Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Sayın Abdullah Gül'ü canı gönülden kutluyorum

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Yeni Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül'ü canı gönülden kutluyorum.Türkiye seninle gurur duyuyor ufacık bir grup hariç.Bu görevi en güzel şekilde yerine getirceğinden eminim eşide o makama yakışacaktır.

1413fof4.jpg

Gönderi tarihi:

Amacımız kesinlikle laikliği değiştirmek diyen birini, hakkında fezleke bulunan birini, türban meselesi yüzünden AİHM ne dava açan birini, bulunduğu her parti anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle kapatılan birini nasıl bu konuma layık gördün çok merak ediyorum. Ama sen de eğer onların kafasındaysan çok normal. ama eğer değilsen sen çok büyük bir hata işliyorsun!!!

bu arada baykalla ilgili topic i de senin açtığını farkettim demek ki sen de onlardansın umarım yanılıyorumdur. Çünkü her ülke dinle uğraşmaya başladığı zaman yok oldu..(Atatürk'ün dediği gibi )

Gönderi tarihi:
Amacımız kesinlikle laikliği değiştirmek diyen birini, hakkında fezleke bulunan birini, türban meselesi yüzünden AİHM ne dava açan birini, bulunduğu her parti anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle kapatılan birini nasıl bu konuma layık gördün çok merak ediyorum. Ama sen de eğer onların kafasındaysan çok normal. ama eğer değilsen sen çok büyük bir hata işliyorsun!!!

Merak ettiyseniz söyleyeyim aynı kafadanım amacımız laikliği değiştirmek değil bunların arkasına saklanıp ince işler peşinde koşanları değiştirmek.Ama bunları anlamamkta ısrar ediyorsunuz nedense

Gönderi tarihi:
Merak ettiyseniz söyleyeyim aynı kafadanım amacımız laikliği değiştirmek değil bunların arkasına saklanıp ince işler peşinde koşanları değiştirmek.Ama bunları anlamamkta ısrar ediyorsunuz nedense

Bir defada gercekleri söyleyin,medeni cesaret sahibi olun.Bütün hinciniz Türkiye Cumhuriyetine degilmidir?Atatürkcülere karsi bilenmiyormusunuz?Cankayaya laik birisinin degilde dinci birisinin oturmasi icin degilmiydi mücadeleniz,iste basardiniz hayirli olsun size ama biz laiklige karsi degiliz diye gercek disi olmayin.Cankayanin özelligi Laik devletin oradan temsil edilmesidir.Laiklige karsi olan birisinin orada oturmasi laikligin degil dinciligin temsil edilmesi demektir.Laiklige karsi olmak Atatürkcülüge karsi olmakla esanlamlidir.AKP Atatürk ve laiklik karsiti isimler tarafindan kurulmustur.Meclis baskani Türkiye Cumhuriyetine karsidir.Hükümetin basi Laiklige karsidir.AKP nin yönetim kadrosu kürtcü ve tarikatcilardan olusur.

Hala bizim amacimiz laikligi degistirmek dedil diyorsunuz,laikligin nesini degistireceksiniz ki onu zaten kabul etmiyorsunuz.

saygilarla

Yeni Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül'ü canı gönülden kutluyorum.Türkiye seninle gurur duyuyor ufacık bir grup hariç.Bu görevi en güzel şekilde yerine getirceğinden eminim eşide o makama yakışacaktır.

1413fof4.jpg

Türkiyeyi amaclariniza alet etmeyin,sadece aldiginiz oylar hakkinda görüs belirtin yani yüzde 33.Türkiyenin yüzde 67 si size karsidir unutmayin.Abdullah Gül ve esi belki yüzde 33 e yakisir ama Türk ulusuna degil.

