Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Gurur mu yaptın gitme, bir hikayem var Kendime göre haklı sebeplerim var Biliyor Musun kötü karakterler var Biliyor Musun seni benden çalarlar Biliyor Musun herkes ben gibi sevmez Biliyor Musun her masal mutlu bitmez Baktığın her yerde beni göreceksin İçin hep acıyacak çok üzüleceksin Yazın tatil yolunda aşk filminin sonunda Başka kollarda öğreneceksin Eski zamanda iki aşık varmış Çok severlermiş kavga ederlermiş Herkesin gözü onların üstündeymiş Yağmurlu bir günde ayrılık gelmiş Biliyor Musun kötü karakterler var Biliyor Musun seni benden çalarlar Biliyor Musun herkes ben gibi sevmez Biliyor Musun her masal mutlu bitmez Baktığın her yerde beni göreceksin İçin hep acıyacak çok üzüleceksin Yazın tatil yolunda aşk filminin sonunda Başka kollarda öğreneceksin Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Azeri Kizi Gunel Adi yok Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2009 bilgisayar sesi Alıntı
Φ mavi_hayal Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2010 Sürü Sürü Aşklar | Zeynep Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Depeche Mode - Strange Love Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2010 The Rolling Stones-Satisfaction Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2010 Noradrenalin Adrenalin Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2010 The Cranberries - Zombie Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2010 sagopa kolera_bilinmezlik Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2010 Berlin - Take my breath away Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2010 Candan Erçetin- Unutursun Unutursun unutursun Zaman geçer avunursun İsyan etsen de derinden Hayat tutar ellerinden Bir gün gelir unutursun Önce yaşayamam zannedersin acından Ben de gidiyorum kalamam dersin kahrından Bunun için merhamet dilersin Tanrından Duymaz kimse sesini Bıkarlar gözyaşından Unutursun unutursun Zaman geçer avunursun İsyan etsen de derinden Hayat tutar ellerinden Bir gün gelir unutursun Hani geçmeyecek gibi gelir günler Hiç aydınlanmayacak kapkaranlık geceler Kabuslar içinde dilin adını heceler Paylaşamazsın acını yalnız yaşanır dertler Unutursun unutursun Zaman geçer avunursun İsyan etsen de derinden Hayat tutar ellerinden Bir gün gelir unutursun Sonra bir sabah uyanırsın hayata Bakarsın durmamış dünya dönüyor etrafında Anlarsın eskisi gibi olmaz bir daha Ama yepyeni bir güçle sarılırsın hayata Unutursun unutursun Zaman geçer avunursun İsyan etsen de derinden Hayat tutar ellerinden Bir gün gelir unutursun O gün gelir unutursun. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2010 çalan birşey yok ama ben içimden "ben bu dünyadan aşktan sevdadan aldım başımı gidiyorum" diye bir melodiyi tekrar edip duruyorum Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2010 Notre Dame de Paris- Belle Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 9 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2010 Notre Dam - Belle ; ama nedense bu sarkiyi dinledigimde hep aklima su sozler geliyor Bel Bel Fire verdi bu el Kontrolden siklimazsa karisir tel Ne yazik ki Dansozler burs almali Alerjisin kafaya sur, Bir suru et ye Japon sevmez diye Sus araba disarda Arkamiza bakardi biri inadina Kel Bi Soyle iki dis yeter Hala puremi yer piyer Soyluyorlardi biri dubaiyelerde surter oyleyse ver oyleyse bana iki defa Goguse mi dar o Degisebilir Esmeralda... diye devam ediyor:yuvarlan: Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 9 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2010 Jean Francois Michael-Si L'amour Existe Encore Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 9 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2010 Heyet Sene garshi goyabilmirem Doshumde bir sizi dindirebilmirem Ekmek aslanin midesinde men alabilmirem Fekirlik zor sindire bilmirem Alıntı
Φ about.you Gönderi tarihi: 10 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2010 Shadow Gallery - Don't Ever Cry Just Remember Alıntı
Φ about.you Gönderi tarihi: 10 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2010 Kaskade - What You Are To Me Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2010 Azucar Moreno - Bandido La luna me embrujó y me llevó hasta ti, veneno del amor que yo feliz bebí Y aunque mi pecho ardió y me abrasó la piel, me supo dulce como la miel Tus ojos bandido robaron con cuentos la sangre y la vida de mi corazón Tu ausencia en mis noches provoca lamentos, suspiros y llantos, y oscura pasión Y ahora cada vez que de mi lado te vas, siento el dolor crecer más y más Alıntı
Φ =)..... Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 Jay Z - On to the next one =) Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2010 Ask adina geldim kapina birak nazini mazini gel yanima aska inat ben bir basima mecburum kapildim yoluna ben senin gozlerindeki gizemli bakislara tutuldum sen benim duslerimdeki son hayalim son umudumsun ben askin en derindeki en koyu rengi seviyorum sen eski gunlerindeki aski sevdayi ariyorsun korkuyorum sana baglanmaktan bir adim bile yaklasmaktan askina kul kole sad olmaktan yandi her yanim inan korkuyorum sana baglanmaktan Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.