Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 İlkay Akkaya...Karadenizin Hırçın Mavisi.... Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Tanju Okan - Kadınım Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 A Öztürk...Ömrüm senindir(içten içe,değersin sevdiğim) Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Jordan Sparks ft. Chris Brown - No Air Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Onur Akın...bana bir gül ver:) Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 sezen aksu : Guvercin Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Unut" deme bana unutamam Sevemem kolay kolay da unutamam "Söz" dedi bana unutamam Kalamam yalnız yalnız da uyuyamam Nerden bileyim çekip gideceğini Ellerin olup bana göz süzeceğini Töremiz bu muydu,sözümüz bu muydu,yazımız bu muydu Ne olur susma küçüğüm Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 George Michael - Careless Whispers Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Canımın sesinden,"te ez kuştim lele"yi dinliyorum,beni saatlerce ağlatan,ağlatırken güldüren canlarım,sizi çok seviyorummmmmmmmmmmm! Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Yavri yavri huma kuşu yükseklerde seslenir Ak yar göğsümde, bir çift suna beslenir, beslenir, beslenir, beslenir Yavri yavri, sen ağlama kirpiklerin islanır ahhh Ben ağlayımki, belki deli gönül uslanır, uslanır, uslanır, uslanır Ey Gülüm ey leney leney Ah ben ağlıyımki kardaş belki deli gönül uslanır, uslanır uslanır, uslanır, uslanır Yavri yavri sen bağ ol ben bahçanda gül olim Ah layıkmıdır ey yanıp yanıp kül olim kül olim, Kül olim Yavri yavri sen efendim ben kapında kul olim Ah desinler ey buda bunun kuludur, kuludur, kuludur, kuludur Ey gülüm ey leney leney Ah desinler buda bunun kardaş kuludur, kuludur, kuludur, kuludur, kuludur, kuludur. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 Yavri yavri huma kuşu yükseklerde seslenirAk yar göğsümde, bir çift suna beslenir, beslenir, beslenir, beslenir Yavri yavri, sen ağlama kirpiklerin islanır ahhh Ben ağlayımki, belki deli gönül uslanır, uslanır, uslanır, uslanır Ey Gülüm ey leney leney Ah ben ağlıyımki kardaş belki deli gönül uslanır, uslanır uslanır, uslanır, uslanır Yavri yavri sen bağ ol ben bahçanda gül olim Ah layıkmıdır ey yanıp yanıp kül olim kül olim, Kül olim Yavri yavri sen efendim ben kapında kul olim Ah desinler ey buda bunun kuludur, kuludur, kuludur, kuludur Ey gülüm ey leney leney Ah desinler buda bunun kardaş kuludur, kuludur, kuludur, kuludur, kuludur, kuludur. yaf bu şarkı kemin,dinlemesem ölürüm Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 yaf bu şarkı kemin,dinlemesem ölürüm Vallahi, ben Şırnak'tayken bir muhtar gelip okumuştu, ben de mest olmuştum, çok içli söylüyordu ben de kaydettimdi Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Grup Yorum - Adiloş Bebe Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 21 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2009 Madcon - Beggin Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 hım,düşünmem gerek offfffffffff yoruldum Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Enrico Macias - On S'embrasse et on oublie tout Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Alexandar Rybak - Fairytale Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Enrico Macias - On S'embrasse et on oublie tout Pes! Aynı şarkıyı dinliyormuşuz Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Pes! Aynı şarkıyı dinliyormuşuz kopyaci Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Daha şimdi radyoda çaldı Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Sen radyodan dinliyorsun ben radyo dinlemiyorum mp3den dinliyorum... Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 Yüksek Sadakat - Aklımın İpleri Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 Semramis Pekkan - Bana yalan soylediler.. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 Ajda Pekkan - Palavra Hepsi Palavra Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.