Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Umudunu Kaybetme (2006) The Pursuit of Happyness

Arkadaşlarımın önerisi ile aldığım ve izlemeye çalıştığım bir film ama bir türlü filme adapte olamadım. Ağlayan baba yakınana eş ve küçük bir çocuk... Eğer drama seviyorsanız izleyebilirsiniz ama hayatta bu tür şeylerin olduğunu belirtip isanları daha çok çalıştırmak isteyen kapitalist vurgularıda göz ardı etmeyiniz... Zamanınız varsa izleyin derim ama izlemezseniz birşeyde kaçırmış sayılmazsınız...

Yönetmen: Gabriele Muccino

Oyuncular: Will Smith, Thandie Newton, Dan Castellaneta, David Fine

post-2-1179584557_thumb.jpg

Will Smith (in an Oscar-nominated role) and his real-life son Jaden star in this tearjerker about a struggling single parent determined to build a better life for himself and his child. Chris Gardner is smart and talented, but his dead-end salesman job barely pays the bills. When he and his 5-year-old son are evicted from their apartment, they face trying times as Chris takes on an unpaid internship at a stock brokerage firm with hopes of getting rich someday.

Director: Gabriele Muccino

Cast: Will Smith, Thandie Newton, Dan Castellaneta, David Fine

Gönderi tarihi:

hehhh bu filmi seyrederken de kopmuştum ben yaaa... Böyle dizlerimi dövdüm "allahım bu da mı başlarına gelecekti" diyeee... ama pek güzeldi, çok güzeldiiiii... hayat mücadelesi, evlat sevgisi... hele de o metroda geceledikleri sahne yok muuuu, yaaaaa niye bu kadar acıklı filmler yapıyorlarrrr beeee :crying: bu filmdeki hikaye gerçekmiş di mi bu arada?

• 3 ay sonra...
  • Admin
Gönderi tarihi:
hehhh bu filmi seyrederken de kopmuştum ben yaaa... Böyle dizlerimi dövdüm "allahım bu da mı başlarına gelecekti" diyeee... ama pek güzeldi, çok güzeldiiiii... hayat mücadelesi, evlat sevgisi... hele de o metroda geceledikleri sahne yok muuuu, yaaaaa niye bu kadar acıklı filmler yapıyorlarrrr beeee :crying: bu filmdeki hikaye gerçekmiş di mi bu arada?

Evet gerçek ama embelished (Cilalanmış biraz) denir ya öyle yapmışlar biraz... -_-

Gönderi tarihi:
Evet gerçek ama embelished (Cilalanmış biraz) denir ya öyle yapmışlar biraz... -_-

öyle mi denirmiş gerçekten :unsure: neyse öğrenmiş oldum :):gul: teşekkür ederim. Ee bugün yeni ne öğrendiniz? Bugün yeni embelished (cilalanmış biraz) denir ya onu ögrendim :)

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Ben bu filmi yeni izledim ve çok sevdim...

Baba ile çocuğun diyaloğu çok güzeldi yaşadığı tüm sıkıntıları çocuğuna hissettirmemeye çalışan bir baba gidecek yerleri olmayan ama bunu çocuğuna söyleyemeyen küçük bir oyunla metorunun tuvaletinde sabahladıkları sahne insanın içini acıtıyor.

Kendi babasını 28 yaşında tanıdığı için kendi kendine iyi bir baba olacağına dair söz veren bir babanın mücadelesi.

Tüm olumsuzluklara rağmen umudunu hiç kaybetmeyip çalışmaya devam etmek ve tüm bunları yaşarken çocuğunu ihmal etmemek ve ondan "sen iyi bir babasın"sözünü duyup mutlu olmak ve bu sözle kaybetmeye başladığı umudunu tekrar kazanmak..

Bence izleyin..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.