Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

arkadaşlar! azınlığın dışındaki hemen herkes akpye muhalif durumda. peki bu muhaliflerin kaçı nereye oy verecek?

öncelikle herkese belirtmek isterim ki düşünceleriniz düşünceyle kalmasın. mutlaka hepiniz oy kullanın. peki nereye mi vereceksiniz oyunuzu? bunlardan hiçbiri ülkeyi yönetemez o yüzden ben oy kullanmayacağım dememelisiniz.

akpye vermeyeceklerin oylarının anlam taşıması için mutlaka barajı geçecek bir partiye oy vermeleri gerekir.

bu yüzden verilecek oylar chpye veya mhpye verilmelidir. dyp ve anap birleşmesinin ne kadar oy alacağı henüz belli değildir.

herkese tavsiyem öncelikle oylarını chp ye atmalarıdır. baykalı sevmeyebilir ve beğenmeyebilrisiniz. ben de baykladan pek hazzettiğimi söyleyemem. ancak buraya yılmaz özdil in baykalla ilgili yazısını koymuştum. eğer onu okumadıysanız mutlaka okumanızı tavsiye ederim. fikriniz değişmese bile oyunuzu chp ye atmanızı isterim. chp-dsp ve daha sonra shp birleşmesi kapıdadır. halkımızın ve genlerimizin uzun ssüren bekleyişi böylece sona erecek gibi. ancak bu birleşme herhangi bir aksaklıkla gerçekleşmese bile oylarınızı chpye atmanızı öneriyorum. neden mi ? çünkü chp akpden (eğer akp iktidar olursa) en çok oy alacak partidir ve bu bir gerçketir. eğer siz milyonlarca kişi oyunuzu chpye atmazsanız akpyi iktidar yapmış olursunuz. çünkü bu kadar fazla oy alacak başka parti henüz gözükmemekte. bir tek mhp var o da iktidar olacak oyu alması mümkün değil. eğer siz chpye oy verirseniz ve sizin yakınınızdakileri de chpye oy vermeye ikna ederseniz bunu milyonlarca kişi çağlayandaki ve tandoğandaki ve türkiyenin dört bir tarafındaki milyonlar yaparsa chpnin, sosyal demokrasinin ve büyük bir ihtimalle birleşecek olan solun , işçinin çiftçinin, emekçinin, emeklinin, memurun iktidara taşınması işten bikle değil.

ayrıca siz baykaldan hoşlanmasanız bile oyunuz sadece baykala gitmeyecektir. chpnin içinde bir sürü iyi siyasetçi ve sosyal demokrasiyi kendisine dava etmiş insanlar var. chp geçen seçimde kendisine duyulan tepkiden çok fazla oy kaybetti ve bu oyları geri alacaktır. eğer siz de solcuysanız veya solcu olmanız da önemli değil bu ülkenin geleceğini düşünüyorsanız chpye oy verin. unutulmamalıdır ki bugün bir sürü gazeteci chp ye oy verecektir. çünkü onlar da tehlikenşin farkında. neden uzun süredir iktidara gelemeyen chp yi iktidara getirmeyelim. ayrıca muhalefet yapamadığı söylenen deniz baykal bu zamana kadar hiçbir zzaman başbakan seçilmemiştir. bir kimse muhalefet yapamadığı demek ( ki o sav da şüpheli) o kişini başbakanlık yapamayacağı anlamına gelmez. biz bir kişiyi o yere getirmeden onun hakkında hiçbir iddiayı yapamayız.

üleknin geleceği için chpye oy verin !!!t

yorumlarınızı bekliyorum...

Gönderi tarihi:
arkadaşlar! azınlığın dışındaki hemen herkes akpye muhalif durumda. peki bu muhaliflerin kaçı nereye oy verecek?

öncelikle herkese belirtmek isterim ki düşünceleriniz düşünceyle kalmasın. mutlaka hepiniz oy kullanın. peki nereye mi vereceksiniz oyunuzu? bunlardan hiçbiri ülkeyi yönetemez o yüzden ben oy kullanmayacağım dememelisiniz.

akpye vermeyeceklerin oylarının anlam taşıması için mutlaka barajı geçecek bir partiye oy vermeleri gerekir.

bu yüzden verilecek oylar chpye veya mhpye verilmelidir. dyp ve anap birleşmesinin ne kadar oy alacağı henüz belli değildir.

