Φ zerdust Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Tayyip Erdogan´in Cankaya adayi Abdullah Gul Vatan Gazetesi´nden Sedat Sertoglu´na roportaj veriyor. Abdullah Gul, bir ay once ABD Disisleri Bakani Colin Powell´la yaptigi gorusmeyi Sertoglu´na anlatiyor: "Ben bu gezileri yapmadan once, simdi senin oturdugun koltukta (tam burada Gul, "Eliyle koltuga vuruyor") ABD Disisleri Bakani Powell oturuyordu. Onunla 2 sayfalik 9 maddelik bir plan uzerinde anlastik. Ama ben her yaptigimi kalkip aciklayamam ki. Powell Suriye´ye giderken de benimle konustu. Gizli olan bir suru gelisme var." Abdullah Gul, 17 Temmuz 2003 gunu Filistin Disisleri Bakani Nebil Saat´ la gorusurken ABD ziyaretini aciklamaya calisti. Gul orada da Powell´la yaptigi gizli mutabakatin ayrintilarini su sozlerle aktardi: "Tezkerenin reddinden sonra Powell´in Turkiye´ye yaptigi ziyarette, bolgede yapilmasi gerekenleri beraber kararlastirdik". ISTE GUL´UN POWEL´ LA IMZALADIGI GIZLI MUTABAKATIN MADDELERI TURKIYE KUZEY IRAK´TAN CEKILECEK 1. Irak´in kuzeyinde bulunan butun Turk birlikleri ve Turk Ordusu´na bagli ozel kuvvetler, dort ay icinde asamali olarak Turkiye sinirlari icine cekilecek. SINIR HAREKÂTINA SON 2. Turk Ordusu bundan boyle hangi gerekceyle olursa olsun, sinir otesi harekâtta bulunmayacak. PKK/KADEK´in Turkiye egemenlik alani disinda takip ve bastirilmasi harekâtlarina son verilecek. PKK´YA ASKERI HAREKAT ICIN ABD´DEN IZIN 3. PKK/KADEK´E karsi Turkiye devletinin egemenlik alani icinde yapilacak askerî harekâtlar icin, ABD askerî makamlarina haber ve bilgi verilecek, izin alinacak. TURKIYE´YE AMBARGO VE ASKERI YAPTIRIM TEHDITI 4. Eger Turk Silahli Kuvvetleri, PKK/KADEK´e karsi ABD askerî makamlarina bilgi vermeden ve izin almadan harekât yapacak olursa, ABD hukumeti, Kurt halkina karsi siddet kullanildigi ve soykirim uygulandigi cercevesi icinde uyarida bulunma hakkini kullanabilecek. Bu durumda ABD gerekli gordugu ambargo ve silahli mudahale gibi siyasal ve askerî yaptirimlari sakli tutacak. ABD´NIN IRAN VE ORTADOGU HAREKATINA AKTIF DESTEK VE KATILIM 5. Turkiye, ABD´nin Iran´a ve diger Ortadogu ulkelerine karsi uygulayacagi sinirli askerî harekâtlara, ABD´nin talep etmesi halinde sartsiz olarak us ve tasima kolayliklari saglayacak, askerî birlik verecek. Turk birliklerinin ust komuta yetkisi, ABD komutanliginda olacak. TURK ORDUSU´NUN ASKER VE SILAH GUCUNDE INDIRIM 6. Turk Ordusu´nun asker sayisi ve silah kuvveti, ABD´nin uygun buldugu sayi ve kabiliyete indirilecek, ozellikle tank ve agir silahlarin miktari dusurulecek, savas ucagi sayisi sinirlanacak, butun silah ve cephane bundan sonra agirlikli olarak kisa menzilli taktik savunma kavramina [belgede konsept deniyor] gore ayarlanacak, Turkiye´de bulunan ABD ve NATO irtibat subaylarinin gorev alanlari ve yetkileri genisletilecektir. KUZEY IRAK´TAKI KUKLA DEVLETI TURKIYE RESMEN TANINACAK 7. Irak´in kuzeyinde kurulmus olan ve sozumona "Kurdistan" adi verilen Kukla Devlet, resmen ilan edildikten sonra, Turkiye tarafindan da resmen taninacak. Turk devletinin Kukla Devletin kurulusunu "savas nedeni" sayan Millî Guvenlik Siyaset Belgesi ve bu yondeki politika ve kararlari kaldirilacak. PKK/KADEK ELEMANLARINA GENIS KAPSAMLI AF 8. Abdullah Ocalan ve diger dort lideri disinda butun PKK/KADEK yonetici