Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Bayanlar Açık Ve Dekote Giyinmekle Neyi Amaçlar Kendini çekici kılmak mı Yoksa tüm bakışları üzerine çekmek mi ?? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 bu 3 sorununda tek bır cevabı var cıktıgı erkeklerı sınır krızıne sokmak Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 bu 3 sorununda tek bır cevabı varcıktıgı erkeklerı sınır krızıne sokmak Bu tabi kişiden kişiye göre farklılık gösterir joncüm Erkek bi kızla çıkmak olsun die çıktığı zaman ister yanında dekolte gyinişlmesini.. Kimi erkekde yaşanılanalrın tam aksine sinir krizlerine girer İşte bu erkek modelide evlenmek için seçtiği Kız modeline böle bir yargıda bulunabilir.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Bayanlar Açık Ve Dekote Giyinmekle Neyi Amaçlar?Kendini çekici kılmak mı Yoksa tüm bakışları üzerine çekmek mi ?? tüm erkekleri bekliyorum demişsin ama ben cvp yazmadan geçemedim dikkat çekmek konusunda kesinlikle katılıyorum ama bişi rica etmek istiyorum, eğer vücudunuz dekolteyi taşıyacak kadar güzelse, giyin lütfen bayanlar aksi takdirde ********* bir görüntü oluyo sırf dekolte giymiş olmak için giymeyin Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 tüm erkekleri bekliyorum demişsin ama ben cvp yazmadan geçemedim dikkat çekmek konusunda kesinlikle katılıyorum ama bişi rica etmek istiyorum, eğer vücudunuz dekolteyi taşıyacak kadar güzelse, giyin lütfen bayanlar aksi takdirde ********* bir görüntü oluyo sırf dekolte giymiş olmak için giymeyin Mıneucum Kusura bakma küçük ama büyük bir detayı atlamışım haklısın bayanları unutmakla Başımzın üstünde yerin var her zaman:D Bu arada düşüncelerin konusunda da s eninle hem fikir olduğumun savunucusu olduğumu belirtmeden geçemiycem Lütfen bayanlar yakışıyosa abartıya kaçmadan dökolte giyin.. Diğer türlüü kendinizi resil etmekten baska bişey yapmıyosunuz.. Saygılar.. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 öncelikle bu başlığı gördüğümde bi an için parti veriyonuz sandım ama hayel kırıklığına uğramadım fena bi konu deil dekolte olayına gelince bayanlar ya erkekleri çekmek için giyinirler öyle ya da jönün dediği gibi sevgilisini krize sokmak için bi de şunu söyliyeyim dekolte giymedende erkekleri tavlamanın binbir türlü yolu var. ne gerek var kardeşim hem onu giymenin netice de dekolteye gerek yok milleti de baştan çıkarmanın.. nese sonuç olarak dekolte giyerken dikkatini çekmesini istediklerinizin dikkatini çekersiniz belki ama bi de işin şu tarafını düşünün hayatta ilgisini çekmek isteyeceğiniz en son kişilerin ilgisini çekerseniz anladınız siz onu.. yani dekolte her açıdan kötü. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 öncelikle bu başlığı gördüğümde bi an için parti veriyonuz sandım ama hayel kırıklığına uğramadım fena bi konu deil dekolte olayına gelince bayanlar ya erkekleri çekmek için giyinirler öyle ya da jönün dediği gibi sevgilisini krize sokmak için bi de şunu söyliyeyim dekolte giymedende erkekleri tavlamanın binbir türlü yolu var. ne gerek var kardeşim hem onu giymenin netice de dekolteye gerek yok milleti de baştan çıkarmanın.. nese sonuç olarak dekolte giyerken dikkatini çekmesini istediklerinizin dikkatini çekersiniz belki ama bi de işin şu tarafını düşünün hayatta ilgisini çekmek isteyeceğiniz en son kişilerin ilgisini çekerseniz anladınız siz onu.. yani dekolte her açıdan kötü. Parti mi hehe Yanlış kişiden beklenti içerisndesin bana kalırsa Hayalperestçim Ama sen İdare et en kısa zaman da organizasyonu yapıcaz Sen çalcan biz oynıcaz Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Parti mi hehe Yanlış kişiden beklenti içerisndesin bana kalırsa Hayalperestçim Ama sen İdare et en kısa zaman da organizasyonu yapıcaz Sen çalcan biz oynıcaz ben hem çalar hem hem oynarım partide.. ayrıca insan diğer yazdıklarıma da bişe soler beğenmedin heralde neyse partide ilk seni kaldırıcam dansa Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 ben hem çalar hem hem oynarım partide.. ayrıca insan diğer yazdıklarıma da bişe soler beğenmedin heralde neyse partide ilk seni kaldırıcam dansa Ya aslına bakarsan yazdıklarına kayıtsız kalmıycaktım Madem sordun neden cevap yazmadığımı söliym Fikirlerinle tam manasıyla seninle aynı kanıda olmadığımdan ötürü yazmak istemedim. Bana diceksin ki bu Süper Kız Çocuğu da her sölediğime muhalefet oluyo Adım kavgacıya çıktı zaten anladın sen onu Oysa ben masum bi Kızım A VALLA bak inanmıyo Hızlı davrandın ve kaptın Güzel Kızı ne diym Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Ya aslına bakarsan yazdıklarına kayıtsız kalmıycaktım Madem sordun neden cevap yazmadığımı söliym Fikirlerinle tam manasıyla seninle aynı kanıda olmadığımdan ötürü yazmak istemedim. Bana diceksin ki bu Süper Kız Çocuğu da her sölediğime muhalefet oluyo Adım kavgacıya çıktı zaten anladın sen onu Oysa ben masum bi Kızım A VALLA bak inanmıyo Hızlı davrandın ve kaptın Güzel Kızı