herkese tavsiyem öncelikle oylarını chp ye atmalarıdır. baykalı sevmeyebilir ve beğenmeyebilrisiniz. ben de baykladan pek hazzettiğimi söyleyemem. ancak buraya yılmaz özdil in baykalla ilgili yazısını koymuştum. eğer onu okumadıysanız mutlaka okumanızı tavsiye ederim. fikriniz değişmese bile oyunuzu chp ye atmanızı isterim. chp-dsp ve daha sonra shp birleşmesi kapıdadır. halkımızın ve genlerimizin uzun ssüren bekleyişi böylece sona erecek gibi. ancak bu birleşme herhangi bir aksaklıkla gerçekleşmese bile oylarınızı chpye atmanızı öneriyorum. neden mi ? çünkü chp akpden (eğer akp iktidar olursa) en çok oy alacak partidir ve bu bir gerçketir. eğer siz milyonlarca kişi oyunuzu chpye atmazsanız akpyi iktidar yapmış olursunuz. çünkü bu kadar fazla oy alacak başka parti henüz gözükmemekte. bir tek mhp var o da iktidar olacak oyu alması mümkün değil. eğer siz chpye oy verirseniz ve sizin yakınınızdakileri de chpye oy vermeye ikna ederseniz bunu milyonlarca kişi çağlayandaki ve tandoğandaki ve türkiyenin dört bir tarafındaki milyonlar yaparsa chpnin, sosyal demokrasinin ve büyük bir ihtimalle birleşecek olan solun , işçinin çiftçinin, emekçinin, emeklinin, memurun iktidara taşınması işten bikle değil.

ayrıca siz baykaldan hoşlanmasanız bile oyunuz sadece baykala gitmeyecektir. chpnin içinde bir sürü iyi siyasetçi ve sosyal demokrasiyi kendisine dava etmiş insanlar var. chp geçen seçimde kendisine duyulan tepkiden çok fazla oy kaybetti ve bu oyları geri alacaktır. eğer siz de solcuysanız veya solcu olmanız da önemli değil bu ülkenin geleceğini düşünüyorsanız chpye oy verin. unutulmamalıdır ki bugün bir sürü gazeteci chp ye oy verecektir. çünkü onlar da tehlikenşin farkında. neden uzun süredir iktidara gelemeyen chp yi iktidara getirmeyelim. ayrıca muhalefet yapamadığı söylenen deniz baykal bu zamana kadar hiçbir zzaman başbakan seçilmemiştir. bir kimse muhalefet yapamadığı demek ( ki o sav da şüpheli) o kişini başbakanlık yapamayacağı anlamına gelmez. biz bir kişiyi o yere getirmeden onun hakkında hiçbir iddiayı yapamayız.

üleknin geleceği için chpye oy verin !!!t

yorumlarınızı bekliyorum...

Oldu arkadaşım sen dedin ya bizde hemen chp'ye oy veririz. :D

Birincisi azınlığın dışındaki herkes AKP'ye muhalif demişsin şimdi sana bir soru sormak istiyorum sen hangi ülkede yaşıyorsun arkadaşım AKP'nin aşağı yukarı oy oranı belli ve sen o kesimi azınlık olarak görüyorsun oy oranlarına bakarsan kimlerin azınlık olduğunu kolayca görebilirsin çok zor bir olay değil bunu anlamak.

Herkes tehlikenin farkında demişsin hangi tehlikeden bahsediyorsun asıl tehlike Türkiye için Baykal'dır.Kaldıki bide onun için Başbakanlık yapabilir demişsin güldürme beni arkadaşım ya kendi tabanının bile tasvip etmediği birini gelmiş başbakanlığa yakıştırıyorsun.

Türkiyenin çoğunluğu AKP'yi tehlike olarak görmezken siz bir tehlikeden bahsediyorsanız ben bunda art niyet ararım.

Çok yakında Türk halkı en güzel cevabı vercektir bakalım ozaman ne bahaneler öne süreceksiniz merkla bekliyorum.

Saygılar.

Gönderi tarihi:

3854118799000.jpg

Finans devinin seçim raporu

Dünyanın en önemli yatırım bankalarından JP Morganyabancı müşterilerine yönelik öngörülerde bulundu:AKP yine tek başına iktidar olur, Meclis’e 3 parti girer

yazının devamı için http://www.vatanim.com.tr/root.vatan?exec=...mp;Categoryid=1

AKP liler şu bağırıp çağıran muhaliflerine ne kadar teşekkür etseler azdır,öyle ya onların sayesinde yine tek başına iktidar olacaklar belkide dahada güçlenmiş olarak ben hep diyorum ya Baykalın her konuşması AKP ye bir oy kazandırıyor ben onun yerinde olsam hiç konuşmam.

Birde yeni taktik geliştirmişler oylar ya CHP ye yada MHP ye yahu ne alaka birbirine bu kadar zıt iki partiyi yanyana koymak akıl mantık işimidir...

