Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 diloş.........saldım aklımın iplerini zeynepp.....karanlıkta ışığı görebilmek.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 diloş.........saldım aklımın iplerini zeynepp.....karanlıkta ışığı görebilmek.. ne kadar güzel ifade etmişsiniz bayıldım... Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 patolojik_yaratık Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 Sands sana bir soru, imzanda kullanmışsın ve ben sık duyarım bu sözü. Ölüm nedir senin için. Nesinden ibret almak gerekiyor evet öleceğiz doğduysak öleceğiz. Yaşadığım sürece iyi şeyler yapmayı düşünüyorum kendi doğrularımla yaşamak, zincirlerden kurtulmak, özgür olmak istiyorum. Yaşam bir armağan bana göre ölümse ibret alınacak bişey değil sadece sonuç. Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 Sands sana bir soru, imzanda kullanmışsın ve ben sık duyarım bu sözü. Ölüm nedir senin için. Nesinden ibret almak gerekiyor evet öleceğiz doğduysak öleceğiz. Yaşadığım sürece iyi şeyler yapmayı düşünüyorum kendi doğrularımla yaşamak, zincirlerden kurtulmak, özgür olmak istiyorum. Yaşam bir armağan bana göre ölümse ibret alınacak bişey değil sadece sonuç. Ben uzman değilim ama özgürlük zincirleri kırmak aslında bunlar bize dayatılan seylerdir gibi geliyor neticede bu fikirleri okuduklarından gördüklerinden kazanıyorsun özgürlük nedir senın icin zincirleri kırmak nedir ölümü ibret olarak görmek sana ne kaybettirir eger bir sonucsa sana ne kazandırır.Meseleye bakıs acısı herkese göre farklılık arz eder ama benım icin özgürlük yasamları örnek kişileri referans almaktır zira ben akıl olarak öyle kendi kararlarını kendi verebilecek kapasitede biri değilim her zaman yeni şeylere ihtiyacı olan ve bu yeni şeyleri alacak bir kaynak arayan biriyim o zaman zincirlerini kırmak diye söyledigin sey senı huzurlu kılarken benım icin zincirlere daha fazla sarılmak huzurdur.Yaşasın ölüm ve onu bir sonuc değil bir neden oalrak görenler. Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 asıl ölümün geleceğini düşünmek ve bundan ibret almaya çalışmak dayatılan bir öğretidir. nereden biliyoruz ölümden sonra bizi neyin beklediğini okuduğumuz kitaplarda yazanlar yani birilerinin yorumu dışında varsayımı dışında ölüm hakkında ne biliyoruz öleceğimizi bilmek dışında? Doğanın maddeye verdiği bir ömür var sadece insanlar değil bitkilerde ölüyor. bunda şaşılacak ve korkacak ne var? gerçekten bunun ibretini ben merak ediyorum ölümden nasıl ibret alıyoruz ölüm şekillerindenmi? zincirlerden kurtulmak benim için diğerlerinin üzerimde hakimiyet kurmasına izin vermemektir bu kimsenin fikrinden yararlanmam anlamına gelmez ama ben başkalarının fikriyle yaşayanlardan değilim. ayrıca ölümü sonuç olarak değilde neden olarak görmekte nedir? neden yaşıyorsun bunu biliyormusun? Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Evet biliyorum birde şöyle düşün neye inandığın neyi bildiğin şöyle bir kenarda dursun diyorsun ya ölümden nasıl ibret alacağız ölüm şekillerinden mi,devam edelim mahallede bir teyze düşün öldünkten sonra cenazesinde o kadar çok eleman var ki vaybe teyzeyenin cenazesindeki kalabalıkta aynı yasarken evinin kalabalıgı gibi ama ben biliyorum bunun nedenini bu teyze ne kazancı ne malvarlıgı varsa fakir gurebaya dagıtırdı hatta biliyor musun suan oturdugu evide satmış çocuk esirgeme kurumuna vermişti kendide 3 yıl önce kaybettiği eşinin emekli maaşıyla önceki evinde kirada oturuyor onca tanıdıgı var yardımıda kabul etmez inatcının teki.Buda bir sonuc bunu yapan insan için ne dersin humanizm,insanlık,helal be teyze, işte bu senin için buyken ben dolaylı manada bunun hümanizm,insanlık ve helal be teyzeyle alakalı oldugunu düşünüyorum.Sen sanırım beni korkularımın şekillendirdiğini düşünüyorsun ibretten kasıt illa çekinmen