Φ ayşegül Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gloria,Bodrumlu'ya çokonat gönderdiğin için teşekkür.Ben çokonat vadederken kandırmış gibi olmuştum aslında çünkü resim eklemeyi bilmiyorum,sayende kurtuldum yalancılıktan. Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Uyduruverem mi.. Babasına anne diyene ne denir..? ''aptal mısın,o senin annen değil,baban'' denir?????? Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 işte,''en kral zeka soruları'' kitabından bir soru daha: aşağıdaki harfler-teki hariç -ortak bir özelliğe sahiptir. farklı harf hangisidir? A B H I İ M O T U Ü V Y Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gloria,Bodrumlu'ya çokonat gönderdiğin için teşekkür.Ben çokonat vadederken kandırmış gibi olmuştum aslında çünkü resim eklemeyi bilmiyorum,sayende kurtuldum yalancılıktan. resim nasıl yollanacağını anlatayım sana Ayşegülcüğüm... Bak şimdi ilk once http:ww.google.com.tr' den grafiklere gireceksin... (buraya da tıklayabilirsin google grafikler ) daha sonra istediğin resmin anahtar kelimelerini arama çubuğuna yazacaksın karşına birçok resim çıkacak. Beğendiğinin üzerine tıkladığında, sayfanın ust köşesinde seçtiğin resmi göreceksin, bu aşamada o resmin üzerine tekrar tıklayıp, resmin büyümüş halini görmen gerekiyor... Resmi büyüttükten sonra, adres çubuğundaki web sitesinin adresini ctrl+c ile ya da sağ tıklayıp, kopyala (copy)yağarak "forumdaki yanıt ekle" sayfasına gireceksin... Resmi kopyalamak istediğin yere tıklatıktan sonra "yanıt ekle" sayfasının üst tarafındaki "resim ekle" ( yanıt eklediğimiz boş sayfanın hemen üst tarafında yer alan işaretlerin ikinci sırasındaki soldan 7. işaret) butonuna tıklayacaksın. Daha sonra bir resim ekleme çubuğu karşına çıkacak ve sen google'dan kopyaladığın resmin web adresini buraya Ctrl+V ile ya da sağ tıklayıp yapıştır (paste) ile yapıştıracaksın... En son aşamada, resim ekle çubuğundaki adresi yeniden kopyalayıp, yanıt ekle sayfasındaki uygun yere yapıştıracaksın... Anlaşılır oldu degil mi Ayşegülcüğüm, hadi bir tane denesene... Bu arada ila google olması gerekmiyor, google'ın bu işlevine benzer herhangi bir web sitesi de kullanabilirsin... Dikkat etmen gerekenler, resmin boyutunun cok büyük olmaması, ya da bazen forum uyarısı gelir, bu resim forum için uygun degildir, tarzında o zaman resmini değiştirmen gerekebilir, ya da imageshack'ten uygun hale getirmen ki bu da ayrı bir dert, bunu da sana sonra anlatırım, istersen... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 işte,''en kral zeka soruları'' kitabından bir soru daha:aşağıdaki harfler-teki hariç -ortak bir özelliğe sahiptir. farklı harf hangisidir? A B H I İ M O T U Ü V Y cevap B, çünkü diğerleri dikine ortadan ikiye kesildiklerinde simetrik olurlar... fakat B'nin simetrik olabilmesi için yatay olarak ortadan ikiye kesilmesi gerekmektedir. B C D E H I K O da yatay simetrik harflerdir W (dikey) X, (hem yatay, hem dikey) ayrıca Kalp, kelebek vs. de dikey simetrik şekillerdir.. Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 cevap B, çünkü diğerleri dikine ortadan ikiye kesildiklerinde simetrik olurlar... fakat B'nin simetrik olabilmesi için yatay olarak ortadan ikiye kesilmesi gerekmektedir. B C D E H I K O da yatay simetrik harflerdir Gloria çok teşekkür ederim deneyeceğim hemen,ama cevap bu değil kitapta,seninki de doğru ,kitaptaki cevabı bul,belki çokonat gönderirim. Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 başardım Gloriacım sağol çok teşekkürler.....bu kalp çikolata sana.