderi tarihi:

umudumu kaybettiğim zaman :(

Gönderi tarihi:
Şimdi ki gibi olduğumda...öle işte -_-:blushing:

ay ay ayy..noldu sana ölee..küsme minnik çucuk gibiii :grin: ..hava sıcaktı bu gün..baygındım yeni ayıldım..yaa..işte sana sefillik.. :lol:

Gönderi tarihi:
küserim banane banane -_- beenim öle derdim yok kuzey kutbunda yaşıyom :stuart::online2long:

seni gidi mutlu penguencik.. :) ...derdi yokmuş..sen onu külahıma anlat.. :laughing:

----ay sefilim niye bilyon mu..kıpır kıpır içim..müzipim..şimdi gidip sahile..arkadaşlarımla tepişicem..işte ölee..at gibim..öyle gülücem öyle gülücem ki..görenler beni mutlu sanıcak..mutlu sanılma tepişmesi..ayy ne sefiilll.. :sweatingbullets: ..... :lol::unsure:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.