Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Eveeeettt...hayal gücüm fazla mesai yapıyor yine.. :w00t: şöyle bir düşündümde..birbirimizi görmeden ruhani arkadaşlıklar kurduk burda.. :flowers: öte yandan bunca şeyler paylaştığımız bu görünmez şahsiyetleri kafamızda az çok canlandırmaya çalışmışızdır öyle değil mi..? bi şekilde birbirini görmüş olanlar için değil sözüm..hadi bakalım şimdi doğru yada yanlış herkes birbirini tarif etsin..?bakalım ne kadar tutturabilicez..? :huh::whistling::shifty:

not;dileyen tarif etmek için resim kullanabilir.. B)

• Cevaplar 151
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Anam Diloşcum bens eni beyyllee Pambbıkk prenses gibim bişey hayal ediyom Kıs yuksam kafanda kurdelada var mı :huh: Ay pek seferim kurdelayı

sahi mi? :blink: dimek beni böyle hayal ediyosun.. :wassat::hug: yok anam benim pambık prensesle alakam...belkim mizacım bi kısım benziyebilebilür.. :lol: ama tipim nasla.. :w00t:

bende seni şeele ahu kimin..kuğu kimin hayal ediyorum.. :rolleyes: avatarlarının etkisindemiyim neyim..? :lol: uzunca bir boyun..sülün gibi saçlar..anlamlı bakan gözler..bence sen bele bişeysin.. :wub:

Gönderi tarihi:
sahi mi? dimek beni böyle hayal ediyosun.. yok anam benim pambık prensesle alakam...belkim mizacım bi kısım benziyebilebilür.. ama tipim nasla..

bende seni şeele ahu kimin..kuğu kimin hayal ediyorum.. avatarlarının etkisindemiyim neyim..? uzunca bir boyun..sülün gibi saçlar..anlamlı bakan gözler..bence sen bele bişeysin.. :wub:

Kıs Diloşcum sen ermiş gibim bir hatunsun :huh: Aynen beni tarif ettin şikerim :rolleyes: Gösler konusunda da tam yerinde bir tesbit oldu kanımca :rolleyes::w00t::lol:

Kıs avatar etkisinde kalıncak osaydı benim seni BALON olarak hayal etmem gerekirdi :w00t::lol::hug:

Gönderi tarihi:
Kıs Diloşcum sen ermiş gibim bir hatunsun :huh: Aynen beni tarif ettin şikerim Gösler konusunda da tam yerinde bir tesbit oldu kanımca

Kıs avatar etkisinde kalıncak osaydı benim seni BALON olarak hayal etmem gerekirdi

dimek bingo ha..!!! :lol: altıncı hissiyatım çok kuvvetlidir.. :w00t: bilirim anacım.. :lol:

balon mu.. :blink: haklısın bence de avatar etkisinde kalmasak iyi ederiz kanımca.. :w00t:

müttefikim benceeee buğday ten orta boy hafif balık etli sempatik......saçlar kısa

Nasııılllllll

müttefikim sempatikliğim dışında pek bişey tutturamadın şikerim.. :hug: boy;1.70 saçlar uzun..

sende...kumral...kahverengi gözlü..saçlar kısa..tatlı mı tatlı.. :wub: nasılım..? :lol:

Gönderi tarihi:
balon mu.. :blink: haklısın bence de avatar etkisinde kalmasak iyi ederiz kanımca.. :w00t: [/b]

müttefikim sempatikliğim dışında pek bişey tutturamadın şikerim.. :hug: boy;1.70 saçlar uzun..

sende...kumral...kahverengi gözlü..saçlar kısa..tatlı mı tatlı.. :wub: nasılım..? :lol:

upssss neyse tanımanın kısa yolunu denemiştim bidanem :grin: birde tahminlerim çok güçlü sanırdım

ama sende tutturamadın şekerim beyaz ten yeşil göz,saçlar ne kısa ne uzun omuz hizamda

dur gönüldaşımı tahmin ediceğim

gönüldaşım esmer koyu renk gözlü zayıf orta boylu ve bence ne önemli özelliği gülüşünün güzelliğidir...

Gönderi tarihi:
160 boylarunda kara gözli burnu bilama uzun olabilir siyah saçli nur yüzli biri olabilur...:D

Boy doğru ama geri kalanları yazdık zaten ne kara gözü,ne uzun burnu zaten yakında blogıma koyucam resimlerimi görürsünüz

Sende orta boylu kilolu dağları seven birisin işte :grin:

Gönderi tarihi:
upssss neyse tanımanın kısa yolunu denemiştim bidanem :grin: birde tahminlerim çok güçlü sanırdım

ama sende tutturamadın şekerim beyaz ten yeşil göz,saçlar ne kısa ne uzun omuz hizamda

gönüldaşım esmer koyu renk gözlü zayıf orta boylu ve bence ne önemli özelliği gülüşünün güzelliğidir...