Gönderi tarihi:

bu zihin ülkeyi kutuplaşmaya götürecek bir çalışmanın ürünü olsa gerektir.

ya şuna ya da buna oy verin demek, toplumu belli bir kamplaşmaya ayırmakla aynı şeydir.

dilerim aklı evveller seçim meydanlarında böylesi ayrımları tetikleyecek kampanyalar yürütmezler.

11 milyon seçmeni bir kalemde azınlık sayan zihin saglıklı degerlendirme yapma yetisini köreltmiş demektir.

seyreyleyin 27 nisandan sonraki siyasi mühendislik çabalarını.

kerameti kendinden menkul, geçmişde seçmen nezninde sıfırlanmışların dizayn etmeye çalıştıgı siyaset bu ülkeyi hiç bir yere götürmez, ancak geriye götürür.

Gönderi tarihi:

Oyum manzara

Manzarayla, manzarayı izleyen ilişkisinde;

Manzarayı izleyen kişi eşine dostuna manzarayı anlatırken...

Birden manzara konuşmaya başlarsa, ve...

"Ben hiç de göründüğüm gibi değilim, senin baktığın ve gördüğün yerden senin anlattığın gibi görünmüyorum ben" derse;

Manzaralığını bil de konuş demek düşer... İzleyene.

Manzaranın parçası olanlara, bizler;

Ya hu, sen buradan tastamam görünüyorsun.

Aksini iddia ettiğin şey sen değilsin.

Sen bir manzarasın...

Ve bu manzara görüntüsü

Vicdan aynamıza düşüyor.

Ayna tertemiz de manzara sizsiniz.

Sizler kendinizi bilmezlersiniz.

Bu görüntü ve gürültü ve saygısızlık ve yolsuzluk ve uğursuzluk ve bağnazlık ve hilebazlık ve aymazlık...

Sizler değilsiniz de...

Bu bir manzara.

Oyum bu oyunbazları silecek olana.

Silmeyecek olan bizden olmasın.

Parayı bulan doydum sanmasın.

Köşeyi dönenin köşkü olmasın.

Yalancılar sonsuza dek birbirini yalasın.

Bu bir manzara...

Gönderi tarihi:

arkadaşlar

azınlık dediğimden yanlış anladınız

akp seçimde yüzde kaç oy aldı

ve bunların içinde tepki oyları da bir hayli yüksek

şimdi o oylar hep geri gelecek

peki yeniden soralım

akp yüzde kaç oy aldı

eğer aldığı oylar ki buna sandığa gitmeyen seçmenler de dahil

yarısından fazlası destekliyor ve yarısından çoğu bna karşıysa

daha az kişi onalrı istiyor demektir

peki akp yüzde kaç oy aldı ve parlamentonun yüzde kaçını isgal etti geride kalan 4.5 yılda yorumlarınıza tekrardan sunuyorum

ayrıca chp ve mhp nin birbirine zıt olması önemli değil

eski sağ sol çatışmaları kalmadı artık

ülkeyi içinde bulunduğu durumdan kurtaracak iki partidir chp ile mhp

ondan dedim böyle bir şeyi...

Gönderi tarihi:

AKP yi destekleyen cevrelerin basinda Kürt kimligi savasini verenlerdir yani ayrilikcilardir,bunlarin büyük bir kesimi tarikatci cevrelere baglidirlar.Diger yanda Tüsiat ve Müslüman is adamlari yani Müsiat ve Türkiyenin kaymagini sömüren ne kadar holding varsa bunlar gelir.Secmenlerin 3 te birinin oylari ile AKP mecliste cogunlugu elde etmistir ki bu zaten anti-demokratik bir secim sistemidir herne kadar AKP bu yasayi yapmadi isede Demokrasiyi arac olarak kullandigini yani bu söylemin sadece sözde kalmadigini da ispatlamis oldu.Secmenlerin yüzde 33 nün oylari ve baraji asamayanlardan miras aldigi oylarla AKP ülkeyi yönetiyor,bu yanlis ve anti demokratik secim yasasini cogunluguna ragmen degistirmek istememesi gösteriyorki AKP bu yanlislikla Türkiyenin kaderi ile oynamayi devam etirmeye azmetmistir.Demokrasiye ve ülkesine bagli bir siyasetcinin ilk isi demokratik bir secim sistemini ülkenin gündemine getirmesidir.AKP bunu yapmadigi gibi verdigi hicbir sözüde tutmamis bir partidir.AKP biseylerin ülkede rahatsizlik yarattigini cok iyi bilerek bunu kullanmis ve kendince Orduyu siyasete karistirarak hem dünya hemde Türkiye kamuoyunda Orduya karsi bir antipatinin olusmasini gerceklestirmeye calismistir.Bunda kendisine oy verenler ve birtakim uzantilar disinda fazla basarili olamamistir cünkü akliselim olan herkes AKP nin gittigi yolu cok iyi görmektedir.Ve Orduya hak vermektedir.

