Φ 60tayfun60 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 1-mhp %24 2-chp %21 3-akp %16 4-dyp %11 5-anap %7 6-dtp %7 7-gp %4 8-dsp %4 diğer partiler %6 Alıntı
Φ Ya Sev Ya Sevr Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 1-mhp %242-chp %21 3-akp %16 4-dyp %11 5-anap %7 6-dtp %7 7-gp %4 8-dsp %4 diğer partiler %6 Bunlar yani sadece bu liste değil burada yazılacak bütün listeler kehanetten ileri gidemez diye düşünüyorum. Alıntı
Φ NewYorkTaner Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Bana kalirsa AKP, MHP ve DTP oy arttiracak. Ortada iki onemli etken var: - Kuzey Irak Kurtlerinin bagimsizliga kosusu - AKP'ye cumhurbaskanligi secimlerinde cogunlugu elinde bulundurmasina ragmen REST cekilmesi Ilk etken Turk Milliyetciligini ev Kurt Milliyetciligini ateslendirir (zire medyamiz sayesinde halklar arasindaki kutuplasma hat safada!), ikincisi ise halkin protesto zihniyetiyle haklinin, yani AKP'nin yaninda olmasina neden olur. Bence AKP yine yuzde 30-35'lerde seyredek ve sahsen MHP'nin yuzde 10-15 sularinda oy alacagini tahmin ediyorum. DTP ise Kuzey Iraktaki gelismeler ve son anti-Kurt dalgalanmalar sayesinde yuzde 10 barajini gececek gibi gorunuyor. Yani: AKP 30% MHP 15% ANAYOL (Allah bilir) DTP 10% SOL partiler (Allah bilir) Benim analizim bu... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.