saygilarla

Gönderi tarihi:
Bir defada gercekleri söyleyin,medeni cesaret sahibi olun.Bütün hinciniz Türkiye Cumhuriyetine degilmidir?Atatürkcülere karsi bilenmiyormusunuz?Cankayaya laik birisinin degilde dinci birisinin oturmasi icin degilmiydi mücadeleniz,iste basardiniz hayirli olsun size ama biz laiklige karsi degiliz diye gercek disi olmayin.Cankayanin özelligi Laik devletin oradan temsil edilmesidir.Laiklige karsi olan birisinin orada oturmasi laikligin degil dinciligin temsil edilmesi demektir.Laiklige karsi olmak Atatürkcülüge karsi olmakla esanlamlidir.AKP Atatürk ve laiklik karsiti isimler tarafindan kurulmustur.Meclis baskani Türkiye Cumhuriyetine karsidir.Hükümetin basi Laiklige karsidir.AKP nin yönetim kadrosu kürtcü ve tarikatcilardan olusur.

Hala bizim amacimiz laikligi degistirmek dedil diyorsunuz,laikligin nesini degistireceksiniz ki onu zaten kabul etmiyorsunuz.

saygilarla

Türkiyeyi amaclariniza alet etmeyin,sadece aldiginiz oylar hakkinda görüs belirtin yani yüzde 33.Türkiyenin yüzde 67 si size karsidir unutmayin.Abdullah Gül ve esi belki yüzde 33 e yakisir ama Türk ulusuna degil.

saygilarla

Şimdi bırakın laf oyunu yapmayı Türkiyenin % 67 i sizin gibimi düşünüyor zannediyorsunuz.

Sizin gibi düşünenler % 15'i geçmez.

T.C.'nin dini islamdır bu böyle biline nekadarda karşı çıkarsanız çıkın gerçek olan budur ve Türk halkı dinine sahip çıkmıştır ve herzaman çıkacaktır.

Benim merak ettiğim neden halkımızın dinine sahip çııkması sizi bukadar rahatsız ediyor.

Gönderi tarihi:
Şimdi bırakın laf oyunu yapmayı Türkiyenin % 67 i sizin gibimi düşünüyor zannediyorsunuz.

Sizin gibi düşünenler % 15'i geçmez.

T.C.'nin dini islamdır bu böyle biline nekadarda karşı çıkarsanız çıkın gerçek olan budur ve Türk halkı dinine sahip çıkmıştır ve herzaman çıkacaktır.

Benim merak ettiğim neden halkımızın dinine sahip çııkması sizi bukadar rahatsız ediyor.

Türkiye Cumhuriyeti Laik bir devlkettir.Türkiyedeki insanlarin dini inanclari islamdir,bunlari birbirine karistirmaniz bile sizin amacinizi belli etmektedir.Türk halkinin dini hicbir zaman icin tehlikede degildiki halki sahip ciksin siz dini herzaman tehlikede olarak gösterdiniz.Laf oiyunu dediginiz seyler kabul edemediginiz gerceklerdir.gercekler yüzünüze carpildigindas laf oyunu demekten baska birse gelmiyor elinizden.hslkin yüzde 67 si size karsidir,bu aldiginiz oylardan bellidir,caldiginiz oylari yazmiyorum onlar Türkiyede demokrasi adina oynanan oyunlar sonucu meclise giremeyen partilere oy veren halkin oylaridir yani onlari hak etmeden aldiniz.

Halkin dinine sahip cikmasi diye bir iddiam olmadigi icin rahatsizda olmam ben.Siz dini ve Allahi kendinize alet ederek halki kandirmaktasiniz.Siz laikligi hazmedemediniz siz Atatürkü hazmedemediniz.Siz Türk ulusunu hazmedemediniz,sizler icin araplasmak Türklesmekten daha öncelikliydi.

Türkiye Cumhuiyeti laiktir ve laik olarak kalacaktir.Bunu hicbir güc degistiremez.Güvendiginiz Amerika bile bunu basaramaz.Atatürkcülük öyle basit bir olay degildir.Iki üfürük bir muska ile onu yikabileceginizi düsünüyorsaniz yaniliyorsunuz.