ne diym ya sen istediğin gibi eleştir kaç seferdir bilerek parazit yapıyorum şaşırdım bişe demediğine istediğin gibi eleştirebilirsin kapışırız sorun deil partide de kapmışız zaten güzel kızı neşemi bişe bozamaz Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Bu tabi kişiden kişiye göre farklılık gösterir joncüm Erkek bi kızla çıkmak olsun die çıktığı zaman ister yanında dekolte gyinişlmesini.. Kimi erkekde yaşanılanalrın tam aksine sinir krizlerine girer İşte bu erkek modelide evlenmek için seçtiği Kız modeline böle bir yargıda bulunabilir.. vala ben cıktıgım kıza dekolte gıydırmem ıster evlenmek ıcın sectıgım kız olsun ıster eglenmek kımle cıkıyosam deger verrım oturmasını kalkmasını bılsın hanım hanımcık gıyınsın Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 ya sen istediğin gibi eleştir kaç seferdir bilerek parazit yapıyorum şaşırdım bişe demediğine istediğin gibi eleştirebilirsin kapışırız sorun deil partide de kapmışız zaten güzel kızı neşemi bişe bozamaz Aman efendim sizinle sürtüşmek haddime mi A Bu arada partide kısların gösü sizin üzerinizde olucaktır eminim ki Bunu nerden mi biliyorum e sen demiştin bir zamanlar kız konusunda sıkıntı çekmiyomussun Benide aldın listeye kutlamak lazım Hareme girmeye ama hiç niyetim yok benim Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 vala ben cıktıgım kıza dekolte gıydırmem ıster evlenmek ıcın sectıgım kız olsun ıster eglenmek kımle cıkıyosam deger verrım oturmasını kalkmasını bılsın hanım hanımcık gıyınsın Keşke senin kadar delikanlı olsa herkez be kardeşim ama nerde Genelleme yapmak gibi olmasın ama; Etrafımda doğru dürüst adam gibi adam diyebileeğimiz o kadar az insan var kii!!! Kimse üstüne alınmasın istisnalar kaydeyi bozmaz.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 vala ben cıktıgım kıza dekolte gıydırmem ıster evlenmek ıcın sectıgım kız olsun ıster eglenmek kımle cıkıyosam deger verrım oturmasını kalkmasını bılsın hanım hanımcık gıyınsın Keşke senin kadar delikanlı olsa herkez be kardeşim ama nerde Genelleme yapmak gibi olmasın ama; Etrafımda doğru dürüst adam gibi adam diyebileeğimiz o kadar az insan var kii!!! Kimse üstüne alınmasın istisnalar kaydeyi bozmaz.. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Söylemlerimde komiklik arz eden bi durum olmadığı kanısındayım Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Söylemlerimde komiklik arz eden bi durum olmadığı kanısındayım komiklik değil şaşkınlık arzediyor... fikir belirtmemizi istemiyosan söyle topiklerine yazmayalım... Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 kadınlar neden dekolte giyer tabiki, dikkat çekmek için, yakıştıranada çok yakışıyor ama estetik açıdan yani. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Ahh şu kadınlar.. Kadınların dekolte de dahil tüm güzel görünme çabaları diğer kadınlar içindir bence.Kabul edeceğinize inandığım nokta;Kadınların kadınlara,erkeklerden daha dikkatli ve fazla baktığıdır.. Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Ahh şu kadınlar.. Kadınların dekolte de dahil tüm güzel görünme çabaları diğer kadınlar içindir bence.Kabul edeceğinize inandığım nokta;Kadınların kadınlara,erkeklerden daha dikkatli ve fazla baktığıdır.. Çok doğrusun babacım.. ( Bu arada imza süper... ) Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Söylemlerimde komiklik arz eden bi durum olmadığı kanısındayım nan ben sana ne dedim ortamı germesene kısım ya kleo kotu bi mahiyette yapmadığı sürece sorun olmaz neyse sadece görüşümü belirtmek istedim (şimdi gülüyorum die bana da fırça kaycak ) Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 komiklik değil şaşkınlık arzediyor...fikir belirtmemizi istemiyosan söyle topiklerine yazmayalım... Yanlış düşünüyosun güselim:) Benim yerimde kim olsa aynı tepkiyi verirdi buna emin olabilirsin.. Yanlış ikon kullanmışsın ve benim tepkime maruz kalmışsın.. Fikir beyanında bulunmanda da hiç bi sakınca göremiyorum.. Aksine gurur duyarım eğer seni kırdıysamda özür dilerim Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Yanlış düşünüyosun güselim:)Benim yerimde kim olsa aynı tepkiyi verirdi buna emin olabilirsin.. Yanlış ikon kullanmışsın ve benim tepkime maruz kalmışsın.. Fikir beyanında bulunmanda da hiç bi sakınca göremiyorum.. Aksine gurur duyarım eğer seni kırdıysamda özür dilerim Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 nan ben sana ne dedim ortamı germesene kısım ya kleo kotu bi mahiyette yapmadığı sürece sorun olmaz neyse sadece görüşümü belirtmek istedim (şimdi gülüyorum die bana da fırça kaycak ) Ne desem ne eylesem Üzerime iyilik sağlık neden insanlar beni yanlış algılama içindeler:S Anlayabilmiş diilim. Böle olayların yaşnmasından da hiç haz etmiyorum bunu da belirtmek isterim.. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Yorum yok Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Yorum yok yapma zaten Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.