Misafir Evren. Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Beni geçmişin dehşetiyle besle beni geleceğin özsuyuyla Küpeler tak kulaklarıma kirazlardan mendilimi fesleğenlerle yıka Bana çılgın bir gürleyiş bellet yankısıyla kapan üstüme geceleri Benimle rüzgarları tanıştır gözlerimi boralara düğümle Beni kankardeşi bilsin gözyaşların beni umudunla büyüle Bana ıssız gecelerden yıldız kaymaları sun beni ucu kıl birbirine sürtünen çakmak taşlarının Koynuma başakları yıkayan yağmurunla yağ kasıklarımı zeytin yapraklarıyla yenile Ben seni esir alayım şiirlerle Sen beni kul bil kendine son misralarini yeniden gozden gecirmeni tavsiye ederim, sedeline, Hic kimse hic kimsenin kulu degildir, hic kimsede hic kimseyi kendisine kul olarak bilmemeli, hepimiz tek olan Allahin kuluyuz, bunu kabul etsekte etmesekte bu gercek degismez. saygilarimla. Evren. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2008 bırakıp gittin beni bütün kapılarda bütün çöllerde tek başıma kodun şafakta arayıp öğle vakti yitirdiğim vardığım hiç bir yerde değildin sensiz bir odanın sahrasını nasıl anlatsam hiçbir şeyin seni andırmadığı bir pazar kalabalığını denizde dalgakırandan da boşluğunu bir günün seslenip de senden cevap alamadığım sessizliği bırakıp gittin beni kalarak olduğun yerde hareketsiz her yerde bırakıp gittin beni gözlerinle düşlerin yüreğiyle bırakıp gittin beni yarım kalmış bir cümle gibi bırakıp gittin düşen hep ben oldum en küçük kımıldanışında senden başını çevirdiğin için ağladığımı görmedin hiç bana bakıp görmediğin için ben yokken içini çektiğin için ayağına düşen gölgene acıdın mı hiç sen Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2008 havalansın diye yerküre bir pencere açtım geceme bir kelebek geldi bir iğne deliğinden yüreğimi deldi seni içime sakladım şiire yazdım gelirsin diye ve okursun gözlerimden Erkan Bal Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2008 Sedelina bunlar çok güzel şiirler ya edebiyatı çok seviyorsun yada aşıksın.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Sedelina bunlar çok güzel şiirler ya edebiyatı çok seviyorsun yada aşıksın.. fenasın senden bişe kaçmıyor aşık değilim Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 fenasın senden bişe kaçmıyor aşık değilim peki.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Sevda Türküleri Yalan Sevda türküleri yalan... Duyduğum kadarın benim. Tüm ayrılık öyküleri Kendi kahramanlarına ağlar, Fazla fazla, gözyaşındaki Tuz kadar acırsın güzelim... Senin "kapanmaz" dediğin yara, Nefretin sevgiyle buluştuğu o an, Her defasında ilk öksüz kalışın... Yeniden doğuşundur aslında O "ayrılık" sandığın... Tartılmıyor sevdalar terazilerde. Ağırlığı, ulaşılmazlığındandır. Defteri yok, yüreğine yazıyorsun. Zamanla gelişleri unutup, Hep gidişlere takılıyorsun Birlikte söylenen şarkılar, "Kara" bildiğin sevdan, Satır aralarındaki o büyü yok artık... Şiirlerdeki sevgili olmaktan Şimdi çok uzaktasın... Yeniden başlamak diye de bir şey yok. Bir gecede bulup Bir gecede yitirdiğin Tüm aşkların seceresinde, Silindi bir kere mürekkep... Bir, acının resmi çekilmiyor, Bir de sevdanın... Çizgiler gelip İnsanın yüzüne yapışıyor. Umursamaz gördüğün her terk ediş, Kilometre taşı gibi Ölüme yaklaştırıyor... Sevda Türküleri Yalan... