Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 15 yıl volkan konak_ yar gider arabalan benda giderım yaya,utaniyurum dedi seninla konuşmaya seninla konuşmaya
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 15 yıl Yazar kendımden kopmuş neyleyım acımaz kı benm bedenım elınden olsun son nefesım
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 15 yıl kız göğsüne taktuğun ampüllerun volti kaç,sigortadan eminum hiç durma ceyrani aç
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 15 yıl nil karaibrahimgil_ eminim sevmediğine eminim bir gün bile sevmediğine, eminim sevmediğine eminim tek bir gün bile sevmediğine
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 15 yıl Ilk Defa Onur Akinin- Yuregimdesin sarkisini dinledim ama sarkidan cok klibini begendim Monica ile Alinin aski hiii....
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 15 yıl özcan deniz_ eski sevgili sallama beni yedi yabancı değilim ben senin eskimeyen eski sevgilinim
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 15 yıl sagopa kajmer_ kendim için ben bana kendim için lazımım hatıram olsun sana şarkım lapa lapa kar yağsın manzaralarımı beyazlara boyayın..
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 15 yıl genco ecer_ kandıramazsın söyle, gurur var mı hiç sende? niye kapımdasın her gece? beni tavlamak niyetinse mnyk mısın?
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 15 yıl sıla_ inşallah inşallah, unutursun unutursun sende kendimi avuturum uyuturum bende zamanla unuturum bende
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 15 yıl sabahların sultanı seda sayan yerine o var artık öykü berk_seni ben unutmak istemedim ki..
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 15 yıl sagopa kajmer_ ateşten gömlek giy ateşten gömlekleri bir bir yansın üzerin ve dahi kır topraktan çömlekleri zaten tedirgibn halim bir benim, bir bendim ve bir kendim ortadayım bitmez derdim bu hal beni yer bitirir, bildim..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.