Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 17 yıl Yazar kuyu başına vardım zeynebi görem diye nasıl haberin almışsa dayı emmi hep orda barış manço
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 17 yıl gonul penceresınden ansızın bakıp gectın bır yangının kulunu yenıden yakıp gectın
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 17 yıl Badem - Sen Ağlama... Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce, Güzel yüzün, yanakların ıslanır. Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce, Hüzün keder yüreğime yaslanır. Sen Ağlama! Bir damla gözyaşın yeter. Sen üzülme, gülüm... Gece gökyüzünden bir damla yaş düşünce, Bahar gelir tüm çiçekler ıslanır. Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce, Hüzün keder yüreğime yaslanır... Sen Ağlama! Bir damla gözyaşın yeter... Sen üzülme gülüm, Gamzende güllerin biter... Yollarıma taş koysalar, döneceğim Gözlerinden yaşlarını sileceğim
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 17 yıl Yazar dili gönül aldırmıyor ama çakmak çakmak gözleri taö 12 den vurdu kalbimi..
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 17 yıl o yosun gözlerin düşer gecelerime,ilk bahar gelir kokunu verir, her yanı sarar aşk büyüsü sevgilim günün dile gelir,gücenmediysen kırılmadıysan darılmadıysan dön,nasip olurda seni bulursam hesap sorarsan sor,gülüm mü dersin ölüm mü dersin yeter ki ses gelsin bilirim senin için yaralı....
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 17 yıl uykusuz her gece.. bu soğuk kahvede.. sabahlarım bazen günlerce.. rüyalarıma gelme diye..
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 17 yıl Yazar sen gittin yastığımda kokun misafir kaldı... ayrılıkmı sen yoksa sevdamı hangisi sebebim oldu
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 17 yıl Badem - Tozar Elif Elif Diye İncecikten bir kar yağar tozar elif elif diye Deli gönül abdal olmuş gezer elif elif diye Elifin uğuru nakışlı yavru balaban bakışlı Yavru çiçeği kokuşlu kokar elif elif diye Elif kaşlarını çatar Gamzesi siğneme batar Ak elleri kalem tutar Yazar elif elif diye Evlerinin önün çardak çardak Elifin elinde bardak Sanki yeşil başlı ördek Yüzer elif elif diye Karacaoğlan eğmediğin Gönül vermez deymediğin Elif elif diye
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 17 yıl e bende o zaman kıymalı makarnadan bir uzun hava dinliyom kız valla bak..öle bi şarkı vardı..gülmekten patlamıştım o klipte..youtubeden bi bak.. şimdi de şey dinliyomm..neyyy..?..valla kendim sölüyom..samanı da kaldıramadımm samanıdaa zühtüüü..
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 17 yıl buyude baban sana buyu de buyu buyude baban sana buyu de buyu buyupte 17 ne geldıgınde baban sana ıdamlar alacak (erdal eren ıcın ) grup yorum
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 17 yıl maymunlar cehennemi diye bir film vardı ya jön o filme benzemedimi bu dünya alışmak zorundayım yalın
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 17 yıl o fılmı ızlemedım kı ben bır safaktan bır safaga zulfu lıvanelı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.