Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Birtanem, sana arkadaş kelimesi az gelir, sen dostumsun DİLOŞ'um, senden özür dileyerek kutluyorum doğumgününü, sanırım bir gün geç kutluyorum... Malum ama sen biliyorsun nedenimi... Seni sevdiğimi ve çok önemsediğimi de bildiğinden eminim, keşke çok daha farklı kutlama şansımız olsaydı, ama yok, o yüzden buradan en içten sevgilerimi gönderiyor ve yeni yaşının, yeni mutluluklar ve yeni güzel başlangıçlar getirmesini diliyorum... Canım, baharda doğan, baharım, mis kokulu iğde dalım, hayat canını hiç acıtmasın... İYİKİ DOĞDUN, İYİKİ HAYATIMA GİRDİN, KENDİNİ TANITTIN... Hiç çıkma bir daha... :.. Senin İçin ..: Bir sabah minik bir kuş olur Konarım pencerenin kenarına Seyrederim senin uyanışını Sonra da sessizce uçup giderim Belki bir yağmur damlası olur Yağar üzerine ıslatırım saçlarını Süzülürken saçlarından yüzüne Öperim usulca yanağından... Kırlarda gezinirken sen Bir küçük papatya olurum ben Beni fark etmeni beklerken Yanımdan sessizce gelip geçersin Gökyüzünde gezinen bir bulut olur Sevgimi yağdırırım damla damla üzerine Geceleri parlayan bir yıldız olur Göz kırparım sana çok uzaklardan Sonra da beni görmen için Kayar giderim gökyüzünden sonsuzluğa Bahçende açan bir gül olur Seyrederim seni doyasıya Esen rüzgarlarla kokumu savurup Sevdamı anlatırım sana Bazende ılık esen bir meltem olur Eser durur dokunurum saçlarına Fısıldarım sessizce sevgimi kulağına Senin beni duymayacağını bilerek... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Canım Diloşum..birtane pembe düğmem,minik palmiyem.. Nasıl oldu,nasıl tanıştık da sonra nasıl kaynaştık inan bilmiyorum ama son dönemde hayatımda olan en güzel değişikliklerden birisin sen,artık seni düşünmeden geçirdiğim,görüşemezsem özlemediğim bir günüm yok,bunu biliyorum..Çalıkuşu'nu izlerken severken böyle bir kazanca sebep olacağı birgün, hiç aklıma gelmezdi,ona da teşekkür borçluyum..Seni çok ama çok seviyorum,hayatta herşey gönlünce olsun,o güzel hassas kalbinin kadri,kıymeti bilinsin,kimsecikler kırmasın..artık bunu yüreğinde hissedecek birileri var burda Nice mutlu,huzurlu sağlıklı yeni yaşlara,sevdiklerinle beraber diliyorum Tekrar seni çok seviyorum Ben sana mecburum bilemezsin Adını mıh gibi aklımda tutuyorum Büyüdükçe büyüyor gözlerin Ben sana mecburum bilemezsin İçimi seninle ısıtıyorum.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Sevgili Diloş;yeni yaşın kutlu olsun.Sağlıklı,mutlu uzun bir ömür dilerim... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 sevgili diloş, doğum günün kutlu olsun, fazla muabbetimiz olmamasına rağmen forumdan çok düzgün bir kişiliğe sahip olduğunuz belli umarım hayatın boyunca keşke dediğin herşey seninlen olur bunlarda acizane hediyelerim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 güzel gönüllümm...canım.... sen mi doğduunn ? ne güzel bir gün doğduğun gün...dünyaya geldiğin gün... senn....nostaljide yakaladığım..sıkıca sarılıpp...bi daha hiç bırakmaadığım diloşumsun.... bırakmam da ömür boyu artıkk.... kim bırakır ki sendeki bu sıcaklığı.... canım...şimdi yoldan geldim..yorgunum...sevindim doğumgününü kutlamaya yetişmeme.... ama bir şey ekleyemedim... özür dilerim... ama senii çokk seniiiyooruumm........ iyiki doğdun...iyiki varsın.... