Φ figgaro Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Kafasına göre takılsın.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Kafasına göre takılsın.. Nasıl yani... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Nasıl yani... şaka yaptım yaa..damdan atlasın dicektim..yahuu ben ne bilim ne yapsın.. aldatılmak kötüdür..yukarıda da kadın forumdaşlar yazmışlar ne yapacaklarını.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 niye her seferinde erkek aldatıyor gibi gösteriliyor anlamamışımdır, sonuçta aldatmak için birde kadın lazım değil mi ?o zaman bu aldatma konusunda en az erkekler kadınlarda kabahatli, söz konusu aldatma olunca yapacak bişeyde yok ayrılırsın. Alıntı
Φ SON SABAH Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 1-aldatmayan erkek yok 2-aldatılmayan kadında yok 3-bir kadının ekonomik özgürlüğü yoksa ayrılamaz hayat o kadar basit değil malesef o yüzden terketmeli ya da terketmemeli olayı şartlara göre değerlendirilir ancak.Ama şuna inanıyorum kesinlikle aldatarak tepki verilmemeli namus kişinin kendi namusudur çünkü babasının,kocasının v.s değil.herkes kendi karakterinden sorumludur ben olayı böyle analiz ettim sevgiler... Alıntı
Φ Bahtsız Bedevi Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 çekip gitmeli Alıntı
Φ kaderin Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 aldatılan kadın ne yapmalı ? bilmem ben hiç bişi yapamıyorum çünkü 2 tane meleğim war. sabır sabır .Benmi BEN BENDE DEĞİLİM! Bir soruda ben sorabilirmiyim? KADIN neden aldatılır? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.