Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 doğru cevap Gloria'nınki arkadaşlar. Bi tane daa soruyorum o zaman:kapısı yok ama açarsın göremezsin ama tutarsın. şimdi buna göz desek, kapısı yok ama açılır, fakat kapağı var... göremezsin ama tutarsın desek, bu durumda kendi gözümüz olur, çünkü diğerlerininkini görürüz ama kendi gözümüzü de ayna da görürürüz o halde demek ki gece ve göremiyoruz ama tutuyoruz olsun doru değil galiba ki bu ilk aklıma gelen, olmazsa az daha düşinimmmm bariiii Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 şimdi buna göz desek, kapısı yok ama açılır, fakat kapağı var... göremezsin ama tutarsın desek, bu durumda kendi gözümüz olur, çünkü diğerlerininkini görürüz ama kendi gözümüzü de ayna da görürürüz o halde demek ki gece ve göremiyoruz ama tutuyoruz olsun doru değil galiba ki bu ilk aklıma gelen, olmazsa az daha düşinimmmm bariiii kim bilirse hediye var ayşegül ablasından... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 kim bilirse hediye var ayşegül ablasından... oruç di miiiiiiii Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 oruç di miiiiiiii canım benim işte hediyen.ama bitirince üzerine su iç boğazın ağrımasın.......... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 canım benim işte hediyen.ama bitirince üzerine su iç boğazın ağrımasın.......... teşekkür ederimmm, mmmmhh pek iyi geldi beeee... Boyle soguk soguk, suyumu da içtimmmm.... ay bi daha teşekkür etcem yaaaa... teşekkür ederimmmm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 hayır bence doğru cevap benimkisi ayrıca çikolata için de afiyet şeker bal olsun... Evet sarı lale,senin ''Denizatı'' cevabın doğru.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Evet sarı lale,senin ''Denizatı'' cevabın doğru.. biliyodummmmmm biliyodummm oleeeeee Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 evet benden kolay bir bilmece; martarlar neden şemsiye şeklinde olur...? Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 evet benden kolay bir bilmece; martarlar neden şemsiye şeklinde olur...? şirinler yağmurda ıslanmasın diye Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 şirinler yağmurda ıslanmasın diye yaklaşmışsın ama benim istediğim cevap değil.......... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 bodrumlunun cevabı çok hoş.. sulak yerde yetiştiği için.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 bodrumlunun cevabı çok hoş.. sulak yerde yetiştiği için.. eh çok yakın ama........... tam olmamış..... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 eh çok yakın ama........... tam olmamış..... Olmuş Kleo zorluk çıkarma kardeşime.. Ha sulak yer ha yağmurlu yer.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Olmuş Kleo zorluk çıkarma kardeşime.. Ha sulak yer ha yağmurlu yer.. azcık sulansa fenamı olurdu....bu su kıtlığında..... iyi zorluk çıkarmıyalım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 ben de öyle demek istemiştim zati..yağmur çok yağınca orası sulak yer olmuş.. teşekkür ederim ikinize de.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.