Φ idamin Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Bundan çok değil daha 3 yıl önce bize Milleyetçilİği sonuna kadar savunduğumuz için Faşist lakabını takan Solcu grublara da bakın bugün bizden milliyetçi oluvermişler. Sizce bu dansöz siyaseti değilmi? Dün akşam CHP ye yakınlığıyla bilinen ve CHP propagandası yapan bir kanalda İSLAM ı ve MİLLEYETÇİLİĞİ savunan insanları gördüm. Bence tarihte ilk ve sondur bu olay. İsmet bey sizin bu halinizi görseydi çok üzülürdü, kahrolurdu. Gerçi zaten eceliyle ölmeseyldi kahrından ölürdü. AKP ne hale getirdin ülkemizi... Bütün kavramlar çaRpıklaştı. Kaos ortamında kim dost kim düşman seçemez hale geldi vatandaş. YAZIKLAR OLSUN SİZE Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Bundan çok değil daha 3 yıl önce bize Milleyetçilİği sonuna kadar savunduğumuz için Faşist lakabını takan Solcu grublara da bakın bugün bizden milliyetçi oluvermişler. Sizce bu dansöz siyaseti değilmi? Dün akşam CHP ye yakınlığıyla bilinen ve CHP propagandası yapan bir kanalda İSLAM ı ve MİLLEYETÇİLİĞİ savunan insanları gördüm. Bence tarihte ilk ve sondur bu olay. İsmet bey sizin bu halinizi görseydi çok üzülürdü, kahrolurdu. Gerçi zaten eceliyle ölmeseyldi kahrından ölürdü. AKP ne hale getirdin ülkemizi... Bütün kavramlar çaRpıklaştı. Kaos ortamında kim dost kim düşman seçemez hale geldi vatandaş. YAZIKLAR OLSUN SİZE Siz'in kim/kimlerden olduğunuz, 3 yıl önce neler olduğu konusunda dökümanlarınızı bekliyoruz. İslam ve milliyetçiliği savunan insanların söylemlerini de aktarırsınız diye umuyoruz. Şu an için (izleyemediğimden mütevellit) bir fikrim yok. Detaylandırdığınızda forum arkadaşlarımız daha net cevap verebileceklerdir. Saygılarımla. Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Düne Kadar Mao..Che vs vs Bayrakları sallayanlar bu gün Türk Bayragı sallıyor bu günleride gördüm ya Şükür.. SayGıLar.. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Popülist olmaktansa gerçeklerden bahsedelim. Milyonların kaçını Mao, Che bayrağı sal larken gördünüz? Misal, beni Mao-Che vs bayrağı sa llarken gördünüz mü? Gerçekçi olalım. Komik olalım. Gülünç olmayalım. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 chp neden mıllıyetcı olmasın mıllıyetcı olamaz dıye bır kuralmı var.6 oktan bırıde mıllıyetlcılıktır.chpnın yaptıgı ataturk mılletcılıgı. bazıları gıbı mıllıyetcılık yapmıyor Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Bundan çok değil daha 3 yıl önce bize Milleyetçilİği sonuna kadar savunduğumuz için Faşist lakabını takan Solcu grublara da bakın bugün bizden milliyetçi oluvermişler. Sizce bu dansöz siyaseti değilmi? Dün akşam CHP ye yakınlığıyla bilinen ve CHP propagandası yapan bir kanalda İSLAM ı ve MİLLEYETÇİLİĞİ savunan insanları gördüm. Bence tarihte ilk ve sondur bu olay. İsmet bey sizin bu halinizi görseydi çok üzülürdü, kahrolurdu. Gerçi zaten eceliyle ölmeseyldi kahrından ölürdü. AKP ne hale getirdin ülkemizi... Bütün kavramlar çaRpıklaştı. Kaos ortamında kim dost kim düşman seçemez hale geldi vatandaş. YAZIKLAR OLSUN SİZE Merhaba Arkadasim Sizi tanimak biraz zaman alicak gibi geliyor ,,cünkü sizin bir iletinizi okumadan ÖNCE özel mesajinizi okumak zorunda kaldim fakat bu iletinizle,,anladigim kadariyla,, sizi