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 udaklarımı kanatıp yüreğimin sesini dinliyorum... Baş ucumda yazdıklarım ve masada demlenmiş yalnızlığım... Kanayan çığlıklarımı yutkunup kırılmış hayallerimi topluyorum kentimin kaldırımlarından... Üzerimde suskunluğun yeni ütülenmiş elbisesi, yüreğime sunulmuş bir dostun doğum günü hediyesi... Şimdi karanlıklara sarılıp demlenmiş yalnızlığımı yudumluyorum... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Bu kadarmı kasvetin ey gece, Hadi örtsene beni... Ne o yetmiyormu karanlıkların yoksa? Korkmuyorum artık senden gel... Gel gücün yeterse, Yıldızlarını üzerime ser... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Ama şunu da aklına ko: Başımıza gelen bütün bu şeyler dünyada olmamaktan daha iyi. Hem bizim için hasret falan da neymiş ki, Sen orada yıldızlara bakar dalarsın, Ben burda cigaramı yakar dalarım, İşte olur biter..... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 *** BiRaZ Kül BiRaZ DuMaN Bu BeNiM İşTe *** Bu kent sana ağlarsa susturamazsın. Yazık olur gelmelerin / gitmelerin tümüne. Dahası Duyarsın ki Gök kubbe dediğin O mavi yığın Çöküvermiş üstüme Boynu büküklüğüm Enkazdan çıkamamışlığımı resmederse Ve bir yangın büyürse Harabelerde Anla ki naçar olmuşum Çuvaldızın sivri ucu kendime Sen alınma /İncinme /Gücenme. İstersen dip sarhoşluğu İstersen Vurgun sonrası şaşkınlığı de Toprakta kışlamış Tombul bir solucan gibi Süklüm püklüm Ardın sıra Sürünüşüme. ne dersen de Ama sakın Sakın ola beni Yorgun savaşçı belleme Bil ki inatla Ve yorgunluk duymadan Sabahlara ayna tutmadayım Yoksa geceler boyu Baş ucunda işim ne? Yere göğe sığmıyorsun içimde Bir yatıyor Bin kalkıyorsun Hepsi sen kokuyor ama Hepsi başka biçimde. Hiç kesintisiz yeniden başlıyorum Nice milatları koyarak ezberime Senden yine sana geçiyorum. Ayak izlerim imdir Sende kayboluşlarımdan Sana dönüşlerime biraz kül biraz duman bu benim işte Gözün gibi bak diyemem ama Bilemem neler olur Eğer dokunursan Bana ait çizgilere Bu kent sana ağlamasın olur mu? Ağlarsa Susturamazsın Kendim için bir şey istiyorsam namerdim Sadece bu şehir ağlamasın diye Yağmur duası sonrası Umutsuz bir amin niyetine Bir tutam ilgi Bir tutam sevgi Katamaz mısın gülüşüne? 20/02/2006 Mine Özdemirtaş Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Ama şunu da aklına ko:Başımıza gelen bütün bu şeyler dünyada olmamaktan daha iyi. Hem bizim için hasret falan da neymiş ki, Sen orada yıldızlara bakar dalarsın, Ben burda cigaramı yakar dalarım, İşte olur biter..... Yüreğine emeğine sağlık her kim hisedip yazdı ise.