Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

cengiznp

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    5
  • Katılım

  • Son Ziyaret

cengiznp - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Arkadaşlar ,Ben bu Referandum sonuçlarından sonra 1997'den beri MHP Genel Başkanı olan Devlet Bahçeli'nin halk nezdindeki Prestijini ve itibarını büyük ölçüde kaybettiğine ve Türkiye genelinde MHP'nin büyük oy kaybına neden olduğuna inanıyorum.Kısaca bu Referandumun en büyük Mağlubu ve seçmen nezdinde siyasal zemin kaybeden Partisi Devlet Bahçeli Genel Başkanlığındaki MHP olmuştur. Yani 2002 Genel Seçim başarısızlığından dolayı MHP Genel Başkanlığından istifa eden Devlet Bahçeli, Referandum sonrası Seçmen veya Halk nezdinde oldukça yıpranmıştır. Artık bu saaten sonra Devlet Bahçeli ,MHP'nin önünü kapatan Lider konumundadır. Bilindiği gibi 2009 Yerel Seçim'de MHP,Osmaniye,Kastamonu,Gümüşhane,Isparta,Karabük,Bartın Belediyelerini kazandı. Ama Referandum'da bu illerden Evet Oyları çıktı. Bana göre yukarıda yazdığım illerde ve Türkiye Genelinde ,Devlet Bahçeli ile MHP düşüş trendine girmiştir. Bence MHP'de Yeni bir Genel Başkan ile ,yeni bir yönetim ve yeni bir siyasi anlayış dönemi derhal başlamalıdır. Eğer MHP ,2011 Hazirandaki Genel Seçime Devlet Bahçeli yerine başka bir Genel Başkan ile giderse,AK Partiyi Muhalefete gönderebilir.Aksi taktirde 2011 Hazirandaki Genel Seçimde ,Devlet Bahçeli'nin Genel Başkanlığı altındaki MHP'nin ,barajın altında kalma Tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir.Tıpkı 3 Kasım 2002 Genel Seçiminde MHP'nin Yüzde 8,35 Oy alarak barajın altında kaldığı gibi. 2011 Hazirandaki Genel Seçimde Türkiye Genelinde MHP'den AKP'ye yönelecek Oyların olması durumunda ,bunun Baş Sorumlusu Devlet Bahçeli ve onun Ekibi olacaktır.Tıpkı Referandumdaki MHP'nin güçlü olduğu İllerde Osmaniye,Kastamonu,Gümüşhane,Isparta,Karabük,Bartın gibi Şehirlerde kendi seçmenini AKP'ye kaybettiği gibi. Kesinlikle MHP ,2011 Genel Seçimine Devlet Bahçeli yerine Yeni bir Genel Başkan ve Yeni bir Parti Yönetim ile girmelidir.Referandumda kendi Memleketi Osmaniye'de bile kaybeden Devlet Bahçeli siyasi ömrünü tamamlamıştır. Yani Devlet Bahçeli ,Partinin Geleceği ve Menfaatleri açısından istifa ederek,Partiyi derhal Kongre'ye götürmelidir. Bu sebeplerden dolayı ben Devlet Bahçeli'nin MHP Genel Başkanlığını tartışmaya açmak istiyorum.MHP'nin Yeni Genel Başkanı aşagıdaki isimlerden birisi olabilir;Mansur Yavaş veya Ümit Özdağ,Tuğrul Türkeş,Ramiz Ongun,Koray Aydın,Ahmet Reis Yılmaz,Oktay Öztürk,Oktay Vural,Yalçın Topçu,Faruk Bal,Yaşar Okuyan,Mustafa Cihan Paçacı,Sadi Somuncuoğlu,Vedat Bilgin,Mehmet Ekici,Metin Çobanoğlu,Tunca Toskay,Mehmet Şandır,Ahmet Deniz Bölükbaşı, Sonuç İtibariyle 2011 Genel Seçimine MHP'de Genel Başkan değişikliği ve Parti Yönetimi değişikliği olması halinde ,MHP'nin Türkiye genelinde Oyları artacaktır. Ayrıca 2011 Genel Seçiminde MHP ,Yeni Genel Başkan ile ve Yeni Parti Yönetimi ile Türkiye genelinde AK Partiyi ciddi anlamda zorlayacak ve AKP'yi muhalefete gönderecektir.