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gloria çok teşekkür ederim deneyeceğim hemen,ama cevap bu değil kitapta,seninki de doğru ,kitaptaki cevabı bul,belki çokonat gönderirim. o halde cevap yine B, çünkü diğer tüm harflerin aynadaki yansımaları aynıdır. Ama B' ninki farklıdır. Tabii bu da diğerlerinin yine dikey simetrik harfler, B'nin ise yatay simetrik harf (ya da simetrik olmayan başka bir harf bile olabilirdi bu durumda B yerine) olmasıyla ilgilidir... Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 o halde cevap yine B, çünkü diğer tüm harflerin aynadaki yansımaları aynıdır. Ama B' ninki farklıdır. Tabii bu da diğerlerinin yine dikey simetrik harfler, B'nin ise yatay simetrik harf (ya da simetrik olmayan başka bir harf bile olabilirdi bu durumda B yerine) olmasıyla ilgilidir... doğru,tebrikler... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 başardım Gloriacım sağol çok teşekkürler.....bu kalp çikolata sana.... çok çok çokkkkk teşekkür ederim... Şimdi ben gidiyorum artık, çok geç oldu, iyi geceler Ayşegülcüğümmmm Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 iyi geceler canım.diloşun yerinde size şiir yazdım,yarın bakarsın. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 yine geç kalmış oOoOoOoOo tebriklerrrrrrrrrrrr efendimmmmmmm... Biyrinn çikolatınızı burdan yakınnn çokonatın lezzeti bambaşka-a hele senin ikramın olunca... teşekkür ederim arkadaşım uzun zamandır böyle bir hediye almamıştım Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Uyduruverem mi.. Babasına anne diyene ne denir..? senin baban bir melekmi yavrum? öp ananın elini! yada babasından korkunca anneee! demişte olabilir (bu durumda korkma yavrum denir) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 senin baban bir melekmi yavrum? öp ananın elini! yada babasından korkunca anneee! demişte olabilir (bu durumda korkma yavrum denir) hayır bence doğru cevap benimkisi ayrıca çikolata için de afiyet şeker bal olsun... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Hangi diş ağrımaz? tarakların dişleri mi ki acaba? Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Hangi diş ağrımaz? sarımsak dişi takma diş sağlam diş Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Ya da çıkmış olan diş olabilir mi? Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 sarımsak dişi takma diş sağlam diş bir tanede ben uydurayım bakayım: tuz, insan, nane bunların ortak özellikleri nedir? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 bir tanede ben uydurayım bakayım:tuz, insan, nane bunların ortak özellikleri nedir? tuz ruhu insan ruhu nane ruhu hepicinin de ruhları var ama sen istersen bunu doğru cevap olarak kabul etme sen bilirsin yanii... Ben alınmam, keyfine bak sen Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 tuz ruhuinsan ruhu nane ruhu hepicinin de ruhları var ama sen istersen bunu doğru cevap olarak kabul etme sen bilirsin yanii... Ben alınmam, keyfine bak sen tabiikinede doğru cevap.niye kabul etmeyeyim. alınmaman senin ruh güzelliğinden kaynaklanıyor burda sirke ruhuda olacaktı ama,o sirke gitmiş Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 tabiikinede doğru cevap.niye kabul etmeyeyim. alınmaman senin ruh güzelliğinden kaynaklanıyor burda sirke ruhuda olacaktı ama,o sirke gitmiş bildimmm yanii yaşasınnnnn Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 peki benim gibi ruhsuzlar hangi katogoriye giriyor...hı cözün bakem bu bilmeceyi..... Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 doğru cevap Gloria'nınki arkadaşlar. Bi tane daa soruyorum o zaman: kapısı yok ama açarsın göremezsin ama tutarsın. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.