Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Sen bu yollara yeni girmek isterken Biz geri dönüyorduk Mütevazi ol biraz Eksiltip söyle En muhteşem sen olamazsın Küçük dağları sen yarattın sanki İnsanlığı sen kurtardın Kahramansan hani nerdesin? Neydim demeyip noldumcular Hep tepetaklak savruldular Nankörlük hain huy yandılar Ustam eyvah diyecek Rüzgar çok sert esecek İyilikten vazgeçecek Acı biberi diline kaşık ile sürecek Sen hep kendini bilicen Geçme sınırını çizicen Önce rütbeni bilicen Herkes kendini bilecek Durma sınırını çizecek Kendi restini çekecek Bu alemde kendini bilicen Geçme sınırını çizicen Önce rütbeni bilicen Artık herkes kendini bilecek Durma sınırını çizecek Kendi restini çekecek Hak ararken yine haddini aştın Bu cesaret bardaktan taştı Saygılı ol biraz çamursuz güneş Emeğe saygı bu kadar mı Küçük dağları sen yarattın sanki İnsanlığı sen kurtardın Kahramansan hani nerdesin? Neydim demeyip noldumcular Hep tepetaklak savruldular Nankörlük hain huy yandılar Ustam eyvah diyecek Rüzgar çok sert esecek İyilikten vazgeçecek Acı biberi diline kaşık ile sürecek Sen hep kendini bilicen Geçme sınırını çizicen Önce rütbeni bilicen Herkes kendini bilecek Durma sınırını çizecek Kendi restini çekecek Bu alemde kendini bilicen Geçme sınırını çizicen Önce rütbeni bilicen Artık herkes kendini bilecek Durma sınırını çizecek Kendi restini çekecek 1 Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Benden öte benden ziyade-Barış Manço Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Baris Manco - Nick the Chopper Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Kopyacı Selda Bağcan-Gün biter gülüşün kalır bende Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 hiiii kopyacimi tek bir kere cekmeye kalktim kopya oda olmadi... Vildan - Ama yoksun Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Baris manco - Aynali belt Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Ben hep bacaklarıma yazardım Sana kek yaptım-Nil karaibrahimgil Alıntı
Φ SÜNGÜ Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Bir Pazar Sabahıydı Ankara Kar Altında Zemheri Ayazıydı Yaz Güneşi Koynunda Ucuz Can Pazarıydı Kalemim Düştü Kana Zalımlar Pusudaydı Bedenim Paramparça Ucuz Can Pazarıydı Kalemim Düştü Kana Uğurlar Olsun Uğurlar Olsun Hüzünlü Bulutlar Yoldaşın Olsun Bir Keskin Kalem Bir Kırık Gözlük Yürekli Yiğitlere Hatıran Olsun Çevirdim Anahtarı Apansız Bir Ölüme Şarapnel Parçaları Saplandı Ciğerime Ucuz Can Pazarıydı Kan Doldu Gözlerime İsimsiz Korkuları Katmadım Yüreğime Bembeyaz Doğruları Yaşadım Ölümüne Uğurlar Olsun Uğurlar Olsun Hüzünlü Bulutlar Yoldaşın Olsun Bir Keskin Kalem Bir Kırık Gözlük Yürekli Yiğitlere Hatıran Olsun Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Ajlan - Tutunup Kendime Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Bulent Ersoy- Yakti Beni ... Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 yo cosin vinny joe pesci Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Bulent Ersoy - Artik ne duamsin Ne Bedduam Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 hadise_ evlenmeliyiz gel gel gelsene sonra gülsene senle ben yanyana bi düşünsene Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2009 Nihansın didedem, ey mesti nazım.... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2009 gözlerimin etrafındaki çizgiler artık belli oluyor bütün o çizgiler son bie yılda oldu sana bana bize ağlarken... şebnem ferah.. Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 Yeni Türkü - Yeşilmişik Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 Benim gonlum bir hostur yildizlarin altinda sevismek ah ne hostur yilzidlarin altinda yanmam gonul yansada ecel beni ansada gozleri kapansada yildizlarin altinda Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 Aldırma Deli Gönlüm Her gün bir şey daha biter Giderek acı vermez biten şeyler Kayıtsız bir razı oluş başlar Sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar Aldırma deli gönlüm Giden gitsin Sen şarkılar söyle içinden boşver Yalanlarla yasaklarla Yazılır hesabına günah günler Bitmez bu son pişmanlıklar ah Soluyor birer birer içimizdeki güller Aldırma deli gönlüm Giden gitsin Sen şarkılar söyle içinden boşver Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 Belki durup dururken yanına gelince Söylediklerimi anlamsız buldun Oysa vakit yoktu ama sen haklıydın Çünkü böyle şeyler aceleye gelmezdi Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana... Belki tanışmak zor iyi anlaşmak zor Peki görüşmek çok mu kolaydı? Çok kısa bir zamanda belki birazda zorla Bence gayet iyi de anlaştık Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana... Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana... Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Nilüfer -Bir bilseydin bu aralar yine slow aşk şarkıları takılmaya başladım. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 murat boz_herşeyi yak Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 Şu anda dinleyemiyorum ne yazık ki Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 Bu sabah, yerini kimler almış Diye düşündüm kalktığımda Hiçbiri seni, hiçbiri beni Hiçbiri bizi anlamamış Bu sabah telefonu hiç açmadım Çaldı durdu aldırmadım Hiçbişey seni, seni düşünmemi Engellemez ben anladım bu sabah Gül ki sevgilim gül ki gözlerin Solmasın sakın aşk çiçeğim Gel biraz bana gel biraz daha Arşa çıksın nağmelerin Bu sabah adını boş kâğıtlara Yazdım astım duvarlara Ben bir tek seni eski günleri İsterim canım anlasana Bu sabah yatağın boş kısmını Resimlerinle süsledim Gördün halimi anla derdimi Ne olur dön çok özledim bu sabah Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 ışıklı yol - izel Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2009 Sen ve Ben - Teoman Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.