Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Arkadaşlar insanlar gerçekleri söyledikleri zamanmı,yoksa basit ve pembe yalan söyledikleri zamanmı mutlu olurlar; iyi düşünün öyle cevaplayın Alıntı
Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 gerçekleri sölediği zaman mutlu olurlar bence şöle diyelim doğruyu sölemek herzaman iyidir ama tabi benimde pembe yalan sölediğim oldu ama bu karşımdaki kişiyi sevdiğim için oldu ama bu benim için mutluluk olmadı. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 duruma göre değişir sanırım bazen söylediğiniz yüzlerce yalan bir doğrunun yerini tutmaz... bazense söylenen 1 yalanın etkisi binlerce doğru sözden daha gerçek olur... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 bence insanlar duymak istedikleri ile mutlu olurlar... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 gerçekleri söylemek her zaman mümkün olmayabiliyor ama en azından yalan da olmasın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 bence insanlar duymak istedikleri ile mutlu olurlar... Doğru tespit.. İşte tam bu nokta da topice konu soruya verilecek cevap şu olmalı: İnsanlar pembe yalanları başkalarını mutlu edebilme adına söylüyorlarsa ve bu yalan hayati/hassas bir konuda değilse bir sorun yoktur bence.Karşındaki insan sevdiğinse,onun mutluluğu seni de mutlu eder.Dolayısıyla benim tercihim çoğunlukla gerçekler olsa da bu pembe yalanlarda söylenebilir diyorum.. Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 duruma göre değişir....açıklandığı gibi gerçekler bazen kimilerimizin duymak istemedikleri olabiliyor..bu yüzden bazı pembe yallanlara ihtiyaç olduğunu düşünüyorum ... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 gerçekleri söylemek her zaman mümkün olmayabiliyor ama en azından yalan da olmasın bunu yazalı 24 saat olmadan,hatta 12 saat olmadan pembe yalanlar söylemek durumunda kaldım eğer söylemeseydim o kişinin tansiyonu ve şekeri çıkacaktı mazaallah,evet bazen yalan gerekli.. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 6 ay önceydi iş yerim de benden habersiz pc kurulmuş ben bu alete karşıydım,ve bunu biliyorlar dı ben de tam iki gün düşündüm ve bi çare buldum bu benim di ve benim olacak tı o günden sonra pc yi kimsenin kullan masına izin vermedim tabi bu uzun hikaye makalellik boş verin sona bilinçli bir birey olarak ciddi konulara eyilmek amacıynan oturdum gogle ye tartışma yazdım karşıma bi sürü başlık çıktı hepsini denedim türkiyenin tartışma platform u diye bi yere girdim bişeler yasdım tık yok kimse bişi yasmıyo öbürlerin den birini denedim kız arayan mı dersin erkek arayanlar mı dersin bolca meyer bisim memlekette millet o halde yanii sona turkiş medya yasan yani bu siteye girdim üye oldum ne yazdım ne ettim bilmem usun saman yasaklandım bu da usun hikaye makalellik neyse bu işte Alıntı
Φ harbikizsevda Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR AMA BEN HERZAMAN DOĞRULARI SÖYLEMEKTEN YANAYIM HEM YALANINDA PEMBESİ FALAN OLMAZ YALAN YALANDIR VE YALANDA İİİ BİŞE DEĞİLDİR....... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 gerçekler tendürdiyot gibidir acıtır ama iyi gelir...pembe de olsa yalana karşıyım... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.