Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 17 yıl Tanrim, tanrim, tanrim Bana kuvvet ver bu aska Bu sevgiye gucum kalmadi Oyle bir vefasiz yare dustumki Merhamet bilmiyor sevmek bilmiyor Haykirdim yillarca ona askimi Duymak istemiyor beni gormuyor Ask cemberi sardi dort bir yanimi duymayan Kalmadi bu feryadimi bu gidisle bu ask beni oldurur Kuluna birakma sen al canimi Tanrim senden baska kimim var benim Sikayet etmeye kime gideyim Kuluna kul oldum severek taptim Gel gor beni tanrim bak ne haldeyim Ask cemberi sardi dort bir yanimi duymayan kalmadi bu Feryadimi Bu gidisle bu ask beni oldurur Kuluna birakma sen al canimi
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 17 yıl boşver aman !!!!! halimm duman ... vefasız bir yare düştümm benim halimm çok yaman.... BOŞŞŞŞŞVERRRR AAAMMMANNNNN !!!!!!
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 17 yıl valla şarkı dinlemiyorum şu an şahanın hepsi grubunun 5. üyesi olduğunu iddaa ettiği skeci izliyorum gülmekten öldüm :w00t:
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar Yalnız kalmayı, tat almayı, Öğrenmem gerek. Tek tek karşına geçip, Sana anlatmam gerek. Aşk her insanın Hep istediği gibi gitmiyor. Geldim yardıma, Yürek buna bile izin vermiyor. Kaderimin halini, Aşkın azap halini Görme, gönül zalimisin... Yaşadığım hüsranı, Yok deli vicdanı, Sen bir yürek hainisin... Çekilir türden değil bu aşk Ama yok itirazım... Farkında değil yürek, Sevmem gerek, Bana aşk lazım...
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar Sorma sorma Nasıl geçti Sensiz yıllar Yıllar Bir aşk rüzgarıydı Esip geçti Ardında boynu bükük Hatıralar Nöbet tutar yokluğun Vurur gecer gecenin bir ortasında Kıydılar bize gençliğimize Hesabım yalancı yıllarla Herşeyde biraz sen varsın Baktığım heryerde gözlerin Koklarım yastığını hala İçimdeki hüzünlerde senin izlerin
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl Şebnem Ferah - Ben Şarkımı Söylerken.. Aferim aferim..doğru yolda ilerliyosun..dewam et
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl Gözündeki ateş kalbimi yakınca Sandımki aşkımız ömür boyunca meğer bu bir oyunmuş kolay oynanan Beni sevdiğin varya o bile yalan..... "Ayrılık yok artık" böyle demiştin.... Bilsen seni nasıl sevmiştim... Oysa gerçek farklıymış uyandığım an, Anladım ki bu sevgi koca bir yalan... Söz vermiştin bana seninim diye, Başka bir aşk bulmuşsun bile kendine... Söyle mutlumu şimdi kalbini çalan? Yoksa bu yeni sevgin o da mı yalan ?.... Ferhat GÖÇER
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.