ve elemanlarina genis kapsamli af cikarilacak. PKK/KADEK YASALLASACAK 9. Etnik gruplarin yasal siyasete katilmalari onundeki butun yasal kisitlamalar ve engeller kaldirilacak. Af yasasiyla baglantili olarak PKK/KADEK´e yasal siyaset duzleminde yer alma olanagi saglanacak, hapiste veya dagda bulunan yoneticilerin siyasal mucadeleye katilmalari icin gerekli hukukî ve siyasal onlemler alinacak ve uygulanacak. BELEDIYELERE OZERKLIK 10. Kamu Reformu Yasasi ve yeni Yerel Yonetim Yasalari hizla cikartilarak, Turkiye´deki Kurt nufusun yogun olarak yasadigi sehir ve kasabalarin belediyelerinin ozerklesmesi sureci kararli olarak yurutulecek. DORT YILDA ASAMALI OLARAK FEDERASYONA GECIS 11. Turkiye, dort yil icinde uygulanacak bir planla, uniter devlet yapisini terk ederek, federasyona gececek. KIBRIS´TA DENKTAS DEVREDISI BIRAKILACAK VE ANNAN PLANI UYGULANACAK 12. KKTC Cumhurbaskani Rauf Denktas, "Arafat modeli" denen uygulamayla devre disi birakilarak, Kibris´ta Annan Plani bazi kucuk degisIkliklerle hayata gecirilecek. EGE´DE YUNANISTAN´IN TALEPLERINE ESNEK TUTUM 13. Ege kita sahanligi konusunda Turkiye, Yunan doktrinine daha esnek davranacak, Turk jetlerinin ucus alani daraltilacak, sIk sIk ortaya cikan "it dalasi" sorunu Yunanistan rahatsiz edilmeden cozulecek. ERMENISTAN´A YONELIK KISITLAMALAR KALDIRILACAK 14. Turkiye´nin Ermenistan ile iliskileri normallestirilecek ve iyilestirilecek, sinir ticaretinde Ermeniler lehine duzenlemeler yapilacak, Ermenilerin Turkiye´ye gezilerindeki bazi kisitlamalar kaldirilacak. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 CUMHURiYET TARiHiNiN EN AGIR SUCU ISLENiYOR Herhalde öyle oluyor arkadaslar ....!!! Milletimizden ve TBMM,den gizli olarak baska bir devlet ile mutabakatta bulunmak, agır bir suctur. Bu uygulamaya su veya bu düzeyde hizmette bulunmak da suctur. Bu Gizli Mutabakatla islenen suclar sunlardır.... 1. TCK 125. maddede tanımlanan suc.. Türk Ceza Kanunu,nun İkinci Kitabının Birinci Babında ,,Devletin Sahsiyetine Karsı Cürümler,, düzenlenmistir. 125. Madde, Devletin ülkesine, egemenligine ve birligine karsı cürümlerden en agırını cezalandırmaktadır. Burada korunan hukuki yarar, Devletin ülkesinin bütünlügü ve egemenligidir. Söz konusu yararlar, maddeye göre dört cesit eylemle ihlal edilebileceginden, secimlik hareketli bir suc söz konusudur. Ayrı ayrı suc,olusturan eylemler sunlardır 1. Devletin topraklarının tamamını veya bir kısmını yabancı bir devletin egemenligi altına koymaya, 2. Devletin bagımsızlıgını azaltmaya, 3. Devletin birligini bozmaya, 4. Devletin egemenligi altında bulunan topraklardan bir kısmını Devlet idaresinden ayırmaya yani yukarda belirtigin anlastma arkadas sucu bu noktaya tasiyor... Bilmem ama nokta bu nokta........... Saygilar yamyam frankfurt Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Tayyip Erdogan´in Cankaya adayi Abdullah Gul Vatan Gazetesi´nden Sedat Sertoglu´na roportaj veriyor. . . . ERMENISTAN´A YONELIK KISITLAMALAR KALDIRILACAK 14. Turkiye´nin Ermenistan ile iliskileri normallestirilecek ve iyilestirilecek, sinir ticaretinde Ermeniler lehine duzenlemeler yapilacak, Ermenilerin Turkiye´ye gezilerindeki bazi kisitlamalar kaldirilacak. Ya ben anlamadım ya da bir eksik var;cevap verirseniz sevinirim:Gizli bir belge teşhir mi edilmiş(orijinal metin için yön gösterirseniz iyi olur o zaman);yoksa bunlar ordan burdan toplama şeyler mi(yine kaynakça gösterirseniz olur)... