» iLyAdA Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 ablacım umarım herşey yolunda ve sağlığında düzgündür inşallah seni seviyorum Yaşanmamış Hatıralar Yaşanmamış hatıralar bilirim Büyülü sonbahar akşamlarında Bulutlar üstünde su kenarında Yalnız hayal edilen hatıralar İşte; en ürpertici nagmelerle Bizim şarkımızı söyleyen rüzgar Sen dudagında gülümsemelerle Ben gözyaşlarımla, bu alemdeyim Fakat yine bizbize, başbaşayız Duymasan düşünmesen de; unutma Bir daha bu anı yaşayamayız. II Görülmemiş manzaralar bilirim Karda, kışta, belki de ilkbaharda Hür denizlerde, kuytu ormanlarda Sadece hissedilen manzaralar Bak. Dinle, neler anlatıyor yagmur Üşüyorum üşüyorum beni sar Karanlık başladı, gitme ne olur İnan degişen manzaralar degil Kiletreler ayıramadı bizi Fakat bir gün gelir de birleştirir Beyaz bir güvercin kanadı bizi III Söylenilmemiş mısralar bilirim Hüzün dolu yagmurlu gecelerde Alev çalgıların sustugu yerde Yalnız, yalnız düşünülen mısralar Bilinmeyen şeyler huzur içinde Bilmenin bilinmez bir korkusu var Bak bütün rüyalarım nur içinde Çünkü, bugün havasını kokladıgın Denizaşırı bir diyar bilirim Ve o diyarda seninle beraber Yaşanmamış hatıralar bilirim canım şükür iyiyim, bende seni çok seviyorum ve de özledim:) Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Ba'ğlaç Ben seninle uzun bir araf yaşadım, O günden bir yağmur çiçeği, önümde duruyor. Adını bilmiyordum sonra öğrendim. Kuru nehir, kadim ağrı seyiriyor arada, Tel tel çözülüyor içimdeki pamuk. Poplinlere sar beni, pazenlere! Duran bir şey var bende, ağaç gibi. Aşk ayaklandırmıştı bir kere... Narın içinde canım niye kanıyor? Kış odasında camda buğu şimdi nefesim, Balı içinde kurumuş bir heves gibi Bir kez hatıra ettim aşkı, bir daha etmem. Puslu ve sarı bir çin sabahı gibiyim bazen Savanda, sararmış kuru otlar arasında Kanatlarım çok oldu üşüyor benim. Dünyanın bir yerinde, burada Bir kadın, benden biraz küçük, Üstümdeki sessiz örtüye yağıyor. Sana vardığımda ağlamam bundan, O en “bir” ve “tam” olana yürümek. Yetmez mi ikimize bir sağanak. Bırak sökük kalsın rüzgâr, bu zırdeli düşün içinde Bir küçük iyiliktir aşk Kesitinde kristal bir ışık ağlasın, bırak. Issızlık bilgisiyim ben, sessizlik bilgisi Bu narı daha fazla taşıyamam Bu kez o olsun beni sana hatırlatan. Seni kırdığım yerden beni de kırdılar Yol uzun, güzergâh zorlu, ne demeliyim? İnsan olan yerlerim çok ağrıyor. Cansever Eyüboğlu ben döndüğümde sınavların bitmiş olur heralde canım, seni özledim radyam canımmm Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Yere düşürülen bir bıçak sesi Kristali tuzla buz olmuş gözlerinin biliyorum ay kanatıyor ne zaman susak geceyi Kendini benim yerime koy Oğul öksüzü babalar yerine Susmayalım. Bıçak uyuyor kelimelerin kalbinde Kanlı bir şerbet gibi akar dururdu İpeği ikiye bölen kılıçların ağzı Bir biz inmedik suya Kaç mevsimin yağmuru buruştu elimizde Örtülü çarşılarda ölümü tebdil ettik uzak durduk kabzasına çağıran intikamdan Bir biz inmedik suya Kendini benim yerime koy Oğul öksüzü babalar yerine Susuyorum. Ölülerim uyuyor kalbimde MURATHAN MUNGAN Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Yere düşürülen bir bıçak sesi Kristali tuzla buz olmuş gözlerinin biliyorum ay kanatıyor ne zaman susak geceyi Kendini benim yerime koy Oğul öksüzü babalar yerine Susmayalım. Bıçak uyuyor kelimelerin kalbinde Kanlı bir şerbet gibi akar dururdu İpeği ikiye bölen kılıçların ağzı Bir biz inmedik suya Kaç mevsimin yağmuru buruştu elimizde Örtülü çarşılarda ölümü tebdil ettik uzak durduk kabzasına çağıran intikamdan Bir biz inmedik suya Kendini benim yerime koy Oğul öksüzü babalar yerine Susuyorum. Ölülerim uyuyor kalbimde MURATHAN MUNGAN ellerine sağlık canım:)) Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 SIĞINAK Yedeğimde hep bir şiir olmalı Korusun diye beni, Sarsın Solusun diye... Yedeğimde hep bir şiir olmalı Dileğimce değiştirebildiğim Değiştikçe beni de değiştiren Yüreğimle sindiğim, Kimsenin bilmediği, Acısına başka acı Sevincine başka sevinç değmemiş, Canım gibi Yok etmek hakkını kendimde gizlediğim Ömrümce çılgın, gönlümce engin, Yeni doğmuş bebeklerin sesiyle Yankısı ufkuma dokunurcasına yakın Soluğumda kıvılcım, dudağında gül Yaşamaya düğümlü, Goncalar kadar körpe Dalgalar kadar hırçın Kavuşmamız olanaksız birine sakladığım, Mahrem, bağışıksız, Mazlum bir şiir Yedeğimde hep bir şiir olmalı; Çırpındığım geceler Yetişip yatıştıran Esinlenip dindiğim, Duygusu sağılmamış, Üşüse soluverecek, Pürüzsüz, bir başına incecik, Gülüşü gülüşüme denk, andıkça parıldayan Andıkça parıldadığım, Kanmayan, kandırmayan; Öfkesi kirlenmemiş, Zehri gibi kendi hayatımın Ayrılık yaralarını sarılır sanmış, Sürgün, ürkütülmüş, Üzgün bir şiir. Yedeğimde hep bir şiir olmalı Yuvasında ilk kez uçan serçe gibi telaşlı, Şafakta kuzulamış karaca gibi baygın, Ulaşınca çılgınlığa kırılan dallarda ömrün Yanarak uğuldayan Yanarak uğuldadığım... Yine daldım da kendi düşüme Hasretin kanayışı bitermiş sandım... Beni şiirler bağışlasın NİHAT BEHRAM Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle.. çok teşekkür ederim canım:) Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 İlyada'm,her ne kadar hiç yazışmamış olsak da,beni de arkadaşlarından ayırmayıp gönderdiğin bayram mesajın için çok mutlu oldum.