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 "Demir bile dövüle dövüle şekil alırmış Hayatın sillelerinden korkmayacaksın En iyi anadan ana, en iyi babadan baba Sırtından yediğin her bıçakla şahlanacaksın" "ve birgün gelir masal olur bütün hayatlar, geçen saniyeleri döndüremezsin" Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Sevgilerde sevgileri yarınlara bıraktınız çekingen, tutuk, saygılı. bütün yakınlarınız sizi yanlış tanıdı. bitmeyen işler yüzünden (Siz böyle olsun istemezdiniz) bir bakış bile yeterken anlatmaya her şeyi kalbinizi dolduran duygular kalbinizde kaldı siz geniş zamanlar umuyordunuz çirkindi dar vakitlerde bir sevgiyi söylemek. yılların telaşlarda bu kadar çabuk geçeceği aklınıza gelmezdi. gizli bahçenizde açan çiçekler vardı, gecelerde ve yalnız. vermeye az buldunuz yahut vakit olmadı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Sen hüzünsün tenimde Hüzün bahçemizin en bilindik çiçeğiydi Hüzün ektik, acı kokladık yıllarca Sonbaharda doğmuş anne babanın Yağmur çocuklarıyız biz Ondandır her ayrılığa Hüngür hüngür ağlamamız... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 METRİS Ben hep 17 yaşındayım Demir kapının her açılışında Her ayak sesinde içime sığmaz yüreğim Her türlüsünü tattım acının ve ızdırabın Yalnız seni özlerken kendimi yenemedim Çünkü; senden gayrısı haram Şu Metris'in önü bir uzun alan Bir tek seni sevdim gerisi yalan Cigara çekmedi canım hiç Çıkarken havalandırmaya Olmadı avluda atılmış voltam hiç Hele masmavi bir denize atılmış oltam Hiç mi hiç... Içerde bıraktım dünyayı Parmaklıklarla bölünmüş olarak Görmeye alışık gözleri Ve senin için yazdığım şiirleri, sözleri. Sana olan aşkımı Defterlere değil Metris'in duvarlarına yazdım Uykusuz geçen geceler akıllara zarar Kıramazdı beni duruşmada kırılan kalem Senin görüşlere gelmediğin kadar Şu Metris'in önü bir uzun alan Bir tek seni sevdim gerisi yalan Senin hasretindi hücreme dolan Yalnız seni sevdim gerisi yalan. Parmaklıkların elime bulaşan pası Havalandırmadan gelen hela kokusu Isık ve ufuksuz hücremde Gözlerim kuvvet kaybındaydı. Bir sisin ucundaydı ölüm korkusu Ve özgürlük kravatlıların avucundaydı Bir kazaydı gelişin Ya seni sevişim? Bir masaldı. 17 yil 15 gece Bir ranzaydı yattigım Bir de oturdugum masaydı Ben gençligimin en tutkulu aşkını Kağıtlara degil Gönlümün en derin nağralarını Kalemle değil Tırnaklarımla Metris'in duvarlarına yazdım Ve kanayan ellerime tuz bastım Çok mektup yazdım sana Ama hiç yollamadım Ben sana olan mektuplarımı Metris'in duvarlarına yazdım Ve üzerine zarf değil Mapushane kapılarını kapattım Şimdi bir şey yok yanımda senden kalan Şu Metris'in önü bir uzun alan Benim sevdam gerçek Senin aşkın yalan Hücrem değil hasretinle yanarım Senin için hergün hergün ağlarım Kanım hep içime akar kanarım Beni anlamadın ona yanarım..... Ugur Arslan Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 Dilenci Sen hergün köşebaşlarında Yırtık urbanla kirli ellerinle Avuç açan, sefil insan. İnan yok farkımız birbirimizden Sen belki tüm yaşamınca dilenecek; Beklediğin beş kuruşu biri vermezse Ötekinden isteyeceksin. Ama ben tüm yaşamım boyunca Tek bir kez dilendim Bir acımasız kalbin sevdası ile alevlendim. Öylesine boş öylesine açık kaldı ki elim, Yemin ettim bir daha dilenmeyeceğim. Victor Hugo Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 Alfabem 23'e İndi tüm anılarım kaf