Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 yalan,başkası yalan..dünyada ölümden başkası yalan.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 mozart turkish march Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 olurr ball gibi olurrr akan sular sularda durur...... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Sezen Aksu- son sardunyalar Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 ahmet kaya & ıbrahım tatlıses yınede yandı gonul.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Bu görünenler gerçek değil Bu sözler doğruyu söylemiyor Ne sen özgür, ne ben özgür Kimse kendini sevmiyor Bu kavgalar kavga değil Seve seve uğruna ölünmüyor Aşksızlıktan perişan Yüreğin sancısı dinmiyor Başkalarına göre herşey a canım Ah küstürüyorlar yine aşkı ben göze aldım reddiyeleri bak Sendeki sureti, bendeki aslı İster gel ister gelme Sevdam beni terk etmez İster sev ister sevme farketmez Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Sert caddeler ve sokaklar Ters bakma bana o kadar Senin tayfan getto lardan ... anlar Hadi moruk beş ver Senin gangsta olduğunu yemezler Köln Kalk cordon sport ceketler German dream, biz Almanya da kudurduk Hapiste kardeşlerimizle uçurtmalar uçurduk Semt Semt Sokak Killer kolum grambranx sokakta bu iste sana bang bang Al bu işte sana benden tokat Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 ......... Sevdim seni sevmiyorsun Aşka kıymet vermiyorsun Vefa nedir bilmiyorsun Cennet olsam cehennemsin Günahtan gayri nemsin Maksat ayrı yürek ayrı Anladım anladım bitsin Anladım benim degilsin Anladım gönlün sevinsin Olamayız senle gayrı Yolumuz ezelden ayrı Anladım yarim degilsin.. Gülün olsam soldurursun Kulun olsam öldürürsün Yarin olsam kandırırsın Başım öne egdirirsin Beni ele güldürürsün Yol tek olsa hedef ayrı Anladım anladım bitsin Anladım benim degilsin Anladım gönlün sevinsin Olamayız senle gayrı Yolumuz ezelden ayrı Anladım yarim degilsin.. Onur Şan - Anladım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 gorguts - dormant misery Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Enerjimi beton altında yatan topraktan alırım Sol kolumla blok eder, sağ yumruğumla sallarım Parlarım geceleri gettoya bir yıldız gibi Yine de polisler şüpheli diyor bana İmajım hırsız tipi Karakafayım demek burda gangstar olmak şart Biz anlatalım sen dinle Yanlış doğruyu tart Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 barış manco- cacık Alıntı
Misafir diktas Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 ilkay akkaya-fırtınada gemim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 insafa gel al yanına yaşıyorsam aşk sebebim ödedim düşeni payına dön gel affettim Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 outkast- hey ya :D bu şarkı suanda beni takip eden tüm dinleyicilerime gelsin Alıntı
Misafir diktas Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 volkan konak-feriğim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 seden gürel____devlerin aşkı Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 kım bu gozlerındekı yabancı yaralar benı yuregımden hanı sen olacaktın yalancı basımın tacı yıldız tılbe ıbrahım tatlıses Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 kım bu gozlerındekı yabancıyaralar benı yuregımden hanı sen olacaktın yalancı basımın tacı yıldız tılbe ıbrahım tatlıses senden gördüm bende açtım şimdi bu şarkıyı uzun zamandır dinlememiştim Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Adı lazım değil. Baş harfi ben Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 ezelden beri (feat . crack baba) su crack baba isim tamlamasına bayıldım yaw Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 kayahan__adresim aynı Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Düriyemin güğümleri kalaylı ahhhh kalaylııı Düriyenin güğümleri için linki tıklamanız yeterli Link Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 keratayı dinliyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.