Misafir diktas Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Bir mayın tarlası düşünün. Elinizde mayın haritanız yok. Ve hayatta kalmak, başarmak için karşıya geçmek zorundasınız. Geçerken bir mayına basma ve yok olma ihtimaliniz ise yüzde 100. Ama bu sistemi kuranlar her şeyi düşünmüşler. Bu mayınlar öyle bildiğiniz mayınlardan değil. Bazen 'aktive' ediliyorlar, bazen 'aktive' edilmiyorlar. Bunu bilmeniz mümkün değil. Onun için bir mayına bastığınızı fark ettiğinizde, yerinizde, ayağınızı kaldırmadan, kıpırdamadan durmuyorsunuz. Şansınızı deneyip, ayağınızı kaldırıp yürümeye devam ediyorsunuz, patladı patladı, patlamadı, siz o şanslı kişilerden birisiniz. Yürümeye devam edebilirsiniz. Atatürk'ün bu millete duyduğu 'büyük aşkın' ifadesi, 'büyük temenni' cümlesi, benim hep 'Ne mutlu Türk'ü, Türklüğü sevene' diye okuduğum 'Ne mutlu Türküm diyene' cümlesi, artık 'SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN' diye okunacaktır. Bu mayın patlayacak, ama ne zaman patlayacak? Kimse ama kimse bilmiyor. 4.5.2007 / H. GÖKHAN ÖZGÜN / RADİKAL Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN demek, kafatasçılıktır ve "Atatürk Milliyetçiliği" ile ilgisi yoktur. Irkları üstün tutan ve karşıtlarının yaşam haklarını yoksayan görüşler dünya tarihini incelediğinizde iyilikle ve güzellikle anılmamaktadır. Bunu bir varsayım olarak bile ortaya koyan zihniyetin milletine duyduğu aşktan endişe ederim. Alıntı
Misafir diktas Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN demek, kafatasçılıktır ve "Atatürk Milliyetçiliği" ile ilgisi yoktur. Irkları üstün tutan ve karşıtlarının yaşam haklarını yoksayan görüşler dünya tarihini incelediğinizde iyilikle ve güzellikle anılmamaktadır. Bunu bir varsayım olarak bile ortaya koyan zihniyetin milletine duyduğu aşktan endişe ederim. güzel kardeşim bunlar benim fikirlerim değil sadece hoşuma giden bi özeleştiri.milliyetçiliğin türkiyedeki her türlüsüne karşıyım ve sevmem.çünkü insanımızı bölen bir olgu haline gelmişir milliyetçilik. selametle Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 güzel kardeşim bunlar benim fikirlerim değil sadece hoşuma giden bi özeleştiri.milliyetçiliğin türkiyedeki her türlüsüne karşıyım ve sevmem.çünkü insanımızı bölen bir olgu haline gelmişir milliyetçilik.selametle güzel kardeşim bunlar senin fikrim demedim ki. Bunu ortaya koyan zihniyet ile ilgili fikrimi belirttim. Alınganlık yapmakta aceleci davranmayınız. Saygılar, sevgiler. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN demek, kafatasçılıktır ve "Atatürk Milliyetçiliği" ile ilgisi yoktur. Irkları üstün tutan ve karşıtlarının yaşam haklarını yoksayan görüşler dünya tarihini incelediğinizde iyilikle ve güzellikle anılmamaktadır. Bunu bir varsayım olarak bile ortaya koyan zihniyetin milletine duyduğu aşktan endişe ederim. Kaynagi Radikal olduguna göre önemsenmeye bile degmez.Yalaka gazeteciler o kadar bol ki. saygilarla Alıntı
Misafir diktas Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Kaynagi Radikal olduguna göre önemsenmeye bile degmez.Yalaka gazeteciler o kadar bol ki. saygilarla gazetelerin yalakalıklarını nasıl ölçüyosunuz?hangi kriterlere göre bu değerlendirmeyi yaıpıyorsunz?sizin gibi düşünmeyn herkes yalakamı?bu sorularımı yanıtlarsanız sevinirim:) selametle Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 güzel kardeşim bunlar benim fikirlerim değil sadece hoşuma giden bi özeleştiri.milliyetçiliğin türkiyedeki her türlüsüne karşıyım ve sevmem.çünkü insanımızı bölen bir olgu haline gelmişir milliyetçilik.selametle şöyle söylesek doğru olabilirmi acaba? amerikada yaşayan insanlar ''ne mutlu amerikanım diyene''derlerse bundan amerika nasıl etkilenir.buradaki kasıt insanların doğdukları yaşadıkları ülke için hertürlü fedakarlığı yapabileceğidir.(hepimiz hrant'ız deyince hepimiz hrant olabilirmiyiz.)yani hepimiz bu türkiyede yaşıyoruz.ne mutlu bir durumdur ''bende türküm'' diyebiliyorsak,ülkemizle gurur duyuyorsak.yeri geldiğinde ''hepimiz ermeniyiz'' diyebiliyorsak.''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE'' de demeliyiz.bunun için ırkımızın türk olması gerekmez.bunu yaşadığımız ülkemiz için gururla söylemeliyiz. saygılar. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.