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Ya ben anlamadım ya da bir eksik var;cevap verirseniz sevinirim:Gizli bir belge teşhir mi edilmiş(orijinal metin için yön gösterirseniz iyi olur o zaman);yoksa bunlar ordan burdan toplama şeyler mi(yine kaynakça gösterirseniz olur)... gerçek yada yalan farkedecekmi ki belge istiyorsunuz...gözlerinizle gördüklerinize,kulaklarınızla duyduklarınıza inanmayan siz akp savunucuları için bir şey değişecek mi?siz görmemeye,duymamaya, konuşmamaya devam edeceksiniz nasıl olsa.. Alıntı
Φ AynRand Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Çevremdeki esnaf ve arkadaşlardan çoğu söyle soyluyor:Önceleri Mhp taraftarıydık ama bir müslümana bu kadar aşağılama yapılmadı,oylarımızı Akp ye vereceğiz.Sanırım bazı şeyin üstüne gıdıldıkçe,magdur edılenin taraftarları artıyor Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Çevremdeki esnaf ve arkadaşlardan çoğu söyle soyluyor:Önceleri Mhp taraftarıydık ama bir müslümana bu kadar aşağılama yapılmadı,oylarımızı Akp ye vereceğiz.Sanırım bazı şeyin üstüne gıdıldıkçe,magdur edılenin taraftarları artıyor din sömürüsüne güzel bir örnek olmuş..akp'yi savunanların asıl derdi bu zaten müslümanlık.. hadi buyrun burdan yakın... demek mağdur edilenin vallahi bravo... üstteki yazım aynen geçerlidir.. bahaneniz çok nasıl olsa.. Alıntı
Φ AynRand Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Ben yaşadığım bir olayı aktardım,Akp nin savunmasını yapmıyorum.Ben neden ve sonucu yazdım,ve durum gerçekten bu şekılde Alıntı
Φ zahara Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 selamlar..... müslamanlik carsafina bürünmüs amerika kuklasi olmus bir insanlardan ne bekleyebilirizki!... bunlar önce Allah Allah sonrada Yallah Yallah yapanlardan ve söyleyenler... bu akp debilen illet yüzüne banlandim cikisyok.com sitesinden Atatürk e ait yazilarim ve resimlerim yüzüne birde bana biz Atatürkcüyüz yaziliyor sen herseye muhallefet oluyorsun denilip cikiliyor eee simdi kim Atamci kim akpci adamlar akpnin negatif tarafindan kelime birak harf yazdirtmiyorlar satsinlar bakalim topraklarimizi vatanimizi malimizi özgürlük isigina kosuyor sandikca zindan cukuruna düseceklerini anlayacaklar anlayacaklarda is isten gectikten sonra bunlari simdi din savunma panigi almis sanki dine laf atan varmiski ya okadar bunaldimki bende "elhamdülillah" müslümanim ama kanimin son damlasina kadarda TÜRKÜM TÜRK.... Paylasimin icin tesekkürler... Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 gerçek yada yalan farkedecekmi ki belge istiyorsunuz...gözlerinizle gördüklerinize,kulaklarınızla duyduklarınıza inanmayan siz akp savunucuları için bir şey değişecek mi?siz görmemeye,duymamaya, konuşmamaya devam edeceksiniz nasıl olsa.. Farkedecek;ben gerçeğe değer veririm;propagandalara değil... Bu sözüm sizi de kapsıyor maalesef... Çevremdeki esnaf ve arkadaşlardan çoğu söyle soyluyor:Önceleri Mhp taraftarıydık ama bir müslümana bu kadar aşağılama yapılmadı,oylarımızı Akp ye vereceğiz.Sanırım bazı şeyin üstüne gıdıldıkçe,magdur edılenin taraftarları artıyor Evet;böyle bir şeyi daha önce de duymuştum... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.