Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 izleme farketmez maymunlar cehennemine döndü ya sen ona bak düşler sokağı ferudun düzağaç Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 evet malesef oyle.bızım altında ezıldıgımız korkuları umarım gelecek nesıl yasamaz hala aynı sarkı Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 yakın gelecek pek parlak görünmüyor ama insanlık gerekeni yaşasın korkularından sıyrılacak pasifize edilmişlik genlerimize işlemiş belki gelecek nesillere daha özgürlükçü ve akılcı davranışlar sergileyebilmeyi en azından bilim sağlar. labaratuar açıdan yani. klonlanalımda bir sonraki gelecekte başka şartlar altında yaşayalım. emre aydın dayan yalnızlığım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 tabıkı gelecek nesıl ıcınde yasayalım ama once kendı neslımızı guzellestırmek adına yasayalım aynur dogan nesrın Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 biz güzelleştirmeye çalışıyoruz ama nesil güzelleşmek istemiyor emre aydın afilli yalnızlık Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 o yenı nesılı orgutlemek lazım zaten bız orgutlemezsek baskası orgutlıuyo Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 evet örgütler savaşı ne oluyor ya çok cin adamlar var sinsi hesaplar gizlilik ilkedir yaşasın devrimlerimiz Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 sibel can- unchange my heart Alıntı
Misafir diktas Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 kayahan-nasıl ayrılacağız?*1245484854854812454125442498548764 kere dinledim Nasıl ayrılacağız biz seninle? Ömrüm bin yıl olsa da, doyamam sana.. Ellerin ellerimde olsun daima, Beni sen uğurla son yolculuğuma... En kırmızısından bir karanfil olsun, Aç perdeleri kalbim ışıkla dolsun, Gözlerim gözlerinin içinde kalsın, Lütfen... Söyle karanlığa, söyle şarkımızı, Ben hiç kıyamam gözyaşlarına, Melekler ağlar mı hiç bebeğim?.. Yasla başını, yasla göğsüme, Lütfen, lütfen.. Yolumuz ayrılmadan, Günlerimiz dolmadan, Kader bizi ayırmadan Sarıl biriciğim… Öyle hüzünlü bakma kar tanesi, Bu defa götüremem yanımda seni.. Aklım sende kalır sakın ha ağlama, İyi geceler der gibi uğurla beni... En kırmızısından bir karanfil olsun, Aç perdeleri kalbim ışıkla dolsun, Gözlerim gözlerinin içinde kalsın, Lütfen... Söyle karanlığa, söyle şarkımızı, Ben hiç kıyamam gözyaşlarına, Melekler ağlar mı hiç bebeğim?.. Yasla başını, yasla göğsüme, Lütfen, lütfen.. Yolumuz ayrılmadan, Günlerimiz dolmadan, Kader bizi ayırmadan Sarıl biriciğim… Bütün kelimeler yetersiz şu anda, Ve söylenecek ne çok şey var aslında.. Bir tek seni sevdiğimi bilmen yeter, Lütfen... Neler yaşadım şu kısa hayatımda, Sen benim tek hatıramsın… Hiçbir zaman doymadım sana, Doyamam… Bin yıl daha yaşasam da, Günlerden sen, Aylardan sen, Yıllar zaten sensin… Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 hoşgeldin yar yüreğime boşver beee elalem ne derse desin HADE HADE HADE HADE HADEEEEEEE Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 audioslave - like a stone Alıntı
Φ zeinep Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 feridun düzağaç- delii Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Evanescence--- Weight Of The world Alıntı
Misafir diktas Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Zara&Ekrem Düzgünoğlu-Bir Fırtına Tuttu Bizi Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Mohevis kalo,tinavo Netav rad zihar şinavo Moheve biçi gedzahis Çemtan tzamodi şinavo Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Jön iyi bir seçim . Enya---May İt Be Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 ismail türüt__ plan yapmayın plan Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 ajda....sen iste her şey çok güzel olurmudur nedir..?..öle bişee.. Alıntı
Misafir diktas Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 emel sayın-yalancı yarim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 ferıdun duzagac ruzgar.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Levent Yüksel-Ya Sonra.. Kalll.. Sevginide alll.. Gidiyorum ben.. Sen hoşçakal.. Anla beni sevgili.. Bıraktım seni.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.