:wassat: dimek beyaz ten yeşil göz ha... :rolleyes: ay ay ay..yaş kaçtı bacım senin..birde bekardın yanılmıyorsam.. :grin: kız müttefikim bu tariften sonra senin buralardan göçmen biraz zor olacak kanımca.. :w00t::shifty::hug:

Gönderi tarihi:
:wassat: dimek beyaz ten yeşil göz ha... :rolleyes: ay ay ay..yaş kaçtı bacım senin..birde bekardın yanılmıyorsam.. :grin: kız müttefikim bu tariften sonra senin buralardan göçmen biraz zor olacak kanımca.. :w00t::shifty::hug:

Yaş epey var canım, o yüzden kimse yan gözlü bakmasın falla benim ki vurur herkezi,söylemedi demeyin :D hem bak senden 10 cm kısaymışım :crying:

Gönderi tarihi:
Yaş epey var canım, o yüzden kimse yan gözlü bakmasın falla benim ki vurur herkezi,söylemedi demeyin :D hem bak senden 10 cm kısaymışım :crying:

valla şu kadarını söylemek gerek seninki pek şanslıymış.. :) selam söyle kendisine.. :lol:

amaaan sorun ettiğin şeye bi bak..10 cm'nin lafımı olur aramızda şikerim.. :grin::hug:

Gönderi tarihi:

burası hanımların güzellik salonuna dönüşcek yakında....:P ay şekerim benim kaşlarım ok gibi :P ayol benim ellerimde pamuk gibi :D

Gönderi tarihi:

Evet esmerim :D Gösler biras Ela gibim ama yaklaştın gönüldaşım ;) Zayıf mı :unsure::w00t: Çok zayıf değilim şişman hiç değilim :D 1.75 boyundayım... En önemli ösellik kesinlikle doğru ;) Gülünce göslerimin içi gülüyormuş öyle diyor :wub::w00t:

Gönderi tarihi:
burası hanımların güzellik salonuna dönüşcek yakında....ay şekerim benim kaşlarım ok gibi :P ayol benim ellerimde pamuk gibi

ne münasebet aristokrat babam.. :unsure: bak misala ben şinci senide şıp deyin tarif edicem..eee boğaz 18 şeritli olduğuna göre encek bayaa gelişkin.. :lol: sonracığıma..boyda 1.75 civarlarında..siyah saçlı..erik gözlü :w00t: zıpkın gibi fişek gibi bir karadeniz delikanlısı...nasıl tutturdum mu?

Gönderi tarihi:
Evet esmerim :D Gösler biras Ela gibim ama yaklaştın gönüldaşım ;) Zayıf mı :unsure: Çok zayıf değilim şişman hiç değilim :D 1.75 boyundayım... En önemli ösellik kesinlikle doğru ;) Gülünce göslerimin içi gülüyormuş öyle diyor

175 boy ha :wacko: iyi valla karşılaşınca lütfen düz ayakkabı giyiniz cüce kalmıyalım yanınızda <_< sende dahil diloşum..

Birde karadenizliler uzun olur derler gerçi ben istisnayımdır :rolleyes:

Gönderi tarihi:
175 boy ha :wacko: iyi valla karşılaşınca lütfen düz ayakkabı giyiniz cüce kalmıyalım yanınızda <_< sende dahil diloşum..

Birde karadenizliler uzun olur derler gerçi ben istisnayımdır :rolleyes:

aaa olmadı şimdi.. :getlost: 11 ponttan aşağı giymem bidenem..bu durumda boyum oluyor 1.78.. :w00t: niyse sende altta kalmamak için platform şeklinde ayakkabılar oluyo onlardan giyersin artıkın.. :grin::hug:

ha bu arada siz Karadeniz uşakları..müttefikim ve çekirdek babam..burunlar orjinal mi..? :shifty:

Gönderi tarihi:
benimki istanbul yapımı....:D

:w00t::w00t: dooru yerde operasyon yaptırmışsın çekirdek babam..şele sana yakışır karizmatik bişey olsaydı..gerçi kemerli burunlar bazılarına çok yakışıyor ama..tabe tercih meselesi.. -_-

Gönderi tarihi:
aaa olmadı şimdi.. :getlost: 11 ponttan aşağı giymem bidenem..bu durumda boyum oluyor 1.78.. :w00t: niyse sende altta kalmamak için platform şeklinde ayakkabılar oluyo onlardan giyersin artıkın.. :grin::hug:

ha bu arada siz Karadeniz uşakları..müttefikim ve çekirdek babam..burunlar orjinal mi..? :shifty:

Olduuu canmm bir ara avrupa yakasında burhan giyiyordu ya zeki müren ayakkabıları onlardan sipariş vericem şöyle apartman topuk :w00t: hiç tarzımda değildir çok yüksek ayakkabı ya neyse...

Burnum güzeldir benim çocukken kırdığım halde :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.