Halkin dini ile ugrasmayin o halk sonunda sizi nerelere gönderecegini cok iyi bilir.Halkin dinini istismar edwerek siyaset yapmayin.Islam tarihi din adina ucurulan kellelerle doludur.Dini siyaset yaptiginiz icin tarih boyunca müslümanlar arasinda harpler eksik olmadi.bütün amaciniz kan dökmektir.Din degil.Din Allahin dinidir o dinini korur,sizlere ihtiyaci yoktur.

Gönderi tarihi:

biraz erken kutladin galiba ;)

erken öten horoza yapilan geliyor akp ninde basina.

Türkiye Cumhuriyetinin dini yoktur, devlet laik bir devlettir. Vatandaslar istedikleri dine ait olabilirler. %15 mi dedin, saydin mi kac kisi vardi caglayan da?

Sizin isiniz gene sakata bindi dostum, bir dahaki bahara artik...

Gönderi tarihi:

ADAYIMIZ Abdullah Gül siyasette epeyce eski. Onu çok iyi tanımak gerekiyor. Öyle ya, işler ters gitmezse 11. cumhurbaşkanımız olacak. Geçmişte belli zamanlarda bakanlık görevinde bulunmuş, Refahyol döneminde Devlet Bakanı olarak görev yapmıştı.

Türkiye Kalkınma Bankası kendisine bağlıydı.

Abdullah Bey'in emriyle bu bankaya yaptırılan yasadışı harcamaları bankanın Teftiş Kurulu inceledi. Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulu raporlarında bu yasadışı harcamalara yer verildi. Paralar kendisinden istendiği halde vermedi. Yani iade etmedi.

Sonuçta, Türkiye Kalkınma Bankası, Abdullah Gül'ü mahkemeye verdi. Hakkında tazminat davası açıldı.

Dava dilekçesinde, Bay Gül'ün kendisi için bankaya yaptırdığı yemek, çiçek, hediyelik eşya, kartvizit gibi harcamaların kendisinden tahsili isteniyordu.

Davaya Ankara 18. Asliye Hukuk Mahkemesi baktı. Mahkemenin Esas 1999/216, Karar 1999/6l8 sayılı gerekçeli kararında özetle şöyle denildi:

"Davalının (Gül'ün) bankaya yaptırdığı (o günkü değerlerle) 1 milyar 652 milyon liralık harcamanın görevle ilgisi olmayan şahsi harcama niteliğinde olduğu saptanmıştır. Kişisel ilişkileri ile ilgilidir. Görev gereği değildir.

Teftiş Kurulu tarafından tespit edilen bu para davalıdan istenmiştir.

Ancak davalı tarafından ödeme yapılmamıştır.

Bunun üzerine uyuşmazlık çıkmış ve dava açılmıştır.

Açıklanan olgular, harcamalara ilişkin belgeler, uzman bilirkişi raporları ve tüm dosya içeriği ile doğrulanmıştır.

Bu bakımdan davalı (Abdullah Gül) bizzat kendisi ödemekle yükümlüdür.

(Devlete ait olan devlet parası) 1 milyar 652 milyon liranın yüzde 50 yasal faizi ile birlikte davalıdan alınıp davacıya (devlete) verilmesine karar verilmiştir."

Abdullah Gül, hakkında mahkeme tarafından verilen bu karara Yargıtay'da itiraz etti.

Şimdi Yargıtay 4. Hukuk Dairesi tarafından oybirliği ile verilen Esas 2000/6788, Karar 2000/7375 sayılı karara bakalım:

"Dosyadaki yazılarda, kararın dayandığı kanıtlarla yasaya uygun gerektirici nedenlerde, özellikle delillerin değerlendirilmesinde bir isabetsizlik görülmediğinden, hükmün ONANMASINA ve yazılı onama harcının davalı Abdullah Gül'e yükletilmesine 11 Eylül 2000 günü oybirliği ile karar verildi."

Abdullah Gül, kişisel amaçla kullandığı devlet parasını bu kesinleşmiş yargı kararı sonrasında devlete ödemek zorunda kaldı.

(27.04.2007 Emin Çölaşan)

Bilmem bu da arkadaşınızın kutlamalarına kapak olur mu?

