Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 kuyu başına vardım zeynebi görem diye nasıl haberin almışsa dayı emmi hep orda barış manço Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 gonul penceresınden ansızın bakıp gectın bır yangının kulunu yenıden yakıp gectın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Badem - Sen Ağlama... Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce, Güzel yüzün, yanakların ıslanır. Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce, Hüzün keder yüreğime yaslanır. Sen Ağlama! Bir damla gözyaşın yeter. Sen üzülme, gülüm... Gece gökyüzünden bir damla yaş düşünce, Bahar gelir tüm çiçekler ıslanır. Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce, Hüzün keder yüreğime yaslanır... Sen Ağlama! Bir damla gözyaşın yeter... Sen üzülme gülüm, Gamzende güllerin biter... Yollarıma taş koysalar, döneceğim Gözlerinden yaşlarını sileceğim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 dili gönül aldırmıyor ama çakmak çakmak gözleri taö 12 den vurdu kalbimi.. Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 anie are you okey anie are you okey Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 o yosun gözlerin düşer gecelerime,ilk bahar gelir kokunu verir, her yanı sarar aşk büyüsü sevgilim günün dile gelir,gücenmediysen kırılmadıysan darılmadıysan dön,nasip olurda seni bulursam hesap sorarsan sor,gülüm mü dersin ölüm mü dersin yeter ki ses gelsin bilirim senin için yaralı.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 uykusuz her gece.. bu soğuk kahvede.. sabahlarım bazen günlerce.. rüyalarıma gelme diye.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 ney sesi dinliyorum Alıntı
Misafir istanblue_7@ Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 ahmet kaya / turuncu gemi Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 ajda pekkan__zalim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 yansımalar / kervan Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 sen gittin yastığımda kokun misafir kaldı... ayrılıkmı sen yoksa sevdamı hangisi sebebim oldu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Badem - Tozar Elif Elif Diye İncecikten bir kar yağar tozar elif elif diye Deli gönül abdal olmuş gezer elif elif diye Elifin uğuru nakışlı yavru balaban bakışlı Yavru çiçeği kokuşlu kokar elif elif diye Elif kaşlarını çatar Gamzesi siğneme batar Ak elleri kalem tutar Yazar elif elif diye Evlerinin önün çardak çardak Elifin elinde bardak Sanki yeşil başlı ördek Yüzer elif elif diye Karacaoğlan eğmediğin Gönül vermez deymediğin Elif elif diye Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Burak AZİZ Tarihe Gömdüm .... Dinlemeyenlere tavsiye ederim Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Another day in paradise-collins amca Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 ferdi tayfur - bana sor Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 ıspanaklı yumurta...murat.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 e bende o zaman kıymalı makarnadan bir uzun hava dinliyom Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 e bende o zaman kıymalı makarnadan bir uzun hava dinliyom kız valla bak..öle bi şarkı vardı..gülmekten patlamıştım o klipte..youtubeden bi bak.. şimdi de şey dinliyomm..neyyy..?..valla kendim sölüyom..samanı da kaldıramadımm samanıdaa zühtüüü.. Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 ogün şanlısoy sebnem ferah bir ben Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 buyude baban sana buyu de buyu buyude baban sana buyu de buyu buyupte 17 ne geldıgınde baban sana ıdamlar alacak (erdal eren ıcın ) grup yorum Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 maymunlar cehennemi diye bir film vardı ya jön o filme benzemedimi bu dünya alışmak zorundayım yalın Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 o fılmı ızlemedım kı ben bır safaktan bır safaga zulfu lıvanelı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.