Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 18 yıl doğru cevap Gloria'nınki arkadaşlar. Bi tane daa soruyorum o zaman:kapısı yok ama açarsın göremezsin ama tutarsın. şimdi buna göz desek, kapısı yok ama açılır, fakat kapağı var... göremezsin ama tutarsın desek, bu durumda kendi gözümüz olur, çünkü diğerlerininkini görürüz ama kendi gözümüzü de ayna da görürürüz o halde demek ki gece ve göremiyoruz ama tutuyoruz olsun doru değil galiba ki bu ilk aklıma gelen, olmazsa az daha düşinimmmm bariiii
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 18 yıl şimdi buna göz desek, kapısı yok ama açılır, fakat kapağı var... göremezsin ama tutarsın desek, bu durumda kendi gözümüz olur, çünkü diğerlerininkini görürüz ama kendi gözümüzü de ayna da görürürüz o halde demek ki gece ve göremiyoruz ama tutuyoruz olsun doru değil galiba ki bu ilk aklıma gelen, olmazsa az daha düşinimmmm bariiii kim bilirse hediye var ayşegül ablasından...
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 18 yıl kim bilirse hediye var ayşegül ablasından... oruç di miiiiiiii
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 18 yıl oruç di miiiiiiii canım benim işte hediyen.ama bitirince üzerine su iç boğazın ağrımasın..........
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 18 yıl canım benim işte hediyen.ama bitirince üzerine su iç boğazın ağrımasın.......... teşekkür ederimmm, mmmmhh pek iyi geldi beeee... Boyle soguk soguk, suyumu da içtimmmm.... ay bi daha teşekkür etcem yaaaa... teşekkür ederimmmm
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 18 yıl hayır bence doğru cevap benimkisi ayrıca çikolata için de afiyet şeker bal olsun... Evet sarı lale,senin ''Denizatı'' cevabın doğru..
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 18 yıl Evet sarı lale,senin ''Denizatı'' cevabın doğru.. biliyodummmmmm biliyodummm oleeeeee
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 18 yıl evet benden kolay bir bilmece; martarlar neden şemsiye şeklinde olur...?
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 18 yıl evet benden kolay bir bilmece; martarlar neden şemsiye şeklinde olur...? şirinler yağmurda ıslanmasın diye
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 18 yıl şirinler yağmurda ıslanmasın diye yaklaşmışsın ama benim istediğim cevap değil..........
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 18 yıl bodrumlunun cevabı çok hoş.. sulak yerde yetiştiği için.. eh çok yakın ama........... tam olmamış.....
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 18 yıl eh çok yakın ama........... tam olmamış..... Olmuş Kleo zorluk çıkarma kardeşime.. Ha sulak yer ha yağmurlu yer..
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 18 yıl Olmuş Kleo zorluk çıkarma kardeşime.. Ha sulak yer ha yağmurlu yer.. azcık sulansa fenamı olurdu....bu su kıtlığında..... iyi zorluk çıkarmıyalım
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 18 yıl ben de öyle demek istemiştim zati..yağmur çok yağınca orası sulak yer olmuş.. teşekkür ederim ikinize de..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.