Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 sarı kulaklı mavı burunlu turuncu gozlu boy:145 cm kılo:90 Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 sarı kulaklı mavı burunlu turuncu gozlu boy:145 cm kılo:90 tıpkı ben kısacık boylu..küçücük kafalı..genişşş enli..çırpı bacaklı..gargamel burunlu..pörtlek kurbağa gözlü Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 hiç sanmıyorum Lilac..seni lilalar içinde leylak gibi düşünüyorum..beyaz tenli siyah saçlı ahu gibi.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 efendime söyliyim bi kerem çok yaşlı onu biliyonuz zati kambur..burnunun ortasında kocaman bir çıban çukuru taşıyan saçları fare tüyü kimin pek bi buruşuk bide elinde süpürgesiylen hayal etmiyom.. çünkü gördüm.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 çok şey söylemeye gerek yok..çürümeye yüz tutmuş..kara..iler tutar yanı olmayan bakınca nasibinizin eksileceği bir ayrık otudur kendisi.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 tam birbirimize göreyiz yane.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 evet canem..tencere kapak misali.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 canem benim.. biliyodum zati bir gün anlıyacağını Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 anlıyalı çok oluyorda..kabul etmem zaman aldı..bilirsin işte.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 hiç sanmıyorum Lilac..seni lilalar içinde leylak gibi düşünüyorum..beyaz tenli siyah saçlı ahu gibi.. beyaz tenli tutmadı..siyah saç o da tutmadı.. ahu gibi şeyy kemm kümm çok şeker kumral,minyon tipli ela gözlü tahmin ediyorum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 düz uzun kahverengi saçlı,güzel gözlü,uzuna yakın boylu,güleryüzlü ve hanım hanımcık hayal ediyorum.. farklıysa hayalkırıklığı olacak Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 beyaz tenli tutmadı..siyah saç o da tutmadı.. ahu gibi şeyy kemm kümm çok şeker kumral,minyon tipli ela gözlü tahmin ediyorum kem küm ettiğine bakılırsa ahu gibi kısmı tutmuş olmalı.. valla senin tahmin gücün bayaa iyi canım..sadece minyon kısmı pek uymadı biraz boy varda.. bak,çok şeker kısmını da tamen doğruluyorum.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 hııım yukarda yazılanlara ek olarak asaletli yürüdüğü zaman yeri titreten bir hanum diyim ben... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 hükümet gibi diyosun yani.. çekirdek babama gelince..onu anlatmaya kelimeler yetmez..tek kelimeyle haşmetlu.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 merkez bankası gibi desek daha uygun olur.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 yok yav o kadarda değil..portföyüm o kadar geniş değil.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 hazine bonolarında var.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 fonları da unutmamalısın.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 fonuyla bonosuyla portföyüyle 4*4 lük bir bayan... :lol: Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 bayan kısmı hariç bende aynı şeyleri erbay için diyebilirim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 hayal etmeme gerek yuk..avatarda kendisi.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 hep küçük bir kız çocuğu olarak vardın gözümde hala da aynısın Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 canem arkadaşım.. şimdi kötü bişede yazılmazki.. hayal ediyom kırmızı suratlı..kel bide fodul..cüce kibin bişey.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 benim bundan önceki avatarımı hayal etsen elinde silahı ile dizlerinin üzerine çökmüş ve derin bir düşüncede Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 sen vın dıesel i diyosun ..çok karizmatik.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.