Misafir Sands Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 whitney hustın bacımız bizlere wanna be startin something diyor Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 crazy town-butterfly favorilerimdendir dinlemeyen taş olsun Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Alien Ant Farm - Smooth Criminal hehe cocuk ne dans ediyo aynı bizim faik abi Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Don't Stop 'Til You Get Enough yaw emel sayın gibim klip yapmıslar böyle kristalli felan Gala tv sankim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Cadım şarkımızı dinliyorum yine ve sana armağan ederek gidiyorum iyi geceler bidenem Allah rahatlık versin Mustafa Ceceli/unutmadım unutmadım, unutamam kara sevdam merak etme yaşamaksa yaşadım lakin canımın çoğu kaldı sende pişmanmıyım, asla, güzelleştim yasla sevmedim mi sevdim evet, senden sonra ihtirasla ama benim ciğerim yanar ten oyalanır can kanar iki gözüm iki çeşme haberin yok içerime içerime akar unutmadım, unutamam kara sevdam merak etme yaşamaksa yaşadım lakin canımın çoğu kaldı sende Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 ne kadar benziyoruz birbirimize..biliyordum bu şarkıyı en az benim kadar seviceğini..teşekkür ederim bidenem iyi geceler.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Duracağım burada Gidişini seyredeceğim Kıpırtısız, sakin gibi görüneceğim Kavgasız olacak, fırtınasız olacak Saçma sapan olacak Organlarım birbirine vuracak Arkandan sessiz bakacağım Ben yine salağı oynayacağım... Gönlüme bir kor düşer Gitme öyle zamansız Önce hayaller biter Yanar külsüz dumansız Baharlar hiç gelmez Mevsim hep kış olur Günlerime güneş doğmaz Hislerim uyur Dilimden hiç düşmez Adın hasret olur Yüreğimde sızı dinmez Gülmek güç olur Ayrılıklar yara açar yara üstüne Yağmur ağlar sensizliğe iç çekişime Sensiz olmaz bu yerlerde dünya dar olur Eğer gidersen bu aşka çok yazık olur gittin hayaller yandı kül yok duman yok hiç hiç bişey yokkk Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 beni böyle sev seveceksen - orhan gencebay.. Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Kızlar müslüm dinlermi diyenlere müslüm dinliyorum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 hangisi onuda yazsan tam süper olacaktı ama Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Müslüm Gürses senden vazgeçmem Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 ama daha eskiler olsun, böle müslümcü olunmaz ki ? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 yıkıla yıkıla, hasret rüzgarları, güldür yüzümü vs Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Ezberledim hepisini....ee ne yaparsın ev müslümcülerle dolu olunca ya huyundan ya suyundan.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 zoraki olduysa olma bence sonra sıkıntı olur Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Zorla deil ben seviyorum müslüm gürses cengiz kurtoğlu şimdi Etkin dinliyorum ..... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 hmm, üzüldüm adına Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 kurtlar vadisi müziğini Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Kader utansın ahh utansınnn Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Sanatçı: No Doubt Albüm: Tragic Kingdom Besteci: Erıc Stefani DONT SPEAK Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 The Chemical Brothers- Galvanize dinlemeyen konuşmasın benle Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.