dağı'nın ardında kaldı duygularım bir gece kuşunun gözbebeğinde yel üfürdü, sel götürdü. kor aldı ne'm varsa bu mor dünyada sevmekten öte. balçık çöktü göz pınarlarıma içimin en derininde sarı yapraklar günler düne, dünler güne hepsi yarına onlar da beni bırakacaklar.. hatıralar arka odaya yığılmış hatıralar benden uzak bana yakın içimi kavurur her sabah bir kez karşı minarede titreyen ses tüm anılarım kaf dağı'nın ardında kanım bile benim değil artık duygularım bir baykuşun kanadına sindi, alfabem 23'e indi... ZEKİ MÜREN Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 yemin sesi bir yaz günü koyu kuytu ormanın en gölgelik yerinden çalıntı yaprak hışırtısı sözü baş ucumda en sevdiğim romanın en doğduğum yerinden alıntı varak yaldızlısı -I- adam anlatırken hayatını daha başından diyor ki; "... işte o gün o’nu da bıraktım. taşlarımı da." ..... heyy bakışı katar katar hatırat sıra dağlar kadar meskûn yâr! sana hem kavi hem kallavi sana hiç edilmemiş bileyli yemin kimsenin aklına serilmemiş renk renk iplik iplik el yapımı bir ahdım bir de senin için gizli bahçemde ekilmiş günden güne boy atan tozpembe bir bahtım var! gayrı ruh tenden alır da başını gider mi bilmem ten hâlâ böyle misk kokar mı -sana varana dek billahi silmem!- tut ki herşey yerli yerinde sen orada durur musun kurumamışsan kalır mı sesinde o kuytuluk o billur huzur sözün hâlâ anamın iki şefkatli eli iki şeftali ağacı -ki artık ham değil bal- ki biri neredeyse ötekisi onun tam dibi ayrılık yok gayrılık yok bitmiş gitmiş sanrı falan tanrı tamam demiş bundan ötesi yalan! ah bilmem ki alır mı kırılsa da aşkın kolu içinde kalır mı şu çaresizliğimin yen’i yepyeni pırıl pırıl ve saf bir gün doğar mı dağlarının ardında sâf sâf -doğar zira doğuncaya kadar ölmem!- ..... -II- kadın anlatırken hayatını vaha içinden diyor ki; "... işte bir gün o’nu da bırakacağım yaşlarımı da." Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Bi lodos lazım şimdi bana bi kürek Zulada birkaç şişe yakut yer gök kırmızı Söverim gelmişine geçmişine ayıpsa ayıp Düşer üstüme akşamdan kalma sabah yıldızı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Her Sabah Seninle Başlar Önce gözlerin girer odamdan içeri Sonra ellerin, saçların dudakların Bir bir hatırlarım Her sabah senin olan ne varsa Yüzüm aydınlanır Şarkılar söylemek gelir içimden Yakında bir kuş öter Uzaklarda bir tren sesi Sonra kornalar, çocuk ağlamaları Vapur düdükleri Sesler bir uğultu halinde yükselir büyük şehirlerden Ve alışılmış bir yaşamaktır çöker omuzlarıma Sarar benliğimi birden Büyük, devamlı dalgalar halinde duygularım Her sabah seninle başlar Ve ben her sabah Ta içimde bir ağrı gibi yokluğunu duyarım Her sabah Rezil insanlar bekler her köşebaşında beni Yüzleri, yürekleri kadar kirlidir Biri gider, biri gelir Biri gider, biri gelir Yakamda duygusuz ********* elleri Ve soğuk gözbebekleri gözlerimde O alışılmış yaşamak ki her sabah İğreti bir elbise gibi durur üzerimde Bir isyandır sarar içimi Her şeyi üzerimden çıkarıp atasım gelir Fakat insanlar, insanlar bırakmaz beni Biri gider, biri gelir Hep