Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Gloria,Bodrumlu'ya çokonat gönderdiğin için teşekkür.Ben çokonat vadederken kandırmış gibi olmuştum aslında çünkü resim eklemeyi bilmiyorum,sayende kurtuldum yalancılıktan.

• Cevaplar 164
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Gloria,Bodrumlu'ya çokonat gönderdiğin için teşekkür.Ben çokonat vadederken kandırmış gibi olmuştum aslında çünkü resim eklemeyi bilmiyorum,sayende kurtuldum yalancılıktan.

resim nasıl yollanacağını anlatayım sana Ayşegülcüğüm...

Bak şimdi ilk once http:ww.google.com.tr' den grafiklere gireceksin... (buraya da tıklayabilirsin :)google grafikler )

daha sonra istediğin resmin anahtar kelimelerini arama çubuğuna yazacaksın

karşına birçok resim çıkacak. Beğendiğinin üzerine tıkladığında, sayfanın ust köşesinde seçtiğin resmi göreceksin, bu aşamada o resmin üzerine tekrar tıklayıp, resmin büyümüş halini görmen gerekiyor... Resmi büyüttükten sonra, adres çubuğundaki web sitesinin adresini ctrl+c ile ya da sağ tıklayıp, kopyala (copy)yağarak "forumdaki yanıt ekle" sayfasına gireceksin...

Resmi kopyalamak istediğin yere tıklatıktan sonra "yanıt ekle" sayfasının üst tarafındaki "resim ekle" ( yanıt eklediğimiz boş sayfanın hemen üst tarafında yer alan işaretlerin ikinci sırasındaki soldan 7. işaret) butonuna tıklayacaksın. Daha sonra bir resim ekleme çubuğu karşına çıkacak ve sen google'dan kopyaladığın resmin web adresini buraya Ctrl+V ile ya da sağ tıklayıp yapıştır (paste) ile yapıştıracaksın...

En son aşamada, resim ekle çubuğundaki adresi yeniden kopyalayıp, yanıt ekle sayfasındaki uygun yere yapıştıracaksın...

Anlaşılır oldu degil mi Ayşegülcüğüm, hadi bir tane denesene...

Bu arada ila google olması gerekmiyor, google'ın bu işlevine benzer herhangi bir web sitesi de kullanabilirsin... Dikkat etmen gerekenler, resmin boyutunun cok büyük olmaması, ya da bazen forum uyarısı gelir, bu resim forum için uygun degildir, tarzında o zaman resmini değiştirmen gerekebilir, ya da imageshack'ten uygun hale getirmen ki bu da ayrı bir dert, bunu da sana sonra anlatırım, istersen...

Gönderi tarihi:
işte,''en kral zeka soruları'' kitabından bir soru daha:

aşağıdaki harfler-teki hariç -ortak bir özelliğe sahiptir. farklı harf hangisidir?

A B H I İ M O T U Ü V Y

cevap B, çünkü diğerleri dikine ortadan ikiye kesildiklerinde simetrik olurlar... fakat B'nin simetrik olabilmesi için yatay olarak ortadan ikiye kesilmesi gerekmektedir.

B C D E H I K O da yatay simetrik harflerdir :)

W (dikey) X, (hem yatay, hem dikey) ayrıca Kalp, kelebek vs. de dikey simetrik şekillerdir..

Gönderi tarihi:
cevap B, çünkü diğerleri dikine ortadan ikiye kesildiklerinde simetrik olurlar... fakat B'nin simetrik olabilmesi için yatay olarak ortadan ikiye kesilmesi gerekmektedir.

B C D E H I K O da yatay simetrik harflerdir :)

Gloria çok teşekkür ederim deneyeceğim hemen,ama cevap bu değil kitapta,seninki de doğru ,kitaptaki cevabı bul,belki çokonat gönderirim. :stuart:

Gönderi tarihi:
Gloria çok teşekkür ederim deneyeceğim hemen,ama cevap bu değil kitapta,seninki de doğru ,kitaptaki cevabı bul,belki çokonat gönderirim. :stuart:

o halde cevap yine B, çünkü diğer tüm harflerin aynadaki yansımaları aynıdır. Ama B' ninki farklıdır. Tabii bu da diğerlerinin yine dikey simetrik harfler, B'nin ise yatay simetrik harf (ya da simetrik olmayan başka bir harf bile olabilirdi bu durumda B yerine) olmasıyla ilgilidir...

Gönderi tarihi:
o halde cevap yine B, çünkü diğer tüm harflerin aynadaki yansımaları aynıdır. Ama B' ninki farklıdır. Tabii bu da diğerlerinin yine dikey simetrik harfler, B'nin ise yatay simetrik harf (ya da simetrik olmayan başka bir harf bile olabilirdi bu durumda B yerine) olmasıyla ilgilidir...

doğru,tebrikler... :unsure:

Gönderi tarihi:
78.jpg

başardım Gloriacım sağol çok teşekkürler.....bu kalp çikolata sana....

:w00t: çok çok çokkkkk teşekkür ederim... Şimdi ben gidiyorum artık, çok geç oldu, iyi geceler Ayşegülcüğümmmm

pic323021ai9iyyw9.jpg

bye-bye_kittie.gif

Gönderi tarihi:
yine geç kalmış :w00t:

oOoOoOoOo tebriklerrrrrrrrrrrr efendimmmmmmm... Biyrinn çikolatınızı burdan yakınnn :w00t:

Cokonat.jpg

çokonatın lezzeti bambaşka-a hele senin ikramın olunca... :w00t: teşekkür ederim arkadaşım uzun zamandır böyle bir hediye almamıştım :clover::clover:

Gönderi tarihi:
senin baban bir melekmi yavrum? :w00t:

öp ananın elini! :whistling:

yada babasından korkunca anneee! demişte olabilir :stuart:(bu durumda korkma yavrum denir)

hayır bence doğru cevap benimkisi :P:w00t:

ayrıca çikolata için de afiyet şeker bal olsun... :stuart:

Gönderi tarihi:
Hangi diş ağrımaz?

tarakların dişleri mi ki acaba? :unsure:

Gönderi tarihi:
bir tanede ben uydurayım bakayım:

tuz, insan, nane

bunların ortak özellikleri nedir?

tuz ruhu

insan ruhu

nane ruhu

hepicinin de ruhları var ama sen istersen bunu doğru cevap olarak kabul etme :w00t: sen bilirsin yanii... Ben alınmam, keyfine bak sen :whistling::stuart:

Gönderi tarihi:
tuz ruhu

insan ruhu

nane ruhu

hepicinin de ruhları var ama sen istersen bunu doğru cevap olarak kabul etme :w00t: sen bilirsin yanii... Ben alınmam, keyfine bak sen :whistling::stuart:

:clover: tabiikinede doğru cevap.niye kabul etmeyeyim. alınmaman senin ruh güzelliğinden kaynaklanıyor :blushing:

burda sirke ruhuda olacaktı ama,o sirke gitmiş :w00t::w00t:

Gönderi tarihi:
:clover: tabiikinede doğru cevap.niye kabul etmeyeyim. alınmaman senin ruh güzelliğinden kaynaklanıyor :blushing:

burda sirke ruhuda olacaktı ama,o sirke gitmiş :w00t::w00t:

bildimmm yanii :w00t: yaşasınnnnn

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.