Φ uchmus Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Tanrim, tanrim, tanrim Bana kuvvet ver bu aska Bu sevgiye gucum kalmadi Oyle bir vefasiz yare dustumki Merhamet bilmiyor sevmek bilmiyor Haykirdim yillarca ona askimi Duymak istemiyor beni gormuyor Ask cemberi sardi dort bir yanimi duymayan Kalmadi bu feryadimi bu gidisle bu ask beni oldurur Kuluna birakma sen al canimi Tanrim senden baska kimim var benim Sikayet etmeye kime gideyim Kuluna kul oldum severek taptim Gel gor beni tanrim bak ne haldeyim Ask cemberi sardi dort bir yanimi duymayan kalmadi bu Feryadimi Bu gidisle bu ask beni oldurur Kuluna birakma sen al canimi Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 boşver aman !!!!! halimm duman ... vefasız bir yare düştümm benim halimm çok yaman.... BOŞŞŞŞŞVERRRR AAAMMMANNNNN !!!!!! Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 valla şarkı dinlemiyorum şu an şahanın hepsi grubunun 5. üyesi olduğunu iddaa ettiği skeci izliyorum gülmekten öldüm :w00t: Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Yalnız kalmayı, tat almayı, Öğrenmem gerek. Tek tek karşına geçip, Sana anlatmam gerek. Aşk her insanın Hep istediği gibi gitmiyor. Geldim yardıma, Yürek buna bile izin vermiyor. Kaderimin halini, Aşkın azap halini Görme, gönül zalimisin... Yaşadığım hüsranı, Yok deli vicdanı, Sen bir yürek hainisin... Çekilir türden değil bu aşk Ama yok itirazım... Farkında değil yürek, Sevmem gerek, Bana aşk lazım... Alıntı
Φ zeinep Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 bora öztoprak- başıma bela mısın kader Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 gökhan özen__tövbeliyim Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Düş sokağı sakinleri-Ölümler Dinlemeyen varsa ölsün Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 kenan doğulu..cakkıdı Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Sorma sorma Nasıl geçti Sensiz yıllar Yıllar Bir aşk rüzgarıydı Esip geçti Ardında boynu bükük Hatıralar Nöbet tutar yokluğun Vurur gecer gecenin bir ortasında Kıydılar bize gençliğimize Hesabım yalancı yıllarla Herşeyde biraz sen varsın Baktığım heryerde gözlerin Koklarım yastığını hala İçimdeki hüzünlerde senin izlerin Alıntı
Φ zeinep Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 manowar - warriors of the world Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Şebnem Ferah - Ben Şarkımı Söylerken.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Şebnem Ferah - Ben Şarkımı Söylerken.. Aferim aferim..doğru yolda ilerliyosun..dewam et Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 south park jenerik müzigi Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 evanescence<<<anywhere Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 who is it-micheal jackson by dangerous in MtV 95 Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 fatih ürek hade hadeee hadeee Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gözündeki ateş kalbimi yakınca Sandımki aşkımız ömür boyunca meğer bu bir oyunmuş kolay oynanan Beni sevdiğin varya o bile yalan..... "Ayrılık yok artık" böyle demiştin.... Bilsen seni nasıl sevmiştim... Oysa gerçek farklıymış uyandığım an, Anladım ki bu sevgi koca bir yalan... Söz vermiştin bana seninim diye, Başka bir aşk bulmuşsun bile kendine... Söyle mutlumu şimdi kalbini çalan? Yoksa bu yeni sevgin o da mı yalan ?.... Ferhat GÖÇER Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 cadeverous condition - destyor your life Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 muazzez ersoy/boş çerçeve Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Ciwan Haco - Se Se (kop kop ) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Ankaralı Namık - Hovarda Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Ankaralı Namık - Hovarda Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Yıldız Tilbe - Delikanlım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.