Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Arkadaşlar ne tür müzik dinlemekten hoşlanırsınız? İnsaların dinlemiş olduğu müzik ruh hallerini yansıtıyormuş Alıntı
Φ 11ha Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Ben genellikle Rock dinliyorum.Ara sıra rep olarak SaGoPa KaJmEr dinliyorum Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 türk halk müziği türk sanat müziği ve hafif slov parçalar pop rock falan gürültü gibi Alıntı
Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 İnsanın bazen sevgisini artıran bazen yüreğine dokunup acı veren özlemi aşkı anlatan slow parçaları dinlerim Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 ruh halimin depreşikliğine bağlı...bazen otantik opera..bazen davul zurna..blues cazz..flamenko..arada bir de arabesk...şimdiyse kulaklığımdan yükselen ses.. --gün gördüm günler gördüm.. --seni gördüm şad oldum... ben ne tür müzik dinliyorum.. salata..salataa.. Alıntı
Φ seyhan__ Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 genel olarak pop rock ve türkü dinlerim... rap ve yabancı müzikleri hiç sevmemm... arabeskde takıldıklarım var şimdi yok desem olmaz:D geriye başka bişey kalmadı sanırım:P Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Lise 1e giderken Büyük Karikatürist Oğuz Aral'ın "Utanmaz Adam" adlı karakterini Okan Bayülgen'in canlandırdığı birdizi çekilmişti ve fon müziği "Hatasız Kul Olmaz"dı. Ben "Avni" ve "Utanmaz Adam" karakterlerine bayılırım ve bu kısa bir süreliğine "Arabesk"e itti beni. Ama Orta Okul 1 ya da 2inci sınıftaydım ve Şebnem Ferah "Yağmurlar" Klibi ile karşımdaydı... Ve ben akşama kadar Kral Tv'de onun çıkmasını beklediğimi hatırlıyorum. İlk gününden itibaren hala zevkle dinlediğim tek sanatçıdır kendisi. Rock'a heves sarmam bu sayede oldu ve sonra Üniversitede falan arkadaşlarımın etkisiyle devam etti... Ama yabancı parçaları falan ezber yapma ya da akılda tutma gibi bir huyum yoktur. Zihniim doldurmam gereken daha başka şeylere ihtiyacım var Yine Üniversite de beni kendisine bağlayan Müzik türü Klasil müzik olmuştur. Gerçi Lisedeyken öyle rastladıkça dinlemek hoşuma giderdi ama o sıkıcı Vize ve Final haftalarında keşfettiğim şey, Klasik Müzik'in zihni diinlendirdiği olmuştu. Walkmanimde Trt radyosunu açar ve Kalik Müzik dinlerdim ders çalışırken, müthiş zevkliydi ve ders hakikaten kafaya yatıyordu öylece. Şu sitede bütün Klasik Parçalar var, indirin bence... Başka ne dinlerimmm... Rap falan hiç sevmem ama Sagopa Kajmer ve Sultana çok kaliteli müzik yapıyorlar bence ve hakikaten dinliyorum. Arabesk'i çok uzun zamandır dinlemiyorum zaten, sarmıyor... Ama Yavaş tonlu şarkıları dinlemeyi severim, şöyle duygusal ağırlıklı. Ney dinlemek çok hoşuma gider, "Yedi Karanfil"in tüm albümlerini dinlemişimdir ve Mevlevilerin "Sema" türü çalışlarıda çok hoşuma gider. Mesela Yunus'un vs. bazı deyişleri var bu şekilde, dinlemek çok zevkli... Sezen Aksu benim için "Yolculuk" ve "Ayrılık" müziğidir. Her iki halde sabahlara kadar dinlerim ama kendime getirmiyor beni ayrılık dönemlerinde, daha da berbat hale getiriyor yine de kendimi alamıyorum işte dinlemekten... Lorainne McKennitt hayranlığım vardır ve o sayede Kelt Müziğinide seviyorum dinlemeyi ve arada diğer etnik müzikleri dinlemeyi de severim. Bu forumda ise "Kızıl Derili Müzikleri" ile tanıştım, onları da dinliyorum artık. Kısaca beni iyi hissettiren her şeyi dinlerim ama öyle her şeyde beni iyi hissettirmiyor işte. Saygılarımla... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.