Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 17 yıl Yazar yine sen aylardır aklımda yeniden heyecan var ah burda ben yine ben sapasağlam karşında bak iyi bak geri dönmem aslında bana yanlış yaptın beni sen kandırdın yarı yolda bıraktın gittin hep sen gününü gün ettin yalancı gözlerine aşık ettin aşk sarhoşu oldu gönlüm aldrımıyor aldırmıyor sen gününü gün ettin ben aşkın uğruna ne hale geldim aşk yorgunu oldu gönlüm affetmiyor affetmiyor dargınım, sana kızgınım sevdim hep bak yalnızım olmuyor sevgi hırsızı nereye kadar yine sen..
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 17 yıl beni seven bir kadın var deme artık inanmazlar içimdeki dügümleri cözemedin kalsın onlar...
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 17 yıl Candan Erçetin / Meğer ben ne çok hata yapmışım meğer gözüm kapalı bakmışım meğer yıllar geçmiş ben saymışım meğer dostum sanıp aldanmışım meğer yıllarca sürer sanmışım meğer boşa kalbimi açmışım meğer vakit kaybıydı diyemem ama sen hiç dostum olmamışsın meğer olsun varsın pişman değilim biraz üzüldüm hepsi bu ağlamam artık gidenlere ağlamam artık bitenlere ağlamam artık üzenlere ihanet edenlere ben ne çok hata yapmışım meğer seni yokken var saymışım meğer yollar gitmiş ben kalmışım meğer aşkım deyip hapsolmuşum meğer bir ömür sürer sanmışım meğer ben boşa kürek çekmişim meğer vakit kaybıydı diyemem ama senden çoktan vazgeçmişim meğer
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 17 yıl bu sana suheda yıldız tılbe den Ne sanıyordun ayrılmamı dağılmamı ya da Ne düşünüyordun hakkımda günahın boynuna O onu dedi bu bunu dedi sen sustun mu ki Bana onları anlatıyorsun onlara beni Bırak bu işleri hadi dostum O hikayelere ben çok tokum Benim yolum belli amacım var umutlarım var Sende senin taşıdığın art niyetlerin var Ben senin var ya lafınla şekil alamam Ben senin var ya halini yadırgayamam Sen benim var ya tırnağıma makas bile Sen benim var ya ne söylesem nafile Bana ne dilersen kendinde fazlasıyla yaşa Seni seviyorsam sana ne aşk benim canımda Ne kadar uzak o kadar iyi arkadaşça bari Hiçbir şey problem değil yine görüşürüz yani
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 17 yıl hadi yine sev beni deli deli sev ... yine yine yine yeniden sev ( yine cok mu oldu ne )
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 17 yıl şarkı dinlemiyorum,kafamı dinliyorum sadece,bir de sessizliğin sesini...
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 17 yıl Teoman-Rüzgar Gülü Kır evinin verandasında bir rüzgar gülüne rastladım İnsanmışcasına konuşmaya başladım Dedim, benim kadar yalnızsan Tek gecelik bir aşksan Omuzlarına abanan Bir anıdan kaçıyorsan Dibe vurduysan yada hala düşüyorsan Bir yaz günü Hiç bu kadar üşüdün mü? Rüzgar gülü Hiç ölümü düşündün mü?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.