Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Sen o güzel kokunu bahardan aldın ablacım heralde.Bahar kokulum benim Baharın müjdecisi ,güzel kardeşim benim;iyi ki doğmuşun kıss Sen olmasan ben napardım.. Mesela; kim tükürürdü yüzüme,pis huysuz Bi daha tükürme döverim bak.Anladın sen onu Ayy yerim ben seni,huysuzken bile tatlısındır sen.Kuzenlerin has'ı,kardeşlerin has'ı... Bugün teyzemi arayıp, arayıp teşekkür edicem seni dünya'ya getirdi diye... Bana oralardan yetişiyosun yakınımda yani burada olsan sırtım hiç yere gelmezdi biliyorum. İyi ki doğdun ablacım,iyi ki kardeşimsin... Doğduğun ay gibi,hayatın,güllük gülistanlık geçsin. Allah bahtından güldürsün,seni iyilerle karşılaştırsın.. Keder yakınından bile geçmesin... Seni çok seviyorum...Mutlu yıllar... Sabahtan beri seni yansıtacak bir pasta arıyordum,başardım sanırım.Bugün rejimi boşver sen doğumgünü çocuğusun Bu da hediyen canımıniçi senin gibi uykuyucu Sen lale seversin Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara,herşey gönlünce olsun....... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Amanda aman Redblack'ımızın doğumgünüymüş... Canım nice mutlu yıllar diliyorum, huzur, sağlık, mutluluk ve şiir hayatından hiç eksik olmasın... Seni seviyorum... Alıntı
Φ sezerayse Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Canım kızım...Eskiden 1 Mayıs sadece bahar bayramı olarak kutlanırdı ve ben baharı çokk severim...Öyle güzel bir bahar sabahıydıki... Tanrı bana seni(bir annenin isteyebileceği en güzel varlığı)hediye etti...Her zaman derim ya sen bahar çocuğu olduğun içinmi bilmem bütün güzel kokuları ve bütün güzellikler sende bir araya toplanmış Rabbim...SENİ ÇOK SEVİYORUM...HAYAT HER ZAMAN SANA BENİM GÖZÜMLE BAKSIN ... İYİKİ DOĞMUŞSUN İYİKİ VARSIN AŞKIM...NİCE GÜZEL GÜNLERE DOĞRU YOLUN AÇIK OLSUN...Annen Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Canım kızım...Eskiden 1 Mayıs sadece bahar bayramı olarak kutlanırdı ve ben baharı çokk severim...Öyle güzel bir bahar sabahıydıki... Tanrı bana seni(bir annenin isteyebileceği en güzel varlığı)hediye etti...Her zaman derim ya sen bahar çocuğu olduğun içinmi bilmem bütün güzel kokuları ve bütün güzellikler sende bir araya toplanmış Rabbim...SENİ ÇOK SEVİYORUM...HAYAT HER ZAMAN SANA BENİM GÖZÜMLE BAKSIN ... İYİKİ DOĞMUŞSUN İYİKİ VARSIN AŞKIM...NİCE GÜZEL GÜNLERE DOĞRU YOLUN AÇIK OLSUN...Annen Hoşgelmişsin Ayşehanım Bizimi takip ediyosun yoksam. Dur ben bi koşu gideyim Annemide çağırayım.O kusur kalmasın değil mi ya Şaka bir yana seni çok seviyorum Teyzelerin engüzeli.İyi ki dünya'ya getirdin bu bahar kokuluyu :clover: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Canım kızım...Eskiden 1 Mayıs sadece bahar bayramı olarak kutlanırdı ve ben baharı çokk severim...Öyle güzel bir bahar sabahıydıki... Tanrı bana seni(bir annenin isteyebileceği en güzel varlığı)hediye etti...Her zaman derim ya sen bahar çocuğu olduğun içinmi bilmem bütün güzel kokuları ve bütün güzellikler sende bir araya toplanmış Rabbim...SENİ ÇOK SEVİYORUM...HAYAT HER ZAMAN SANA BENİM GÖZÜMLE BAKSIN ... İYİKİ DOĞMUŞSUN İYİKİ VARSIN AŞKIM...NİCE GÜZEL GÜNLERE DOĞRU YOLUN AÇIK OLSUN...Annen çok duygulandım ayşe teyzecim ellerinizden öperim Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Ah be ablacım kıyamam sana doğumgününde hasta oldun Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 canım benim.. demek sende bahar çocuğusun ha..belliydi zaten.. ruhunun renkleri yansıyordu yazdıklarından..bahar gibi renkli ve coşkulu güzel arkadaşım..annenin yazdıkları çok duygulandırdı beni.. senin gibi bir evlat yetiştirdikleri için tebrik ediyorum aileni.. o kadar mutluyum ki seni tanıdığım için..dünyama girdiğin için.. fakat hasta olmuşsun galiba.. geçmiş olsun birtanem..o güzel yüzün hep gülsün..yeni yaşın sana mutluluklar getirsin.. seni seviyorum tatlım benim.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 mutlu yıllar.. doğum günün kutlu olsun Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Canım ablam, Her şeyim annem, suhedam,sardunyam,diloşum,kleom,MINEU hepinize çok çok çok teşekkürler. biraz geçikmiş bir teşşkür oldu çünkü ancak kendime gelip okuyabildim güzel dileklerinizi. hepinizi çok seviyorum. iyiki varsınız. hepiniz benim için çok çok değerlisiniz. kucak dolusu sevgilerle...... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Annen Canım annem, birtanem, meleğim, cansuyum, her şeyim..... keşke dileklerin kabul olsa.... keşke hayat bana senin gözünle bakabilse... ama bu mümkün olamaz. çünkü senden başka hiç kimse,hiçbir şey bana senin gözünle, senin yüreğinle bakamaz. bilirsin ben iyi yazı yazarım. ama işin içine sen girince,sana karşı olan duygular girince tıkanır kalırım. çünkü lugatım yetmiyor hislerimi anlatmaya. sen benim her şeyimsin anneciğim. en iyi dostumsun, arkadaşımsın, sırdaşımsın, kardeşimsin, ablamsın, annemsin. Her şeyimsinnnnnn...... İyiki varsın. allah seni başımdan eksik etmesin. hayatımdaki en değerlimsin. Seni her şeyden çok seviyorum. Dilerim tüm güzellikler senin olur. Hayat sana hep gülen yüzünü gösterir. SENİ SEVİYORUM. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 bu gül senin için ... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 inanmıyorum ya...sanırım geç gördüm ben burayı... neyse ablacım kusura bakma artık.... doğum günün kutlu olsun....iyiki doğdun....hele de annen gelip senin için neler yazmış....bir çocuğu mutlu edebilicek tek şeydir belki de....en azından benim için öyle... bu çiçek senin için.... hayatta mutlu ol...en iyiler...en güzeller seninle olsun... (sevdiklerinle birlikte) Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 redblack canım, affet beni... Nasıl oldu da bu kadar geç görebildim bu başlığı? Canım gibi sevdiğim bir dostun yakını ve yine onun gibi sımsıcak bir insan olarak girdin hayatıma... Yeni yaşını kutluyor ,yaşam rüzgarının tüm güzellikleri önüne katarak sana getirmesini diliyorum.. İyi ki doğdun, iyi ki bizimlesin Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 İlyadam ve güzel kelebeğim, çok çok teşekkür ederim sizlerede...... İyiki varsınız,sizlerde iyiki doğmuşsunuz. Varlığınız çok güzel, çok özel..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.