Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 soru isterim soru isterimmm bodrumlu, orada duraklama veya park yapılmaz işareti gormuyor musun? ver bakim ruhsatı, ehliyeti, sana bi ceza keselim de görrr sen Şu eşeeennn sahibi de gelsin ona da ceza kescemm, oo pazar pazar cebi doldurduk iyi miiii CEZAN: soru sor... Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 soru isterim soru isterimmm bodrumlu, orada duraklama veya park yapılmaz işareti gormuyor musun? ver bakim ruhsatı, ehliyeti, sana bi ceza keselim de görrr sen Şu eşeeennn sahibi de gelsin ona da ceza kescemm, oo pazar pazar cebi doldurduk iyi miiii CEZAN: soru sor... sordum yaa! Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 sordum yaa! ben gidiyorum size allah rahatlık versin vermiyorsa da bi sorun var demek kii, ince sorunu halledin derimm Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 ben gidiyorum size allah rahatlık versin vermiyorsa da bi sorun var demek kii, ince sorunu halledin derimm soruma cevap vermeden gitmeee Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 soruma cevap vermeden gitmeee Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 biri beni mi cağırdı, ne oldu yawww, ne güzel gitmiştim ben yine niye geri geldim ki şimdiii haaaaa anlaşıldıııı, sebep burdaymış soruma cevap vermeden gitmeee iyi de soru nerdeeee? Tıkkk, jeton sesiydi buu... 4 ten sonra kaç geliyordu yaff ana okuluna giderler tamam tamam çektim sağa toz şeker kesme şekere ne demiş? hadi iyisin zevkten (mutluluktan da olur) dört köşe oldun demiş... tamam ben gidiyorum şimdi, benden sonra gelen yeni soruyu sorsun iyi gecelerrrrrrr... Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 biri beni mi cağırdı, ne oldu yawww, ne güzel gitmiştim ben yine niye geri geldim ki şimdiii haaaaa anlaşıldıııı, sebep burdaymış iyi de soru nerdeeee? Tıkkk, jeton sesiydi buu... hadi iyisin zevkten (mutluluktan da olur) dört köşe oldun demiş... tamam ben gidiyorum şimdi, benden sonra gelen yeni soruyu sorsun iyi gecelerrrrrrr... doğru bildin.pekiii kesme şeker ona ne demiş? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 bakiyorum dagitmissin iyice kral yaşlaninca ne olur? (soru bulma sorunum var yaw ) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 bakiyorum dagitmissin iyice kral yaşlaninca ne olur? (soru bulma sorunum var yaw ) havlu ister ve kurulanır, kurulanamıyorsa kendini kurulatır... zenci kutuplara giderse nolurrr Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 cıkolatalı dondurrmaa kadınlar neden evde hıc bırsey dusunmezler (mişş) Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 cıkolatalı dondurrmaa kadınlar neden evde hıc bırsey dusunmezler (mişş) akılları kocalarında kaldığı için (kocalarıda iş'te) rıdvan dan sonra ne gelir? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 cıkolatalı dondurrmaa kadınlar neden evde hıc bırsey dusunmezler (mişş) cevap veriyorummmm : Çünkü Tefal herşeyi düşünür Bu arada aslında sordugum sorunun yanıtı : DONAR dı ama ben senin cevabını copk daha fazla sevdim... Hem daha mantıklı geldi, hem de daha esprik o nedenle tebrik ediyıorummm akılları kocalarında kaldığı için (kocalarıda iş'te) rıdvan dan sonra ne gelir? sen bilemedinnnnn, ben bildimm dogru cevabıııı senin sorunun cevabını da biliyorum : Rıdtwo belgeli su baskınına ne denir? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 ben de seni cook tebrık edıyorum,daha oncekı cevap ıcın etmeyi de unutmuşum özür dilerim her ikisi için de ettim bodrumlu üzgünüm cevabın için.kadınların kocalarından başka düşünecek birşeyi yok mu yaww Gloria cevap belgesel ? benimki de şu: bir kamyon,bir peygamber,bir ilimiz hangi kelimedir? Alıntı
Φ 8373w Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Adamın biri hamama gitmiş ama terlememiş neden? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 benimki de şu: bir kamyon,bir peygamber,bir ilimiz hangi kelimedir? Manisa Adamın biri hamama gitmiş ama terlememiş neden? Adam Noter olabilir mi.. Damat ata binmiş,ne demiş..? Alıntı
Φ 8373w Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 ManisaAdam Noter olabilir mi.. Damat ata binmiş,ne demiş..? dooru cewap peki bi adam OMOYLA yıkanmış we maymuna dönmüş neden? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 ManisaAdam Noter olabilir mi.. Damat ata binmiş,ne demiş..? Tebrikler abicim Damat niye ata binmiş ayıp olmuyor mu biraz geline? dooru cewap peki bi adam OMOYLA yıkanmış we maymuna dönmüş neden? Çünkü OMOYLA yıkanan şeyler ilk günkü gibi olur Bütün herkesin bildiği,hayat ve ölüm arasındaki nedir? Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 ManisaAdam Noter olabilir mi.. Damat ata binmiş,ne demiş..? damat ata binmiş deh demiş ayvayı yedik demiş Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Tebrikler abicim Damat niye ata binmiş ayıp olmuyor mu biraz geline? Çünkü OMOYLA yıkanan şeyler ilk günkü gibi olur Bütün herkesin bildiği,hayat ve ölüm arasındaki nedir? ve.. Cevabın yakın,''Len beni değil ,gelini bindireceksiniz be'' demiş.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 ve.. Cevabın yakın,''Len beni değil ,gelini bindireceksiniz be'' demiş.. Tabii ki dogru abicim "ve" Demek damat da farkindaymis,dugun ahalisi icecegi fazla kacirmis herhalde Ava giden sakar adama arkadasi ne hediye eder? Alıntı
Φ 8373w Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Tebrikler abicim Damat niye ata binmiş ayıp olmuyor mu biraz geline? Çünkü OMOYLA yıkanan şeyler ilk günkü gibi olur Bütün herkesin bildiği,hayat ve ölüm arasındaki nedir? dooru cewap Alıntı
Φ 8373w Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 inşallah simdi soracaaam bilmece kimseye ayıp fln gelmes tavukların neden göğüsleri yoktur???? Alıntı
Φ 8373w Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 gloria bilmeceni yeni gordum gec kaldım ama ewet LEYLAM ın cewabına katılıorm cewap belgesel.tebriki tabikide leylam hakediyor Alıntı
Φ 8373w Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Tabii ki dogru abicim "ve" Demek damat da farkindaymis,dugun ahalisi icecegi fazla kacirmis herhalde Ava giden sakar adama arkadasi ne hediye eder? yaw ben yeni bilmeceleri görmüom cewapda gec gelio leylam cewap '' köpee için kursun gecirmes yelek'' Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.