Φ LostsouL Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Öncelikle bazı mesajlarımda haddini ve saygı sınırlarını aşan kelimeler kullandıgım icin butun arkadaslardan özür dilerim... şimdi belki haddim olmayarak bir öngörümü paylasmak istiyorum kanıtlarıyla birlikte. Onumuzdeki seçimlerde yani 22 temmuzda akp barajı aşamayacak..!! Anketlerde birinci parti cıkıyor diyorlar. Anketleri yapan firmaların yuzde altmısı yabancı firmalardır. Yuzde otuzu yerli ama vergi borcu yuzunden göbeğinden hukumete baglı medya kuruluslarıdır. Zaten yapılan mitinglerde bu kısım medya tavrını acıkca gostermiştir. Sİmdi yabancı sermayenin, avrupa birligi ulkelerinin, abd nin akpye sonsuza kadar destek veridigni herkez biliyor. Simdi buralara baglı anket kuruluslarının akp yi birinci parti cıkarmasından doagl ne olabilir? Akp gercekten birinci parti olduguna inansaydı zaten yıl basında erken secime gider yine tek basına hukumete gelir, yaklasan cumhurbaskanlıgını atayamam tehlikesini ortadan kaldırırdı. peki neden bunu yapmadı? Akp 4,5 yılda işine gelen her aysayı cıkardı, bu yasada işine gelseydi onuda cıkartırdı. peki neden guc elindeyse tek basına iktidar olucaksa secime gidip meclisi yine ele gecirmedi. Boylece ne meydanlara cıkan halk ne ordu nede muhalifler kimse ses cıkartamazdı ama yapmadılar... Sonra cıkıp ucuz politik oyunlara basvurdular. Kucuk cocukların bile bakıp gulecegi oyunlardı bunlar. Sayın tarafsız meclis baskanımızın soyledikleri, kendi soylediklerini yalanlamalarını herkes duydu sanırım. Ellerinden kacırdıkları cumhurbaskanlıgının ardından muzdarip bir hava icinde boyunlarını buktuler. Ve erken secim kararı aldılar.. Zaten onlar secim kararı almasaydı yasalar geregi erken secim olacaktı. Bunu da sanırım herkez biliyor. peki neyin kararını aldılar? 4,5 yıldır cıkarılmayan yasaları 1 gun icinde hazırlayıp meclise getirdiler.. Bu acele ne? Madem tek abslarına iktidar olucaklar neden yeni emclise bırakmazla bu secimleri? Kalkıp biz istedik onlar yapmadı diyorlar. Zaten bu saatten sonra sizin istemenizin kanunen bir gecerliligi yok. Bunuda herkes biliyor. Peki bu telaş neden? Durmadan bir gerginlikten, yabancı sermayenin korkup kacacagından ve bunun sonuclarından agır olacagından bahsediyorlar. Ama kimsenin de kalkıp sormasına izin vermiyorlar. 4,5 yıldır bu ulkenin ekonomosini nasıl yabancı sermayeye gebe bırakırsınz diye. Sormaya kalkanlara da hemen sus yoksa kriz cıkar diyorlar. Akp nin yaptırdıgı anketlerin ne kadar yanlıs oldugunu meydanlara cıkan milyonlarca insan ispatlamıstır. Bu nu bildikleri icin bu ulkenin medyası mitinglere gozlerini kulaklarını ve kameralarını kapadı, inanmayan yabancı basına bakar. Bunu bildikleri icin miting saatlerinde onlarca ilde elektrikler kesilir. Cunku meydanlara cıkan insanların tek bir kaygısı vardı. Hani anketlerde tek basılarına iktidarlar ya, anketlerde acık ara ondeler ya, yahu cidden bizim gibi dusunen Atatürkçü Laik devlet sistemini savunanlar bu kadar azmıyız? Diye soran bunu cevabını merak eden insanlar meydanlara cıktı ve gördük... İsterseniz bin tane anket yapın, isterseniz butun sokakları yeşil siyah bayraklarla boyayın, konvoylarla gezin. 