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Diloş'cum geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlım yeni yaşında sağlık, mutluluk, huzur ve başarı hiç peşini bırakmasın herşey gönlünce olsun canım Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Ana benim birtenecik canımın içi müttefikimin doğum günümüymüş,canım nice yıllara sevgiyle,sağlıkla,huzurla ve tüm sevdiklerinle...güzel yüreğinde ki tüm dileklerin gerçek olsun Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 sevgili diloş...dimek bugün senin doğum günün hüzün kraliçesi...bazen düşünürüm ben bu diloşa niye bu kadar sinir olurum sevmiyorum derimde severim diye... galiba cevabı sende biliyorsun..yazmama gerek yuk..irezil olmayalım daha fazla.. hayatın acı yüzüne biraz daha fazlaca tutunan sen..umarım doğduğun gün gibi bahara da dönersin yüzünü en kısa zamanda...yani kafayı yemeden önce diyorum ben hep derim ki sarduna ben bu kızı sevmiyom..oda beni sevmiyor..karşılıklı duygularımız diye...ama biliyormusun ben kendimide sevmem zaten belkide ondardır diyorum ha ne dersin... kalbimde kocaman bir yer kapladın...bu tüm sözcüklerden daha ileri bence... unutmadan sardunda hep evet bende zati heç sevmem der ..durumu idare ediyom bakma sen der...sevgi sözcüklerine inanma bu gıcığın Göğsündeki tuz tanelerini pırıldatıyor Güneş. Şimdi gelecek sana Bahar yeniden: bırak, bilme, ne -- ne bil, ne bilme: gelsin hepsi yeniden sen bilmeden, hiç... Aklaşan grilikte duruyorum - yeşilleşen mavilik kararan saydamlık azalan tirşe: o mor hiç olmadı mı? O tek renk bulunmadı mı? Kızıltılı kahve rengi Siyah Beyaz. Ah, az - hiç olmadım mı? Bulunamadım mı? bu çiçeğin buda hediyen Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Senin gibi bir duygu insanı için en güzel armağan bir çiçek ve bir şiir olmalı sevgili Diloş, doğumgününü tebrik ediyorum, bir yaş daha yaşandı ve bitti hayatında dilerim bundan sonraki yaşların, sana yeni umutlar getirsin. Bir Yeri Özlüyorum Tarumar duygularım dağıtırken ruhumu Ben buradan uzakta bir yeri özlüyorum Tuzundan arındırıp sahilimdeki kumu Yorgun denizlerimde suları izliyorum Bir mavi özlüyorum, hiç lekesi olmayan Bir umut istiyorum, tereddütü kalmayan Bir sevda özlüyorum, vadesi hiç dolmayan Kaderin yazısını ağıtla sözlüyorum Şu sıralar başımda sarhoşluk dolaşıyor Efsunlu bir heyecan kanıma karışıyor Fırat olmuş gözlerim, dicleyle yarışıyor Herkeslerden kaçırıp kuytuya gizliyorum Yengeç kıskaçlarında görüyorum kalbimi Kıvranıyorum heyhat, bir kurtarsam kendimi Zemberek gibi sarmış duygularim bend´imi Kaçmak istiyorum da bir imkan gözlüyorum Şahika Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 oy nenem oy sağ kolumun doğum günüymüş.. bütün çekirdekleri dökmezmiyim geldiğin yollara... Doğum günün kutlu olsun efladım ALLAH sevdiklerinle bir ömür geçirmeni nasip etsin...hediyen aşağıda..en değerli koleksiyonumdur ona göre Çekirdek Deli sıcak bir yazın akşamüstü Otursak eski bir çay bahçesinde Ortada eski bir süs havuzu Suda gazoz şişeleri Belki birkaç kırmızı balığı İncecik fıskiyesinden fırlayan suları. Baloncu gelse... Karton ayaklı tavşan balonlarını renk renk Duvar dibine dizse… Pamuk helvacı beyaz, pembeleri Çocuklara gösterse Garson önce kaymaklı dondurmaları Metal ayaklı kapta getirse Üstüne çay kahve içilse Ha birde mutlaka ay çekirdeği alsak Köşedeki yaşlı kuruyemişçinin camekanından Eski gazeteli külahından Başlasak