gereken bir şey demek değildir o teyzenin kücükken yetim büyümeside onun icin bir ibret vesilesi ama korktugundan bunları yapmadı ki bunun tarifide yok aslında ama hani bu ibret böyle bişey işte.Bana dayatılan sana dayatılan kime göre neye göre ben dogunun 6 haneli bir köyünde 13 tane cocukla büyüdüm sen ise kalabalık şehirlerin bakkaldan hurma calan cocuklarıyla o zaman dayatıda değişir dimi zannımca herhalde galiba.Velhasılı kelam öleceğiz temiz ölelim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 diloş.........saldım aklımın iplerini zeynepp.....karanlıkta ışığı görebilmek.. teşekkür ederim ErdalAktas Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Hey gidi günler.. En güzel avatar benim.. Hep ben, en cok ben Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Çok megolamansın naticim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Sanane Seni ilgilendirtmes hııh Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Yuk ilgilendirdiği için sülemedim zaten Aynı zamanda da ukalasın biliyon demi naticim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Yok cnm sen varken bana düşer mi heç Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Ne münasebet.. Önden büyükler Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Bu topicin sonuda diğer topic gibi olacak Suç üserime kalmasın diye cvp hakkımı kankime devrediyorum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Ne fenasın be sen... Yap et topragımın üstüne at Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Şiiişşşt kızlar ne oluyor bakiyim Tabiki en güzel avatar benim nahaber hele bir itiraz edin bakiyim kulağınızı ısırmıyormuyum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Gece itiraz edio, dio ki bana özelden ( ) Suheda'nın avatarı güzelmiş peeh, o da megoloman.. Ağzından, burnundan duman çıkartıo ne sanıosa kendini, hiç güzel değil bence, ne o öyle dio.. Isır kulağını ısır.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Bir kere o duman değil melek figürü lütfen dikkatli bakalım gönüldaşım demez öyle şey demekki kulağı tehlikede olan sensin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Hayır yaa dediii ben neden söyleyeyim Bak istersen alıntı yapıyım anla.. Suheda'nın avatarı güzelmiş peeh, o da megoloman. Ağzından, burnundan duman çıkartıo ne sanıosa kendini, hiç güzel değil bence ne o öyle Bak aramızda kalsın söyleme ona tamam mı Kendimden korkuorum bazen Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Hayır yaa dediii ben neden söyleyeyim Bak istersen alıntı yapıyım anla.. Kendimden korkuorum bazen Bence kendinden değil bu yazıyı gördükten sonra gönüldaşımdan korkmalısın şeker yerinde olmayı hiç istemezdim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Ne fenasın be sen... Yap et topragımın üstüne at : Ne fenalığımı gördün be Şiiişşşt kızlar ne oluyor bakiyim Tabiki en güzel avatar benim nahaber , hele bir itiraz edin bakiyim kulağınızı ısırmıyormuyum Gönüldaşımıda kaybettik Gece itiraz edio, dio ki bana özelden , Suheda'nın avatarı güzelmiş peeh, o da megoloman.. Ağzından, burnundan duman çıkartıo ne sanıosa kendini, hiç güzel değil bence, ne o öyle dio.. Isır kulağını ısır.. Ben demek istediğimi direk yazaram cnm sana özelden msj atmam Hayır yaa dediii ben neden söyleyeyim Bak istersen alıntı yapıyım anla.. Kendimden korkuorum bazen Yuk sen sadece benden kork Bence kendinden değil bu yazıyı gördükten sonra gönüldaşımdan korkmalısın şeker , yerinde olmayı hiç istemezdim Gönüldaşım çok haklı Isırayım mı ben bunun kulağını gönüldaşım Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönüldaşım çok haklı Isırayım mı ben bunun kulağını gönüldaşım Isır ısır kanat hak etti Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Beni kan tutar Sen ısırsan olar mı gönüldaşım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.