Φ günışığı Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 "Küçük bir aşk masalı" Sezen AKSU - Özdemir ERDOĞAN.... Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 hayko cepkin- fırtınam Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 junior senior--move your feet harika yaw ben nasıl buluyom böyle güzel şarkıları akıl sır erdiremiyorum Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Shut up and drive BABY Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 yağmurun sesini dinliyorum.... Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 yağmurun sesini dinliyorum.... Varya hayattaki tek zaafım yağmur onun sesini bende hiç bir şeye değişmem Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 gökte yılduz aymısun da kemençeme yaymısun şişşt şişttt çok bakayısun bağa beni yıyecemısunnn Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 senden uzakta hep bişeyler eksik gönlumde deramn yok nedir bu sensizlık içimde bir şey acıyor sen gelınce aklıma Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2007 senden uzakta hep bişeyler eksik gönlumde deramn yok nedir bu sensizlık içimde bir şey acıyor sen gelınce aklıma Kim söylüyor bunu ? Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2007 gökhan kırdar söylüyor Duramıyorum geceleri yatağımda Bir o yana bir bu yana uykular haram bana Biraz kırgın biraz üzgün sessiz odamda Ağlamaklı gözlerim takılır boşluğa Seni bana bağlayan bir şey var aramızda Gizli bir savaş belki ayrılıklar sonrasında Seni bana bağlayan bir köprü var aramızda Bazen incelir kopar bazen kalır ayakta Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2007 gökhan kırdar söylüyor Duramıyorum geceleri yatağımda Bir o yana bir bu yana uykular haram bana Biraz kırgın biraz üzgün sessiz odamda Ağlamaklı gözlerim takılır boşluğa Seni bana bağlayan bir şey var aramızda Gizli bir savaş belki ayrılıklar sonrasında Seni bana bağlayan bir köprü var aramızda Bazen incelir kopar bazen kalır ayakta Acilen bu şarkıları dinlemem lazım sanırım ihtiyacım var Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2007 Acilen bu şarkıları dinlemem lazım sanırım ihtiyacım var Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 mehmet kayık__kara kız Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 gülü susuz seni aşksız bırakmam Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Enrique Iglesias - Do You Know Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Enrique Iglesias - Do You Know az önce bunu dinledim şimdi de Anathema-Panic 'i dinliyorum Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 pakito__moving on stereo Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 funda arar---bu sabah güneş doğmuyor Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 sessizliğin sesini dinlemek istiyom Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın denizler ortasında bak yelkensiz bıraktın öylesine yıktın ki bütün inançlarımı beni sensiz bıraktın beni bensiz bıraktın münir nurettin Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 beni kör kuyularda merdivensiz bıraktındenizler ortasında bak yelkensiz bıraktın öylesine yıktın ki bütün inançlarımı beni sensiz bıraktın beni bensiz bıraktın münir nurettin kör kuyuda ne işin var kızım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.