(30.04.2007 Taylan Abi)

Gönderi tarihi:

Sayın Taylan

Bir kısım aymazlar, duymazlar, görmezler ve yazmazlar bu gerçeklerden anlamazlar. Gerçekler acıdır herkes kaldıramaz.

Kemalistler ile Fethullahçılar arasında çok büyük fark var. Kemalistler dile getirdikleri gerçekleri ve gözlemlerini sağduyu ile yaparlar, Fethullahçılar duygu sömürüsü yapar, gerçeklerle ilgilenmezler. Sömürü savunucularının doğrularla işi olmaz.

Diyorlar ki, ülkeyi krize sürüklüyor bu Kemalistler, Türkiyenin gemisi Menderes döneminden beri sağa yattı, rotası şaştı, bu ülkeyi 50 yıldan fazladır Kemalistler yönetmiyor ve geldiğimiz nokta ortada. Milli görüşçüler, siyasal islamcılar, etnik ayrımcılar ve ilke düşmanları geminin batması için ellerinden geleni yaptılar. Mustafa Kemal öyle sağlam temeller atmış ki bunca çabaya rağmen batmadı. Şimdi bu krizin sorumluları nasıl Kemalistler oluyor?

Artık bu geminin yola devam etmesi için Kemalistler görev başındalar, bu sorunuda aşarlar. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın.

Gönderi tarihi:

Abdullah Gül cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilirse (!) Türkiyenin itibarını kurtarmış olur.....çok fena rezil olduk !!!!

partizan değilim !! akp,chp umrumda değil..Abdullah Gül çekilsin !!çekilsin ki,Türk yargısı (ana yasa mahkemesi) zan altında kalmasın !!

hadi Abdullah Gül !! partizanlığı bırak,devlet adamıo olduğunu göster...yani şu an için adaylığından vazgeç..seçime gidelim !!

olur ki akp tekrardan 1. parti olarak seçimden çıkar !! tekrar aday ol !!

dünyaya rezil olduk yaw !!

-ordu meclise karşı

-hukuk,aşağı türkürsem sakal,yukarı tükürsen bıyık..nasıl karar verirse versin,milyonlar hoşnut olmayacak !!

-halk bölünmüş

berbat durumdayız !!!

Gönderi tarihi:
Amacımız kesinlikle laikliği değiştirmek diyen birini,

yapmayın lütfen Cumhuriyet gazetesinin ve anında yalanlanan hayali haberlerini kendinize delil saymayın.

bu ülke uzun bir süredir tiyatrovari yönetiliyor.

Gönderi tarihi:
yapmayın lütfen Cumhuriyet gazetesinin ve anında yalanlanan hayali haberlerini kendinize delil saymayın.

bu ülke uzun bir süredir tiyatrovari yönetiliyor.

youtobe'den Tayyip ve Laiklik diye aratın bakın bakalım ne gibi deliller buluyorsunuz.

ama önce bir düşünün bulmak istemeyebilirsiniz.

adamlar kendi ağızları ile itiraf ediyorlar ama duymak istemeyenler yok öyle dememiştirde ısrarcı.

hanginize inanacağız söyleyene mi, söylemedi diyene mi?

Gönderi tarihi:

Ben kendilerine ne tür cevap istediğimiz konusunda yardımcı olayım. Hatta artık bu cevap kavramını aşmış, savunma haline gelmiştir. Savunacak birşey bulabilirseniz, dinleriz. Takip edelim ;

Aşağıda okuyacağınız sözler, adayımız ABDullah Bey’e aittir. Refah Partisi milletvekili kimliğiyle bir seminerde yaptığı konuşmadan özetlenmiştir. Bu konuşması kitap haline getirilip basıldı. (Türkiye’nin Milli Bütünlüğü ve Güvenliği. İş Dünyası Vakfı Yayını.)