22 Temmuzda akp barajı gecemiyecektir. Artık kac kişiyiz biz diye sormuyoruz. Biliyoruz... Yuksek secim kurulundan acıklanan secmen rakkamlarında bir tuhaflık vardı. Nerdeyse hicbir medya kurulusunda yer almadı. gecen secimlerde 4 milyon mukerrer oy kullanılmıs..!!! İddia ediyorum onumuzdeki secimlerde boylesine buyuk mukerrer oy kullanımı olmadıgı takdirde akp barajı asamayacaktır... yazım buraya kayıtlıdır. Eger kısmet olursa 23 temmuzda gelip yine tartısırız. Saygılarımla... Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 sevgili efendi kardeşim; bu ülkenin gerçek sahipleri var, birde 'sahte' sahipleri var, öylemi? 'bu ülkenin gerçek sahipleri' diye başlayan bir zihin sagduyusunu baştan tehlikeye atmıştır. daha dikkatli konuşalım, bir ülkenin 'gerçek' sahibi olmanın kriterleri nedir?. yeryüzü Allah'ındır, insanlarda Allah'ın yarattıklarıdır... ben böyle inanıyorum. selametler. YAPMA ASLAN KARDESIM Bak güzel kardesim ben neyi izahat etmek istedim bir daha oku ,, Tabiiki bu Ülke hepimizin sahip cikacakta olan bizleriz,.,yani Ülkesini sahip cikmayipta degerlerini yikan yokmu,.,!!! Madem öyle ,.,ben gine yanlis anlasilma olmasin diye,., BASKA DIYARLARDAN ÖRNEK VEREYIM,.,.Daha bir degisik sekilde.,.,cünkü beni hemen zan altinda birakmaya calisiyorsun,.,yüce Tanrimizin ,,Adini Alarak.,,.ben inanclarima senin kadar saygiliyimdir,., ASLINDA BANA SÖYLEMEK ISTEDIGINI BU KISILERE SÖYLEMEN GEREKIR,., Dünyanın yedinci gökdeleninin yapıldığı Mekke'de Osmanlı döneminde Kabe'den yüksek bina yapılmazdı. Şimdi 130 gökdelenin inşası planlanıyor. Kabe bir alışveriş merkezine, turizm merkezine, lüks tüketim merkezine dönüştürülüyor. Her şey yatırım, ticaret, para kazanma üzerine kurgulanıyor. Billboard'lar hani yatırımdan ne kadar kazanılacağının reklamlarıyla süslenirken, yüzde 24 kazanç vaat ediliyor. Daire fiyatları 3 milyon dolar. Kabe'yi görüyorsa 5 milyon dolar! Ve her şey Kabe'den daha yüksekte. Herkes Kabe'ye tepeden bakıyor artık! Her tarafı kutsal olan, ağaç kesilmesi bile yasak olan, kan dökülmesi yasak olan Mekke, Kabe üzerinden kapitalizmin hizmetine veriliyor, bir rant kapısına dönüştürülüyor, petrodolar yatırım merkezi haline getiriliyor. Gökdelen yapmak için dağlar yok ediliyor. Şimdiye kadar 300 civarında tarihi eser yıkıldı. Bunların içinde camiler ve mezarlıklar var. Yerlerine malum inşaatlar başlatıldı. Dönüşün projesinin yüzde onu kendini gösteriyor şu anda. Proje tamamlandığında Mekke diye bir şey kalmayacak, bambaşka bir şehir çıkacak ortaya. Bu kent tarihin hiçbir döneminde bu kadar saygısızlık görmemişti. Kudüs için bir şeyler yapmaya çalışırken Kabe'nin tehdit altında olduğunu, Mekke'de değer verdiğimiz her şeyin yıkıldığını, yerine, bazıları karının önemli bir bölümünü İsrail'e aktaran, yabancı markaların yerleştiğini, tarihe ve kültüre saygının hiç olmadığı kadar yerle bir edildiğini görmeyelim mi? Peki neden bu sessizlik DEMEKKI BIRILERI COK YANLIS YAPABILIYOR BU YÜCE DEGERLERE BILE KARSI,.,.,Onlar yapiyor diye bizler yapmayalim,.,., Saygilar yamyam frankfurt Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 kusura kalma politaka kardeşimm; bu usluba cevap vermek bana göre gereksiz bir ugraş. fikir yok burada slogan var. selametler. Fikir var ama anlamak isteyene,slogan olarak algiladinizsa slogan olsun zarari yok ama en azindan ülkenin gercek sahiplerinin kimler oldugu ile ilgili bir slogan. saygilarla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.