çitlemeğe çıt, çıt hummalı Minnacık tuzlu lezzet için habire didinsek Zevkle sohbetle Dudaklarımız tuzdan kavrulsa Gene de bitirene dek bırakamasak Başka iki dirhem bir çekirdek genç kızlar Gülerek gelse yan masaya dizilse Herkes onları süzse İri yarı adamın Nargile fokurtuları nağmelerine... Nilüfer'in sesi karışsa Yaprak aralarından Dantel motifli günün son ışıkları Bezese çay bahçesini Güllerin kokuları, Hafif serinlikle kaplasa ortalığı, Beyaz hırkalarımızı omuzlarımıza alsak Memleketten, sünnet düğününden, işten anılardan, yarın neler yapacağımızdan konuşsak Yaşamın... Hayatın umudun tatlı tuzlularını Ay çekirdeğimize katık yapsak. O eski çay bahçesinde Akşamı karşılasak Hayatı çıt çıt çıtlatsak Aynur Baydar Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Birtanem, sana arkadaş kelimesi az gelir, sen dostumsun DİLOŞ'um, senden özür dileyerek kutluyorum doğumgününü, sanırım bir gün geç kutluyorum... Malum ama sen biliyorsun nedenimi... Seni sevdiğimi ve çok önemsediğimi de bildiğinden eminim, keşke çok daha farklı kutlama şansımız olsaydı, ama yok, o yüzden buradan en içten sevgilerimi gönderiyor ve yeni yaşının, yeni mutluluklar ve yeni güzel başlangıçlar getirmesini diliyorum... Canım, baharda doğan, baharım, mis kokulu iğde dalım, hayat canını hiç acıtmasın... İYİKİ DOĞDUN, İYİKİ HAYATIMA GİRDİN, KENDİNİ TANITTIN... Hiç çıkma bir daha... :.. Senin İçin ..: Bir sabah minik bir kuş olur Konarım pencerenin kenarına Seyrederim senin uyanışını Sonra da sessizce uçup giderim Belki bir yağmur damlası olur Yağar üzerine ıslatırım saçlarını Süzülürken saçlarından yüzüne Öperim usulca yanağından... Kırlarda gezinirken sen Bir küçük papatya olurum ben Beni fark etmeni beklerken Yanımdan sessizce gelip geçersin Gökyüzünde gezinen bir bulut olur Sevgimi yağdırırım damla damla üzerine Geceleri parlayan bir yıldız olur Göz kırparım sana çok uzaklardan Sonra da beni görmen için Kayar giderim gökyüzünden sonsuzluğa Bahçende açan bir gül olur Seyrederim seni doyasıya Esen rüzgarlarla kokumu savurup Sevdamı anlatırım sana Bazende ılık esen bir meltem olur Eser durur dokunurum saçlarına Fısıldarım sessizce sevgimi kulağına Senin beni duymayacağını bilerek... Dallarıma dolanan en tatlı sıcaklık..güzel sarmaşığım.. nasıl duygulandırdın beni anlatamam.. yollarımızın kesişmesi ne güzel..tanıyabilmek seni ve kalplerimizin buluşması daha da güzel..bugün çok güzel bir gün benim için..birçok sürprizle beraber geldi..hele bu.. canım dostum benim..bizler yürekleriyle birbirini bulmuş ve sevmiş insanlarız..bunun anlamı çok büyük bence..burda bir servete sahibim..hiçbirşeye değişmem..seni çok seviyorum Sardunyam..hayatından çıkmaya da niyetim yok..merak etme.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Canım Diloşum..birtane pembe düğmem,minik palmiyem.. Nasıl oldu,nasıl tanıştık da sonra nasıl kaynaştık inan bilmiyorum ama son dönemde hayatımda olan en güzel değişikliklerden birisin sen,artık seni düşünmeden geçirdiğim,görüşemezsem özlemediğim bir günüm yok,bunu biliyorum..