Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 17 yıl anlatamam (bu anlatamam manasında değil anlatamam zaten anlatan manasında) ANLATAMADIN GALİBA
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 17 yıl Çoğu zaman ..... Sezgilerim yetersiz.Hep geç anlarım olan biteni
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 17 yıl Aslında üstteki arkadaşı görünce girip baktım.Benim gibi oda bir renk ismi seçmiş nick olarak ve bu bana ilginç geldi.:)Daha ilginci bende avatar olarak başta sadece kırmızı bir fon düşünmüştüm. Neyse,beni çözmek çok zor olmasa gerek.Sanata vurgun,aklını kullanmayı seven ve akıllı insanları dost edinmeye çalışan biriyim.Daha yeniyim ve kimseyi tanımıyorum.Ama tabikide zamanla tanıyacağım arkadaşlar olacaktır.
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 17 yıl Aslında üstteki arkadaşı görünce girip baktım.Benim gibi oda bir renk ismi seçmiş nick olarak ve bu bana ilginç geldi.:)Daha ilginci bende avatar olarak başta sadece kırmızı bir fon düşünmüştüm.Neyse,beni çözmek çok zor olmasa gerek.Sanata vurgun,aklını kullanmayı seven ve akıllı insanları dost edinmeye çalışan biriyim.Daha yeniyim ve kimseyi tanımıyorum.Ama tabikide zamanla tanıyacağım arkadaşlar olacaktır. Hiç tanımadığınız bir insanla, aynı şeyleri düşünmüş olmakla çözülmüş ve anlaşılmış sayılırsınız
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 17 yıl sevecen,tatlı,biraz çekingen,duygusal,güzel,ve ve veee acayip mütevaziyimdir Hakketten çok mütevazisin psikocum yok kıss kendine haksızlık etmee Doğru,Sedoştan önce sen varsın demi psikocum Şımarık Estağfurullah Gönüldaşım Kankim varken
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 17 yıl Hakketten çok mütevazisin psikocum Doğru,Sedoştan önce sen varsın demi psikocum kıss psiko kadar başına taş düşsün diycem yazık olcak
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 17 yıl Estağfurullah Gönüldaşım Kankim varken kankisinin adını anmassa olmas, işleri rast gitmes gelmişken bende kendimden bahsedem ascık alçakgönüllü, kibar, hanımefendi, canayakın ve güleryüslüyümdür kendimi övmeyi asla sefmem
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 17 yıl Ben şahidim asla sevmes Psikocum gibi kankimde çok mütevazidir şahsen bizzat kendileri :lol:
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 17 yıl Ben şahidim asla sevmes Psikocum gibi kankimde çok mütevazidir şahsen bizzat kendileri :lol: öyleyis tabiii senin burnun havada dimi kısss kıss bizden mütevazilik nasıl olur öğren emi o kadar teşri mesaimiz oldu ayıptır öğrenmemek ciciim
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 17 yıl kıss bizden mütevazilik nasıl olur öğren emi ,o kadar teşri mesaimiz oldu ayıptır öğrenmemek ciciim kıss güselimyasım hayırdır bacım neler oldu sana bülent ersoy gibim konuşuyon heyeti umumiyenin önünde böyle lakırdılar etmesdin sen
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 17 yıl heyeti umumiyenin önünde böyle lakırdılar etmesdin sen kankimi de kaybettik geçmiş olsun
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 17 yıl kankimi de kaybettik geçmiş olsun yuk kıss sadece güselyasın dilinden konuşuyom
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.