aynı ses, aynı şarkı Aynı sağır gökyüzü Dilsiz bir deniz Kör bir düzen Hep aynı kör döğüşü Yalancı yüzler, aptalca bakışlar O iki yüzlü selamlar Hep aynı tempoda geçen manasız bir gün Hep o değişmeyen puslu ikindi üstleri Ve hep aynı yorgun, zoraki akşamlar Ya o geceler satılmış, utanç dolu Büyük avizelerin aydınlattığı sefil yüzlerimiz Renkli kumaşlar, altın kol düğmeleri Kristal kadehlerde kral içkiler O hesaplı dostluklar Satın alınmış sevgiler Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin Yaşamaksa dilediğim gibi yaşamalıyım Sevmekse gönlümce sevmeliyim Kendi ellerimle yazmalıyım alın yazımı Ölmekse istediğim anda ölmeliyim ve yaşıyorsam Her şey bambaşka olmalı seninle Alışılmış şeylerden öte Yalanlardan, düzenlerden uzak Yeter, yeter artık Dönmesin o eski plak Her şey gölümüzce olsun Bulsun Dilediği zaman ellerim ellerini Paylaşalım seninle bütün geceleri Sabahları, akşam üzerlerini Görülmemişi görelim, tadılmamışı tadalım Şarkılar söyleyelim kimsenin bilmediği Yüzüm her zaman aydınlık olsun aydınlığında Her zaman sevgiyle gülsün gözlerimin içi Yeter artık, yeter Kırılsın o çemberler Sarsın her yanımızı bir yaşama sevinci Ayrılıklar, kederler, gözyaşları bitsin Bütün bir ömür boyunca Seninle başlayan sabahlarım Seninle sürüp gitsin. Ümit Yaşar Oğuzcan Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2008 NAZİK OLMAK İÇİN, BİR GÜLÜMSEME BEKLEMEYİN. SEVMEK İÇİN SEVİLMEYİ BEKLEMEYİN. BİR ARKADAŞIN DEĞERİNİ ANLAMAK İÇİN, YALNIZ KALMAYI BEKLEMEYİN. ÇALIŞMAYA BAŞLAMAK İÇİN, EN İYİ İŞİ BEKLEMEYİN. ÖĞÜTLERİ HATIRLAMAK İÇİN, DÜŞMEYİ BEKLEMEYİN. DUA'YA İNANMAK İÇİN, ACILARI BEKLEMEYİN YARDIM EDEBİLMEK İÇİN, ZAMANINIZ OLMASINI BEKLEMEYİN ÖZÜR DİLEMEK İÇİN, DİĞERİNİN ACI ÇEKMESİNİ BEKLEMEYİN. NE DE BARIŞMAK İÇİN, AYRILIĞI BEKLEMEYİN, ÇÜNKÜ NE KADAR ZAMANINIZ VAR BİLMİYORSUNUZ..... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2008 BENİM HİÇ SENİM OLMAMIŞ GİBİ! Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın. Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir miyim dersin, susar mıyım, gülüp geçer miyim yoksa ...? Aslında alıştırmalıyım kendimi hiç dönmeyecekmişsin, dönülmeyecek bir yerdeymişsin gibi farzetmeli, unutmalı. Seni hiç tanımamış gibi yaşamımı sürdürmeliyim. Var olduğum her yer aşkın şehri olmalı artık, yeniden sevmenin, sevilebilmenin yeri her yer, zamanı yaşanan ve gelecek tüm zamanlar olmalı benim için. Evet, sayfalardan koparıp bir bir savurmalıyım seni yaşanmış tüm zamanlara, uzaklaşan her adımımla hapsetmeliyim bu anılar sokağına. Kopan takvim yaprakları sensiz geçen günleri saymamalı, yokluğunun güncesini tutmayı artık bırakmalıyım. Her yeni güne seni getirmedi diye isyan etmemeliyim. Kabullenebilmeli, hazmedebilmeli, aldırmamalı hatta sana hak verebilmeliyim. Bu satırlarla büyümeye başlamalıyım, sırf seni ve çocuklaşan bir aşkı kolayca unutabilmek için. Zira yoksun. Sanki benim hiç senim olmamış, sanki bizi hiç yaşamamışız, sanki aşk denen o hoyrat şarkıyı mırıldanmış ve sonra yarım bırakmışız gibi. Artık yeni bir şarkı söylemenin vakti, Yaşanmışlığına, yitikliğime hiç aldırmadan, Sanki benim hiç senim olmamış gibi... