Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 seninle başım dertte..kargo Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 Bırakıp gittiğin günden beri Gözüme bir yudum uyku girmedi Dolaşıp hatıralar içinde Aradım bir çıkış gücüm yetmedi Ağlamak ister bazen ruhun, yapamazsın Bir bulut gibi yaşayamazsın Hep o eskiler, eski kırık dökük günler Hatıralardan kaçamazsın Geri dön ne olur beni al buralardan Geri dön ne olur bitsin bu keder Yanıyor yüreğimdeki hatıralardan Yanıyor sensiz geceler Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 bir ben miyim perişan gecenin karanlığında yosun tuttu gözlerim yalnızlar rıhtımında bütün gece ağladım dalgalar kucağında yosun tuttu gözlerim yalnızlar rıhtımında bir beni mi unuttular uçup gitti martılar geceler, ben ve deniz yalnızlar rıhtımında bütün gece ağladım dalgalar kucağında yosun tuttu gözlerim yalnızlar rıhtımında Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 Kutsi _______Aşkın Gururu Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Adnan Şenses_____________Doldur be meyhaneci Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Yıllar mı hızlandı yoksa? Ne çabuk geçiyor upuzun günler geceler Daha dün gibi derler ya hani Meğer herkes kurarmış böyle cümleler... Vakit geçmek bilmezdi oysa Hangi ara koptu yaprak yaprak takvimler? Akarken biriktir derler ya Kasam boş, kalbim kırık, elde yine hüzünler... Pişman çok pişmanım esasen Ama çok korkuyorum ya reddersen Gururdan mı nedendir artık E sen gel kendini alt edersen Evimi ocağımı, yuvamın sıcağını Yarimin kucağını bıraktım Her günahın tadına, dünyanın batağına Batacağım kadar battım... Meğer herkes tanışıyormuş birgün Mutlaka gerçeğin ta kendisiyle İnsan buna da alışıyormuş İnsan dayanıyormuş bütün gücüyle Pişman çok pişmanım esasen Ama çok korkuyorum ya reddedersen Gururdan mı nedendir artık Sen gel kendini alt edersen Evimi ocağımı yuvamın sıcağını Yarimin kucağını bıraktım Her günahın tadına dünyanın batağına Batacağım kadar battım............................. Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 UĞUR--------->gözlerime çizdim seni Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 valla şarkı dinleyecek halim kalmadı bütün gündür mesaj yazıyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Bu şehrin meydanlarında, garında, rıhtımında Sensizlik bir türlü yakamı bırakmıyor Bütün duraklarda, kahvelerde Büyük küçük yalanların Dönüp dönüp vuruyor ansızın beni Vuruyor yerden yere Yok ettim salındığın billur aynaları Şimdi uzun uykuların tam zamanıdır Bir yorgan misali örtündüm yalnızlığı Bu yıl da aşk buraya hiç uğramadı Silinsin izim, hiçliğim sokakta kalsın Gölgemi yakın, bu dünya beni yok saysın Emanet ettim bıraktığın her şeyi Dedim siz susuz bırakmayın menekşeyi Silinsin izim, hiçliğim sokakta kalsın Gölgemi yakın, bu dünya beni yok saysın Emanet ettim bıraktığın her şeyi Dedim siz susuz bırakmayın menekşeyi Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Orhan Hakalmaz____________Ne sen beni unut nede ben seni Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 evlerinin önü boyalı direk ugur yücel muhsin bey Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 yine müslüm her zaman müslüm Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Ebru GÜNDEŞ_____________Gitme gülüm Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 niran ünsalında böle bir şarkısı yokmuydu yaw.. ben çok severim o şarkıyı Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Bizim mahalledeki manav hüseyin amcanın karısı süheda uyumaz teyzeden sonra ebru gündeşi tek geçerim bu alemde Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 aaa süheda teyzeyi kim unutur yaw Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Bi görsen artık eskisi gibi değil egzocum suheda teyze Sadece daha dün annemizin kollarında koşarken şarkısını hatırlıyor Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 olsun makamlarda sorun yoksa hala dinlenir bence ama Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Makamlarda sorun yok ama her gün dinlemekten aynı şeyi canımdan bezdim Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Mustafa Çeçeli---------->UNUTAMAM Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Aşık Veysel.......................Kara toprak..........................,,,, Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Enbe orkestrası kalp kalbe karşı derler Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gökhan TÜRKMEN______________Tarihe Gömdüm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.