Kitaptan özetleyerek alıyorum. Şimdi bu şahsın sözlerini dikkatle, ibretle okuyun:

* * *

"Türkiye’de bir sistem bunalımı var. Halka zorla diretilen, halkına zıt, ona düşman bir sistem. İşte onun içindir ki, bugün senelerdir beraber olduğumuz bazı insanlar ayrılıkçı mücadele içine girmişler. (PKK için söylüyor!) Ülke bütünlüğünü bile tehlikeli duruma getirir hale gelmiş böyle bir sistem..."

"Türkiye’nin resmi ideolojisinin tabii karakterleri bu sistemi kuran tek partinin altı sloganı ile ortaya çıktı. Cumhuriyetçilik, milliyetçilik, halkçılık, devrimcilik, devletçilik ve laiklik. Ama bu milletin halkı bir araya gelip biz devletçi olalım, laik olalım, milliyetçi olalım diye bir karar vermedi. Bu ilkeler hep bu halka bir zorlatma şeklinde dayatıldı..."

"Uygulamada tam bir diktatörlük. Tam halka zıt bir yönetim. Hálá tabuların olduğu, söylenemez şeyler olduğu, halkın yıldırıldığı Türkiye’de yaşıyoruz."

"(Atatürk için konuşuyor) Türkiye’nin Irak, Libya, Suriye’ye benzeyen çok yanları var. Neden? Aynı TEK ADAM pozisyonu. Bugün Libya, Irak ve Suriye’ye gidin, tek insanın resimleri vardır her yerde. Tek insanın heykelleri vardır." (Atatürk’ü Saddam, Kaddafi, Hafız Esad gibilerle kıyaslamaya yelteniyor. Ayıptır be!)

"Devrimcilik adı altında yine bir dizi hukuki düzenleme tepeden inme, zorla getirilmiş ve zorla kabul ettirilmiştir." (Harf devrimi, hukuk devrimi, kıyafet devrimi, kadın hakları ve ötekileri kastediyor.)

"Milliyetçilik maalesef bir nevi ırkçılık şeklinde devam etmiştir. Halbuki içinde bulunduğumuz coğrafyada bütün insanlar İslam’ın potasında barışık yaşamış ve İslam’ın etrafında bütünleşmişti.

Milliyetçilik öyle olmuş ki, Türkçülük şeklinde alınmış ve bu ister istemez aksini de bazı insanların aklına getirmiştir. Mesela bunları açık söylemek zorundayım, ’Ne mutlu Türk’üm diyene’ lafını tutup her yere yaza yaza, Türkiye aslında İLKEL bir hale dönmüştür. Bu laflar Türkiye’nin geçmişte bütün insanları İslam kardeşliği etrafında toplayan bütünlüğünü tehdit eder anlama gelmiştir. Bunlar halkın inanç değerleriyle bütünleşmeyen bir dünya sistemini halka zorla kabul ettirmektir."

"Türkiye’nin bütünlüğünü tehdit eden, en büyük tahribatı vermiş olan sistemin ilkelerinden biri de LAİKLİK ilkesidir. Türk milletinin moral değerlerinin ana kaynağı din olacak, İslam olacak, sonra siz bunu potansiyel tehlike olarak göreceksiniz ve bunu uygulamalarla ortaya koyacaksınız."

"Aynı şekilde, dindar olan bir subaya da siz kendi ordunuzda hayat hakkı vermiyorsanız, bunu açıkça söylemeden onu saf dışı ediyorsanız, sanki safra atar gibi, ajan yakalamış gibi onları ayıklıyorsanız, siz o zaman bu ülkenin devamını, bütünlüğünü nasıl temin edersiniz?.."

Ve konuşmasının sonunda baklayı ağzından çıkarıyor:

"Bu açıdan ikinci Cumhuriyet, yeni OSMANLICILIK kavramlarının ve bu tartışmaların ortaya gelmesini ben çok sağlıklı görüyorum ve geleceğe çok ümitle bakıyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum."

Bu zihniyet ve bu kafada biri Türk devletinin başına geçecek! Anayasa ve Cumhuriyet’in ilkelerine inanmıyor, aşağılıyor, alay ediyor.