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2008 ask..sensiz olmaz yasanmaz sensız...ama en güseli ;günün biride asık olamıyorum diye korktugun bir anda, asık olmaya basladıgını gormek ve aynı anda gururun hazmedemedıgı ,alıskın olmadıgı bu duyguyu yok etmek icin verdiği cabayla yasananlardır... Cunku artık sen asıksındır ...bu sefer farklıdır her sey ;sana asık olanların senı mutu etmelerının verdıgı hazzınn yetersızlıgının sebebı olan ASIK OLAMAYASIN degısmıstır!.. kızgınlıklar,tutkular,ozlemler,mutlulaklar,karsılıklı yasanırken ne guseldır degıl mı...oysakı sen gururun hazmedemedıgı ıcın yok etemeye baslarsın en basından ...kırarsın karsındakının kalbılnı -nasılsa alıskınsınddır oneckı zamanlardan sewmmemeye-uzersın onu,yaralarsın...yaralarsın kı; bıraksın senı ya da sen onu bıraktıgında kolundan tutmasın ,'gıtme'demesın ,dıyecek cesaretı olmasın dıye!..ama o da asıktır ,ustelık sen ne yaparsan yap bırakmayacaktr senı ve bunu yaparken de kısılıgını korumayı basardıgı ıcın senı bır adım daha baglayacaktır kendıne!..ama yetmez bunlar, cunku; tutku wardır ,sevenın kırılmıs kalbı,kırılmıs onuru ve senı bekelyen kızgınlıklar vardır... sevgısıne engel olamdıgı ıcın kendıne ve sana kızıyordur ona bunları yasatmana kızıyordur ve her sey aslında eksık baslamıstır bu yusden de eksıkler varken gıdersın... o eksıklerı tamamlayabılırdım we ewt gusel de olurdu dersun kendı kendıne ama bılırsın kı kalbın ne kadar ıstesede ,her ne kadar gıden yıne sen olsan da boyle olması gerekıoyrdur,duselmesı ıcın bu da sarttır!..ve ıste o anda baslarsın ıcınde yasmaya huznunu , ozlemını,senı sewıyorumların kulagında yankılasını hatrlamaya,ılk defa senı seven bırını sewmenın ona cewap wrebılemenın gusellıgını...ıcınde yasarsın ve o ,senı terkedıp gıttı dıye bılse de, ıcten ıce ıstersın kı her sey duselsın -ama bu olacaksa da boyle olmalı- dersın we zamana bırakırsın... gunluk yasantında gulen neselı ınsan olursun ,kımse bılmes,zaten bellı etmeyı de sewmezsn ki... hadı bakalım, bu zaman dılımı; ona, kendıne ve bız dedıgın kawramın olsun!..zamanında,gelmesı gerektıgı gıbı gelırse ne mutlu...yok gelmezse de'hayat'de..hayat..belkı degmıyrdur ama bunu soylereken camur atmak ,ucuz kawgalara gırmek ıcın soyleme! ıcınde bıl, baskasının bılmesı gerekmez zaten...belkı de; cok yaptım bedelı de....ne dersen de, sonucta artık yenı bır onem baslamaılıdr hayatında, cunku; hayat, bır tek ınsana adamak , onsuz olmaya uzulmek ıcın cok kısa ve cok degerlıdır...secım senındır, ıster deprosyana gırer, omrunu boyle araya werır,ıster dagıtır, sacamalar, sonra pişman olursun... bana sorarsan, her seyı yasanması gereken asılllıkte yasa ve ıste bu yusden sadece hayatına dewm et! ..ne depresyon,ne de dagıtma olmasın... sadece ,mutlu ve huzurlu bır sen olarak dewam et we yasa hayatını...elbet ,ask kapında hep dururken, bır gun yıne ıclerınden bırını sewersın... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2008 gerçekten güzel bır yazıydı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.