  2. Birleşme kesin şart gerçek anlamda merkez sağın ve solun olmadığı zamanlar uc politikaları savunan partilere gün doğuyor.
  3. Bence 22 Temmuzdan sonra AKP için Hesap Süreci başlayacak. http://www.haberbu.com/haber_detay.php?id=3099 AKP Hükümetinin dosyası giderek kabarıyor. İşte iktidarları zamanında ortaya atılan 60 yolsuzluk dosyası! AKP'NİN 60 Yolsuzluk Dosyası! 25.11.2006 Cumartesi 17:37 1-İZMİR TCDD LİMAN TAŞIMA İHALESİ TCDD İzmir Liman'ı için, yıllık 70 milyon $'lık yükleme-boşaltma işleri için ihale hazırlığı yapılıyor. Daha sonra ihaleden vazgeçiliyor. İhalesiz olarak 15 yıllığına Reha Denizcilik ve Raden Lojistik isimli 2 şirkete veriliyor. Şirketlerin, 15 yılın sonunda arzu ettikleri takdirde 15 yıl daha işe devam edebileceği sözleşmede yer alıyor. (Toplam 30 yıl süreli) Toplam 2 milyar 100 milyon $'lık iş ihalesiz veriliyor. Bu firmalardan biri, sözleşme tarihinden 2 gün önce kuruluyor, diğeri de aynı gün kuruluşu gerçekleşiyor. Bu şirketin büyük hisseli ortaklarından biri AKP'nin Bakırköy İlçe Başkanlığı'nı yapmış olan Rahmi Genç. Sözleşme imzalandıktan sonra bu kişi, hisselerini devredip, ayrılıyor. Olayın usulsüzlüğü dile getirilince, TCDD Reha Denizciliğin sözleşmesini iptal ediyor. Bu şirketin Genel Müdürü de, diyor ki; "TCDD'nin aleyhine dava açtık, davayı TCDD kaybederse 225 milyon $ tazminat ödeyecek, haberleri olsun." NOT: TCDD yapılan işlerin usulsüz olmadığını açıklıyor. İLAHİ BİR TESADÜF! 2-İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ARAÇ SİGORTA İHALESİ İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ağır taşıtlar için, sigorta ihalesi açıyor. Bu ihale, 197 milyar lira ile AKP İstanbul Milletvekili Alaattin Büyükkaya'nın, önceden ortağı olduğu Büyükkaya Sigorta Aracılık A.Ş'ye veriliyor. 3-TCDD İSTASYON YENİLEME İHALELERİ TCDD'den 10 istasyon yenileme ihalesi AKP Kadın Kolları MKYK Üyesi Emine Alioğlu'na veriliyor. Bu AKP'li müteahhit hanım, aynı zamanda yeşil kart sahibi. Önce devletten yeşil kartı alıyor, sonra da 10 İstasyon yenileme ihalesini alıyor. 4-GEBZE AKARYAKIT KAÇAKÇILIĞI OLAYI 5 trilyonluk bir hadise. Ulaştırma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kemal Albayrak dâhil, birçok bürokrat halen yargıda. Kemal Albayrak, AKP Kurucular Kurulu üyesi ve AKP Kırıkkale eski Milletvekili. Türkiye'de, yılda 1,5 milyar $'lık akaryakıt kaçakçılığının olduğu açıklanıyor.
  4. 2007 Seçim 'inden sonra Büyük İhtimalle Meclise girecek Partiler DP,MHP,CHP arasında Cumhuriyete ve Laik İlkelere bağlı Geniş Tabanlı Merkez Sağ Koalisyon Hükümeti kurulmasını uygun buluyorum.DP,MHP,CHP'den oluşacak Koalisyon Hükümetinin, AKP ve İrticaya karşı Toplumun bütün kesimlerinden destek alacağını tahmin ediyorum.
  5. 2007 Seçim 'inden sonra Büyük İhtimalle Meclise girecek Partiler MHP,DP,CHP arasında Cumhuriyete ve Laik İlkelere bağlı Geniş Tabanlı Merkez Sağ Koalisyon Hükümeti kurulmasını uygun buluyorum.MHP,DP,CHP'den oluşacak Koalisyon Hükümetinin, AKP ve İrticaya karşı Toplumun bütün kesimlerinden destek alacağını tahmin ediyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.