Φ cengiznp Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 2007 Seçim 'inden sonra Büyük İhtimalle Meclise girecek Partiler MHP,DP,CHP arasında Cumhuriyete ve Laik İlkelere bağlı Geniş Tabanlı Merkez Sağ Koalisyon Hükümeti kurulmasını uygun buluyorum.MHP,DP,CHP'den oluşacak Koalisyon Hükümetinin, AKP ve İrticaya karşı Toplumun bütün kesimlerinden destek alacağını tahmin ediyorum. Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 2007 Seçim 'inden sonra Büyük İhtimalle Meclise girecek Partiler MHP,DP,CHP arasında Cumhuriyete ve Laik İlkelere bağlı Geniş Tabanlı Merkez Sağ Koalisyon Hükümeti kurulmasını uygun buluyorum.MHP,DP,CHP'den oluşacak Koalisyon Hükümetinin, AKP ve İrticaya karşı Toplumun bütün kesimlerinden destek alacağını tahmin ediyorum. DP ve MHP'nin barajı aşacağını açıkçası uzak bir ihtimal olarak görüyorum. Galiba durum hemen hemen yine şu anki gibi olacak gözüküyor. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.