tanimak biraz zaman alicak gibi geliyor ,,DEDIM AMA ,,, Bütün kavramlarin carpiklastigini söylüyorsunuz,.,hangi kavramlar ,,!!! Cumhuriyet kuruldugundan beri ,,bu cumhuriyeti yikmak istiyenler varmiydi.varsa,.bugün hangi noktaya geldiler,., kimin dost kimin düsman oldugunu yazmissin,,kisaca sunuda belirteyim osmanliyida yikan bu anlayis degilmiydi bu meydanlara inen Türk halki herseyi senin ögrenmek istedigin herseyi ,,net olarak ortaya koymuyormu yoksa bu meydanlara inenler Tek bir kafatasi düsüncesinemi sahip,.,yoksa bunlar bu vatan icin azmi milliyetci Milliyetci dendimi ne anliyoruz,.,yoksa herhalde böyle birsey demek istemiyorsundur,., gercek milliyetcilik VATANINDAN ÖNCE ORTADOGUYA DÜSÜNMEKTEN GECER,.,mi demek istiyorsun yoksa AKP daha önce sana göre düsman olanlari sakladimi onlari görünmezmi yapti,.,.!!! ONUN ICINMI YAZIKLAR OLSUN AKP DIYORSUN,.,. sonra anladigim kadariyla ben sola yatkin olayim veya saga ,,,beni tanimadan burda hic bir iletin yokken bana nicin bana mesaj yazmaya gerek duydunuz,.,cünkü sizin iki yönede sempati duymadiginiz anlasiliyor Saygilar yamyam frankfurt Alıntı
Φ restpektif Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 CHP kurulus ilkeleri itibariyle zaten milliyetci bir goruse sahiptir. Kimine gore Ataturk milliyetciligidir (bence Ataturk'un millet felsefesiyle statukoyu temsil felsefesi arasinda ucurum vardir). Sanirim kafalari asil bulandiran sey CHP'ye sonradan eklemlenmis "solculuk" misyonudur. Evrensel anlamda sol dusunce ile Turkiye'deki sol dusunce arasinda da ucurumlar vardir. CHP sadece Ecevit doneminde solun prensiplerine yaklasmistir. Kisacasi, sayet boyle bir sey varsa, CHP'nin milliyetciligine sasirmamali, ama "halka ragmen halk icin" anlayisiyla bulandirilmis, efendi zumre milliyetciligine sasirmali diyorum ve CHP'nin yaptigi tam da budur.. Alıntı
Φ metalmania61 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 arkadaşlar milliyetçilik nedir? hitler'inki de milliyetçilikti Atatürk'ünki de Ama milliyetçilik aşırıya kaçmadan yapılan milliyetçilik Atatürk milliyetçiliğidir Atatürk milliyetçiliği ulusalcılıktır. Vatanını sevmedir, onun gelişmesi için elinden geleni yapmadır. Bu ülkedeki herkes ( Pkk dışında tabi) ulusalcıdır. Satılmışların da dışında tabii. peki chpnin yaptığı nedir? Faşistlikle suçladıkları faşistler varsa onlar vatanını sevmiyorlar mıdır? Türk bayrağını taşımak sadece faşistlere özgü bir şey midir? Maonun chenin fidelin gandhinin posterlerini taşımak Türk bayrağı taşımaya engel midir? Atatürk milliyetçiliği yapan bir partiyi eleştirmeden önce bence Atatürk'ün yaptığı milliyetçilik tanımına bakın!!! Ayrıca bugün chp ile mhp nin kavgası değil işbirliği günüdür. Size söylüyorum arkadaşlar Oyunuzu CHP'ye verin. Oyunuzu MHP'ye verin Mhpelilere faşist demiyorum ama ülkemizde her ülkede olduğu gibi bazı fanatikler var. Bu bir gerçek!!! Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 birileri dini sahiplenir başkalarına hak tanımaz, birileri milliyetçiliği sahiplenir ama söz konusu vatan olunca ortalarda görünmezler. milli ve ulusalcı değerlerine sahip çıkan CHP'yi karalamaya çalışırlar. Ne kadar gülünç. aşağıda ki linki izleyin. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.