Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 16 yıl Haris Alexiou - O la thymizoun Bizim bildigimiz Yeni Turku - Olmazsa Mektubum Yunancasida en az Turkcesi kadar guzel bir sarki dinlemek isteyenlere tavisiye edilir.. Ozellikle keman tutkunlarina tavsiye edilir saygilar
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 16 yıl Gülay........Aynalar harmanım ben harmanım kırk satırlık fermanım yok dizimde dermanım eyletmen beni,söyletmen ben, ağlatman beni aynalar....
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 16 yıl SEN ASKSIN Azalır geceler Bu dertler biter Sen üzülme, sen üzülme Ölürüm sana ben Uzun uzun anlatılmaz Tel bildiğim sen aşksın Senin için yaşıyorum Herşeyimsin sen aşkım.. Değişir mevsim Yine yaz gelir Sen üzülme, sen üzülme Yanarım sana ben Uzun uzun anlatılmaz Tel bildiğim sen aşksın Senin için yaşıyorum Herşeyimsin sen aşkım..
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 16 yıl SEN ASKSIN Azalır geceler Bu dertler biter Sen üzülme, sen üzülme Ölürüm sana ben Uzun uzun anlatılmaz Tel bildiğim sen aşksın Senin için yaşıyorum Herşeyimsin sen aşkım.. Değişir mevsim Yine yaz gelir Sen üzülme, sen üzülme Yanarım sana ben Uzun uzun anlatılmaz Tel bildiğim sen aşksın Senin için yaşıyorum Herşeyimsin sen aşkım.. güzel şarkı
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 16 yıl Duman'ı çoktandır dinlemiyorum,Sen Aşksın'ı da Hakan Yeşilyurttan dinlemek isterdim şimdi...tabi hemen ezberlemem gereken kelimelere dönmeliyim... Edip Akbayram'dan...yıllar ömrümü çaldınız....buluttan buluta uçuşan yıllar...Diyarbakır'ın bu puslu havasında çok güzel gidiyor
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 16 yıl Söyleyemedim,düşlerde sevdim seni söyleyemedim...Kim söylüyor bilmiyorum...
Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 16 yıl Ahmet Kaya.... öyle bir yerdeyim ki...bir yanım çığlık çığlığa...
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2008 16 yıl ise geldim bugun ondan dinlemiyom sarki kendi kendime soyluyom corba oldu hepsinden biras biras baskasi olma kendin ol oynama sikidim sikidim
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2008 16 yıl Bende kendi kendime söylüyorum...Sünger Bob'tan çaldım poytakalı sodum, basucuma kodum, ben bi yayan uydumdum....ı love you Sünger Bob
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.