Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl -http://www.youtube.com/watch?v=NtUpvJa9FmY-işte bunu dinliyom..dinleyin hoş müzik..kışkırtıcı belki biraz ama..idare eder..
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl Yazar yüzü güzel olan cnm kırk gün sewilir gönlü güzel olan cnm kırk yıl bklenir zaten sni tanıyalı bir hayli olduuu 40 gün bana çok gelir zamanın doldu....
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl Bir yabancı selamı ile hüzünlere daldım Kendi ellerimle ben beni kederlere saldım Sonunda bir oyuncak kara sevda aldım senden Yani değişmedim hala öyle biraz çocuk kaldım......
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 17 yıl DESTAN-dokunursanız aglarım dayanamam yok olur bıter yuregım ne olur anla.. katlanamam dokunursanız aglarım ah yuregım yarda sensız yasarım sanma artık anla... sen etıkce ben tıtrerım bu sarkıda sana gelsın.
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 17 yıl teşekkür ederim duygulu arkadaşım o zaman bu da benden sana.... bunca yıl herkesten kaçtın.. en sonunda buldun sandın.. ansızın içini açtın.. yapma dedim yaptın gönül... gözleri senden uzaktı.. farkedilmez bir tuzaktı... sana böylesi yasaktı.. yapma dedim yaptın gönül... çok seviyorum bu şarkıyı... (: sana gelsin bu da o zaman
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl Yazar Ya Kendini Bırak Bana Ya Da Beni Bana Bırak Da Yaşayayım Bu Nasıl Ayrılık Bir Daha Gelme Gelme De Alışayım Ben Senin Yalnız Kalışlarında Tek Adresin Olamam.. Ya Benim Ol Herşeyinle Ya Da Unut Herşeyimle... Yıllardır Denedik Olmadı Suç Biraz Sende Biraz Da Bende Ama Uzatmayalım Artık Saknn Bir Daha Gelme.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev De Yanmıyor Ayrılık Zor Ama Beraberkende Olmuyor.. Yazılmışsa Bir Kez İlahi Kalemle Kaderimiz Hiç Bir Kalem Kaderi Silip Baştan Yazmıyor.. Ya Kendini Bırak Bana Ya Da Beni Bana Bırak Da Yaşayayım Bu Nasıl Ayrılık Bir Daha Gelme Gelme De Alışayım Ben Senin Yalnız Kalışlarında Tek Adresin Olamam.. Ya Benim Ol Herşeyinle Ya Da Unut Herşeyimle...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.