Üstelik ikinci Cumhuriyet, Osmanlıcılık gibi ipe sapa gelmez kavramları ağzında geveliyor. Bu Meclis şimdi Cumhurbaşkanı mı seçecek, Osmanlı’ya padişah mı? Bu kafa mı Türk devletinin başına geçirilecek?

Yol yakınken ve Anayasa Mahkemesi kararı henüz belli değilken, bu sevdadan ya kendisi vazgeçsin, ya da birileri vazgeçirsin. Yoksa bu pilav daha çoook su kaldıracak, bu işin sonu biraz zor gelecek! (01.05.2007 E.Çölaşan)

Ne demiştik? Türkiye’nin Milli Bütünlüğü ve Güvenliği. İş Dünyası Vakfı Yayını. Sanmıştım, zannetmiştim, tiyatroda görmüştüm, yan yattı çamura battı değil!

Gönderi tarihi:

Teşekkür ederim.

Ayrıca ülkesinin içerisinde bulunduğu duruma kayıtsız kalmayan forum arkadaşlarımıza da teşekkür ederim.

Cevap verdikçe mutlu oluyorum, cevap veremediklerinde daha da mutlu oluyorum :)

Saygılarımla.

Gönderi tarihi:

Sevgili Taylan,

Seninle dertleşmek istiyorum burdan... Müsadenle...

Beni bir inanan olarak neler rahatsız ediyor biliyormusun?

Bir kısım ******* dini oyuncak etmesi...

Birilerinin bunu görmemesi...

Göstermek istememesi...

Dindar görünüyor (şeklen) diye itibar gösterilmesi...

Yalancılıklarının, sahtekarlıklarının, maskelerinin, ihanetlerinin, ceplerini doldurmalarının, görülmemesi...

Bilinsede önemsenmemesi...

Başörtüsü takıyor diye, başörtüsü takmayandan üstün görülmesi...

Sanki imanın ölçüsü onunla sınırlı gibi...

Başınıörttüğü için haksızlığa uğradığı söylenen kişilerin sahiplenilmesi ama başka haksızlıkların görülmemesi...

Dini sömürenlere göz yumarak, ne pahasına olursa olsun vatandan daha çok önemsenmesi...

Tarikat, tekke, manastır, ruhban, hoca, imam, papaz, rahip....v.s. herne ise sadece bu vasıflara bakılarak itibar gösterilmesi...

İtibar gösterilmesi gerekenin "insan" olduğunun unutulması...

Birileri bizden, diğerleri sizden diyerek ayrıştırılması...

Allah ile kul arasına girilmesi...

Dini savunuyorum gösterisi yapanların gerçekte ne yaptıklarına dikkat edilmemesi...

Örneğin Bülent Arınç dindarlığın tanımını yapıyor, hatta bu tanıma uyan bir Cumhur profili çiziyor birilerinin çok hoşuna gidiyor, herhalde diyorum kendi imanlarını bunlarla özdeşleştiriyorlar...

Onları alkışlamanın inançlarına yarar sağladığını düşünüyorlar...

Bir siyasetçinin namaz kıldığını görmekten hoşlanıyorlar ve o milletin içinden çıkmış oluyor, bir başkası inancını reklam etmiyor diye uzaydan gelmiş gibi görülüyor...

Dürüst, namuslu, doğru, temiz ahlaklı, vatansever olması önemsenmiyor, yeterki dindar görünsün isteniyor...

Bende mi bir tuhaflık var, gerçekten anlamıyorum... İnsanların önce insan oldukları için sonra karakterlerinden ötürü itibar gördüğü bir dünya hayal ediyorum... Vicdanlarda olanla kim neden ilgilenir ki?

Gönderi tarihi:
Cevap verdikçe mutlu oluyorum, cevap veremediklerinde daha da mutlu oluyorum

ülkesinin içerisinde bulunduğu duruma kayıtsız kalmayan forum arkadaşlarımıza da teşekkür ederim.