Şekerlerin için de ayrıca...Seni uzaktan izleyen,incelemiş,tanımış ve sevmiş olan ben de keşke önceden sana da gönderebilmiş olsaydım bayram mesajı diye burukluk oldu biraz derinliklerde... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 iyade ziyaretine geldim ILYADA ve sekerler icin cok tesekkür etmeye inan ki 3 gündür ben Sekerlerin pesindeydim, cocuk gibi sevindim desem Nice Mutlu ve Umutlu Saglikli ve Baris icersinde Nice Bayramlar Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Avucunun içinde bir mum da sen yak..! bayramlarımız aydınlansın. aydınlık olsun dünyamız.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Çocukken güzeldir bayramlar... Çok güzeldir de bayramlar, yine de en çok çocukken... Hep başa dökülen kolonya, bir süre sonra avuç içine dökülmeye başlarsa, çocukluğun bittiği anlaşılır... Ama hep güzeldir bayramlar... Barışmak için, hatırlamak için, gitmek için, gelmek için fırsattır... İYİ BAYRAMLAAARRRRR. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 canım ilyadacım seninde bayramın kutlu olsun dilerim her günün bayramlar kadar canlı, şık, neşeli, sevecen geçsin... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Teşekkür ederim İlyada,diliyorum her günün bayram tadında geçsin senin de.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 ahh ilayda ilayda...paraları yedin bir aydaa.. seninde bayramın kutlu olsun.. Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 anı defterimi ziyaretiniz icin tesekkür ederim arkadasım saygılar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 ipe sapa gelmez bir firar tutkusu yollar dönüp dolaşmaz ki duvarlarıma anla işte; hayat avuntusu gitmek var diyorum gitmek ses´i serzenişten ötede tüketmek gitmek var diyorum bavullarımda yangın külli ziyan öpüp kokladığım terk-i diyar sözlerin dudaklarını kavuran gece uykuları örtmüş öyle bir vakit d´üşüyorum ben hep çok daha da çok üşümek ve eski(l)miş bir inancın kollarında ölmek istiyorum Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 İlyada'm,her ne kadar hiç yazışmamış olsak da,beni de arkadaşlarından ayırmayıp gönderdiğin bayram mesajın için çok mutlu oldum.Şekerlerin için de ayrıca...Seni uzaktan izleyen,incelemiş,tanımış ve sevmiş olan ben de keşke önceden sana da gönderebilmiş olsaydım bayram mesajı diye burukluk oldu biraz derinliklerde... kimin önce yazdığının ne önemi var canım:) önemli olan bayramlaşmak değil mi:)) öptüm..... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 iyade ziyaretine geldim ILYADA ve sekerler icin cok tesekkür etmeye inan ki 3 gündür ben Sekerlerin pesindeydim, cocuk gibi sevindim desem Nice Mutlu ve Umutlu Saglikli ve Baris icersinde Nice Bayramlar oleyyyyy, şekerler işe yaramışşş..... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 canım ilyadacım seninde bayramın kutlu olsun dilerim her günün bayramlar kadar canlı, şık, neşeli, sevecen geçsin... canısımmm, teşekkürler öptümmm Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Teşekkür ederim İlyada,diliyorum her günün bayram tadında geçsin senin de.. sağol bitanem:))) Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 ahh ilayda ilayda...paraları yedin bir aydaa.. seninde bayramın kutlu olsun.. intikamımı sana figaro diyerekten alıyorum:) tek g ile.... ne ilaydası yaaa, ilyada:) Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 intikamımı sana figaro diyerekten alıyorum:) tek g ile.... ne ilaydası yaaa, ilyada:) Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Yüreğimin kıyısına vurdu minicik bir dalga Tutmalıydım tutamadım kendimi Bi canım var feda etsem sevdamı bilemezsin Bi acım var anlatsam önünü göremezsin Herkes unuttu gitti bende unuttum herşeyi Bari bari sen unutma beni Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 slm nasılsın...? hazır gelmişken doğum günün kutlu olsun .herşey istediğin gibi olması dileğimle kendine iyi bakkkkk....!!!! mutluluk sevdiğin kişiyle olmak veya huzur bulduğun bir yerde olmaktır. Düşlediğin tüm güzellikler seninle olsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.