Φ LilaC Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Tan- Aşkım aşkım Hadi gel sen de dinle ? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 o kadar gezdım ama o sarkıyı bulamadım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 o kadar gezdım ama o sarkıyı bulamadım Aaa a nası bulamazsın ya en başta Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 en bastamı ben taa 3. sayfaya kadar gıttım en basta tatlı bı kız var resmın altındakı sarkınında ısmı degısık Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 birazz damarrrr..... bir zamanlar benim sevgilimdin.. yanımdayken bile hasretimdin.... şimdi başka bir aşk buldun... mutluluk senin olsun.... orhan baba Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 pain divine - morbid angel Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Vazgeçtim... Gözlerinden, Vazgeçtim... Sözlerinden Bir ah de yeter. Sessizce, kimsesizce, Gönderdim dudaklarımı Öpme al yeter. Hiç tanımaz tenim ellerini, Bilmez yüreğim bilmez yüreğini Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş Ah bu delilik sarsar bedenimi Yok olma zamanı şimdi... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 kamuran akkor - ateşlere attın beni Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 en bastamı ben taa 3. sayfaya kadar gıttım en basta tatlı bı kız var resmın altındakı sarkınında ısmı degısık Blog ayarlarımı değiştirmişim haberim olmadan Düzelttim şimdi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 sigaramın dumanına saklasam seni-sezen aksu Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 offffff offffff kömür gibi yanıyorum oooffff offfff ben derdimi biliyorum....... Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gökhan TÜRKMEN EFKARLIYIM Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Karla Bonoff - All My Life bunuda yeni ögrendim elemanı yıllarca dinle bir merak etme Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 sibel can/ akşam sefası Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 mirkelam-hatıralar o apartımanda yasamak istiyom bee Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Geri Dönemem - Candan Erçetin Kırılır elbet gururun Kibirin yersiz Unutur gider yarım aklın Dikkatin aciz Okunur yüzünden her şey Biyetin bariz Böyle yavrum aniden Kalınır bensiz Geri dönemem geri dönemem Bir kere döndüm bir daha dönmem Geri dönemem geri dönemem Bir kere öldüm bir daha ölmem Ayıp olur önceki aşklarına Yapma ağlama Yazık oluyor düşme tuzaklarıma Yapma ağlama Zaman alıyor öğrenmen belli Küpe olurum belki kulaklarına Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 karakan-evdeki ses Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Karakan So ist das Leben Bruder Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 manyak bir sarkı buldum uleynnn Killa Hakan--Hersey Yolundadir aha linkide burda dinleyin ulen Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Wonderland Avenue "White Horse... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Ansızın hayatıma giriyorsun Varlığınla aklımı çeliyorsun Aşkınla beni şımartıyorsun Mucizeler yaratıp kahramanım oluyorsun Zamanla aşka alışıyorsun Daha az gülüp daha çok susuyorsun Değiştin sen hala görmüyorsun Mucizeler nerede kahramanım yorgun musun Olmaz birtanem Olmaz sevdiğim Olmaz inan bana olmaz Aşk böyle olmaz Hazırdım ben de seni bekliyordum Nerede bu geç kalmasa diyordum Ve bir gün karşımda duruyordun Bilmeden mucizenin ta kendisi oluyordun Anladım ben herşeyi yoruyorum Belki de hep senden bekliyorum Değişmedim sadece susuyorum Mucizeler yaratan kahramanı özlüyorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 radyoları açtım hiçbiri çalmadı,bı tane buldum onda da ********* parçalar çalıyo havar bu sene bu sene çalıyo Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.