:clover::clover::clover:

Bende mi bir tuhaflık var, gerçekten anlamıyorum...

İnsanların önce insan oldukları için sonra karakterlerinden ötürü itibar gördüğü bir dünya hayal ediyorum...

Vicdanlarda olanla kim neden ilgilenir ki?

Tuhaflık yok...

Tuhaf olan insan olabilmenin olmazsa olmazı "insani değerlere" sahip olamamakta...

Müsterih ol tuhaflık sende değil değerli kız kardeşim...

Tuhaflık,Dini siyasete alet edip... İnançlarını ve kendini başkalarına kullandıranlarda...

Gönderi tarihi:

Sevgili Sardunyam,

Vicdanlarda olanla kim neden ilgilenir ki? Demişsin. Olur mu? Hiç olur mu?

Senin benim inancıma küfretmedikçe, kendilerini yüceltmedikçe, sana dinsiz, yandaşına dindar demedikçe, beğenmediği görüşe mensup insanlara "glu glu dinli" , "patates dinli" demedikçe, velhasıl bu inanç meselesinin terazisini ellerinden düşürmedikçe bu milleti kandıramazlar. İşin en kolayı bu. Karşı çıktığın "değer"i deviremedin mi, hemen sırat köprüsü kuracaksın. Dinsizdir diyeceksin. Basitleştireceksin. Basitleşeceksin, geçeceksin. Kolayı bu.

Sevgilerimle.

Gönderi tarihi:

sende bı tuhaflık yok sardunyam

hapımız ınsanız hepımız esıt olmak ıstıyoruz

namazını kılanıda basını ortende ınananıyla ınanmayanıyla ayrım gayrım yapmadan kardesce barıs ıcerısınde yasamak ıstıyoruz.bırılerı bızden bırılerı sızden dıye ınanan ınanmayan dıye ayrıstırılmak ıstemıyoruz.hepımızın ınancı kendıne tanrı ıle kul arasına kımse gırmesın ıstıyoruz ve kımse basını orten ınancını yasayan tertemız ınsanlar uzerınden cıkar saglamamasını ve sıyaset yapmamasını ıstıyoruz.sızde bır tuhaflık yok :clover:

Gönderi tarihi:

Bunca lafın üzerine konuyu başlatan black'ten bir yanıt bekliyoruz.

Ayrıca Cumhuriyet Gazetesi'nin anında yalanlanan haberleri vardı? Onları da unutmadı forum insanları. (Türkiye’nin Milli Bütünlüğü ve Güvenliği. İş Dünyası Vakfı Yayını.) demiştik, ses gelmedi.

Black, nerdesin? Nerdesin?

Gönderi tarihi:
Bunca lafın üzerine konuyu başlatan black'ten bir yanıt bekliyoruz.

Ayrıca Cumhuriyet Gazetesi'nin anında yalanlanan haberleri vardı? Onları da unutmadı forum insanları. (Türkiye’nin Milli Bütünlüğü ve Güvenliği. İş Dünyası Vakfı Yayını.) demiştik, ses gelmedi.

Black, nerdesin? Nerdesin?

Tık yok!

Gönderi tarihi:
youtobe'den Tayyip ve Laiklik diye aratın bakın bakalım ne gibi deliller buluyorsunuz.

koskoca türkiyenin birinci kanalında yalanlandı ve uydurma haberi yazanlar neden hiç bir şey demediler.

işinize gelene inanmayında neye inanırsanız inanın.

Gönderi tarihi:

adamlar kendi ağızları ile itiraf ediyorlar ama duymak istemeyenler yok öyle dememiştirde ısrarcı.

Sevgili BlackCADY, son zamanlarda insanın kanını donduracak manevralar yapılıyor ülkede. Söylenen sözler, üzerinden zaman geçince inkar ediliyor. İspatlandığı takdirde de "biz değiştik" deniyor. Bu kadar kı vırtan zihniyetin inkarına alışmalıyız. Önüne belge koyduğunda bile söylecek laf bulabiliyorlar, hayret edilesi bir ******örneği.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.