Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ünlülerden "E" ile yemek isterdim... :P

valla şaka bi yana Cemal SAFİ ile oturup dertleşmek isterdim...bayanlardan ise bir sürü var ama ilk sırada Adriana LİMA var... :D

Gönderi tarihi:

yaww bu gencebay da ne gıcık adam alala!!! illa sevim de gelsin diye tutturdu sevim de sevim :sweatingbullets: !!!!! tamam sevim abla hadi hazırlan sende gellllll.yemeğe gidiyozzzz :sorcerer::sorcerer::sorcerer:

Gönderi tarihi:

Sezen Aksu, Beyazıt Öztürk, Okan Bayülgen, Yılmaz Erdoğan, Kürşat Başar, Candan Erçetin, Ferhat Göçer, Sertab Erener ile bizimkisiler... Frozen, Diloş, Leylam, Sedelina, Yumote ve ben... Bu isimlerle yemek yediğimi düşünüyorum... Aynı masada hepsi bir arada... B):rolleyes::hug:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Necati Şaşmaz ( Polat ) :wub: ( Yanlız mümkünse Memati ve Abdulhey gelmesinler <_<:lol: )

George Clooney'de 2. favori adayım :wub::P

çok ayıp ama memati ve abdulheyi beğenmiyormusun? :angry::P

onlar çamlıcanın 3 gülü kız, necati nereye onlar oraya, necatiyi alana onlar bedava... :lol::lol:

Gönderi tarihi:
Sezen Aksu, Beyazıt Öztürk, Okan Bayülgen, Yılmaz Erdoğan, Kürşat Başar, Candan Erçetin, Ferhat Göçer, Sertab Erener ile bizimkisiler... Frozen, Diloş, Leylam, Sedelina, Yumote ve ben... Bu isimlerle yemek yediğimi düşünüyorum... Aynı masada hepsi bir arada... B):rolleyes::hug:

ben bu masadaki bazı şahıslar sebebiyle :closedeyes: yemeğe katılamıyacağım gıcığım :getlost: ..lütfen kendini fazla hırpalama bu sebepten.. :w00t:

Gönderi tarihi:

Ünlüleri boşversek biz yesek de olur :rolleyes: Zati işleri güçleri olabilir :stuart:

• 2 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.