Türkiyede halkin yarisi mecliste temsil edilmemektedir.Bu AKP nin cikarina olan bir durumdur.AKP istedigi kadar desin ki halk bizi istiyor bu gercek olmayan bir yaniltmadir.

AKP nin AB ye yaklasmasinin ardinda yatan asil neden AB nin eteklerinde Atatürkcülügü ve Orduyu saf disi birakmaktir.

AKP bölücü bir partidir,partinin bünyesinde gerek milletvekili olanlar gerek yönetin kadrosundaki bazi isimler ve gerekse danismanlar tamamen Türkiyenin üniter yapisina karsi isimlerden olusmaktadir.

Ta 1923 ten bugüne kadar Türkiyede belirli bir kesim Atatürk ve Laiklik düsmanligi yaparak gerek siyaset alaninda gerek medyada yerlerini korudular.Her firsatta halki birbirine karsi kiskirtarak bir kaos ortami yaratmaya calistilar.Özellikle dinci kimliklerini saklamayan yönetimler döneminde acik acik Cumhuriyete saldirdilar ve hala saldirmaya devam ediyorlar.Bunlerin demokrasiyi savunmalari sadece takiyedir.Dincilerin demokrasisi olmaz.onlarin tek bir hedefleri vardir dini taassubu yerlestirmek.Irandada secimler yapiliyor orada Cumhurbaskani var deniyor örnegin,ama Irandaki insanlar bizdeki radikal dinciler gibi olanlari disinda hemen hepsi Türkiye'ye özenmekte ve Türkiye'deki rejimi özlemektedirler.Iran bunlari bildigi icin oldu bitti Türkiye'nin ic islerine burnunu sokmustur.PKKyi bagrinda barindiran Iran icin zamanin büyük halifesi ve mücahidi!!Necmettin Erbakan hazretleri söyle diyordu:*Bizim Mit yanlis istihbarat yapiyor Iranda PKK kampi yok:*

Erdogan hazretleride Denktas icin ne diyordu;*yasina hürmet ediyoruz,gitsin memleketinde konussun:*Neden böyle diyordu?Cünkü Denktas Kuzey Kibris Türk Cumhuriyetini savunuyor ve Rumlarin AB nin oyunlarina gelmeyin diyordu.Evet aynen böyle,bu adamlar Türkiyenin altina dinamit koymak icin AB ve ABSD ye söz vermis adamlardir.Bu adamlardan ülke yararina degil ama birilerinin yararina hersey beklenir.Böyle insanlara cok dikkat etmek gerekir.Bunlarin Allah bir dedigine inanin ama kalpten söylediklerine sakin kanmayin.

Evet secim olacak,ne olacak ne degisecek,bence hicbirsey cünkü bu adamlar yeniden gelir yine ayni seyleri yapmaya kalktiklarinda yine olacaklar aynidir.Yani bunlara böyle oldugu sürece hep destur cekilecektir,undan kimsenin süphesi olmasin.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Chp bu seçimden çok güçlü çıkacaktır. Sol kanat demokrasiye ve laikliğe sahip çıkacak. Sözde değil üstelik özde.

Akp büyük oy kaybına uğradı. Onların sırtını sıvazlayanların palavraları bunlar. Tahminimde Akpnin oy oranı % 15/17 arasında olacaktır. Meclise girerler ama asla eskisi gibi olmayacaklar. Rp, Sp nasıl hezimete uğradıysa Akp'ninde sonu farklı olmayacak. Faşizm kazanamayacak.

Yıllardır mazlum rolü oynayarak geldiler bu noktaya maddi olarak nereden nereye geldikleri malum. Ama fakiri daha fakir yaptıklarıda malum. Kesenin ağzını fazla açmaları gerekecek bu seçimde ama kaçınılmaz sonlarına engel olamazlar.

Akp sana güle güle. Yargılandığınız günleride göreceğiz Allah'ın izniyle.

Gönderi tarihi:

Oylar çöpe diyeceğim maalesef....

Çünkü bu ülkede her şey tersine işliyor.....

Gündemi de seçimleri de medya belirliyor. Medyanın gücünü arkasına alan kazanıyor. Kaybeden zavallı halk vaatlerle kandırılan.

Sonuç hüsran...

Koltuğa oturan bağlanıyor adeta tutkalla yapışıp kalıyor...

her gelen ayrı satıyor ülkeyi....

Neye ve niçin oy verelim? Birlik olsada halk boş kullansa ....

tepkinin en güzeli bu olur...

Milli birlik ve beraberlik adına verilen.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.