Çalıkuşu'nu izlerken severken böyle bir kazanca sebep olacağı birgün, hiç aklıma gelmezdi,ona da teşekkür borçluyum..Seni çok ama çok seviyorum,hayatta herşey gönlünce olsun,o güzel hassas kalbinin kadri,kıymeti bilinsin,kimsecikler kırmasın..artık bunu yüreğinde hissedecek birileri var burda Nice mutlu,huzurlu sağlıklı yeni yaşlara,sevdiklerinle beraber diliyorum Tekrar seni çok seviyorum Ben sana mecburum bilemezsin Adını mıh gibi aklımda tutuyorum Büyüdükçe büyüyor gözlerin Ben sana mecburum bilemezsin İçimi seninle ısıtıyorum.. tatlı çileğim..mavi düğmem..simgelerin en güzeli.. bende Çalıkuşu'na minnettarım aynı sebepten..bana seni tanıttı...su gibi duru..dağ meltemi gibi rahatlatıcı canım Leylam..benle ilgili hislerin tamamen karşılıklı..seni bir gün görmesem özlüyorum..gözümde tütüyorsun..benim üzerimde yatıştırıcı tesirin var senin..senle konuşunca rahatlıyorum biliyormusun..ruhum huzur buluyor..çiçek ve şiir çok güzel..dileklerin de öyle..seni çok seviyorum Leylam..biliyorsun.. yukarıda yazmayı unutmuşum ..birtanecik sarmaşığım şiirin bir harika..yalnız sen fısıldayacaksında ben duymayacağım öyle mi Sardunyam..işte buna imkan yok... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Sevgili Diloş;yeni yaşın kutlu olsun.Sağlıklı,mutlu uzun bir ömür dilerim... Sevgili RA_dya.. ne kadar nazik..ne kadar sevgi dolusun..seni uzaktan takip ediyorum..forumumuza renk ve güzellik kattın..umarım daha fazla paylaşımda bulunuruz..güzel dileğin ve çiçek için ayrıca teşekkür ederim arkadaşım.. sevgili diloş, doğum günün kutlu olsun, fazla muabbetimiz olmamasına rağmen forumdan çok düzgün bir kişiliğe sahip olduğunuz belli umarım hayatın boyunca keşke dediğin herşey seninlen olur bunlarda acizane hediyelerim Sevgili egzorsist.. evet çok paylaşımımız olmadı ama bende seni tanıdığım kadarıyla yüreği çok güzel,duygusal ve kaliteli bir arkadaşsın..umarım bundan sonra daha çok görüşme imkanımız olur..çiçek,pastam ve hediyem..harikalar...ne kadar teşekkür etsem az.. bütün güzellikler seninle olsun egzorsist.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 güzel gönüllümm...canım.... ne güzel bir gün doğduğun gün...dünyaya geldiğin gün... senn....nostaljide yakaladığım..sıkıca sarılıpp...bi daha hiç bırakmaadığım diloşumsun....bırakmam da ömür boyu artıkk.... kim bırakır ki sendeki bu sıcaklığı.... canım...şimdi yoldan geldim..yorgunum...sevindim doğumgününü kutlamaya yetişmeme.... ama bir şey ekleyemedim... ama senii çokk seniiiyooruumm........ iyiki doğdun...iyiki varsın.... özür dilemekte neyin nesi..? sen varsın ya..bundan güzel bir armağan olur mu?..benim kendi minik ama yüreği kocaman kelebeğim.. bende seni çok seviyorum sağol birtanem.. Diloş'cum geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlım yeni yaşında sağlık, mutluluk, huzur ve başarı hiç peşini bırakmasın herşey gönlünce olsun canım Minecim.. bilsen ne kadar tatlı.. ne kadar sevecensin..seni tanımak çok güzel..forumun neşesi..vazgeçilmezi..güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.. Ana benim birtenecik canımın içi müttefikimin doğum günümüymüş,canım nice yıllara sevgiyle,sağlıkla,huzurla ve tüm sevdiklerinle...güzel yüreğinde ki tüm dileklerin gerçek olsun amanda aman..biricik müttefikim de buradaymış.. yerim ben onu.. Hindistan'dan güzel duyumlar aldım..bugün yarın ordayız..haberin olsun..ulvi amacımıza ulaşmamıza ramak kaldı..ha gayret!!! canımsın benim..seni seviyorum şekerim..ve bunu bildiğini biliyorum... Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 DİLOŞUM, doğum gününü nastoljik köşede kutlamıştım ama oraya girmemişsin...seni çok seviyorum.İnşallah yeni yaşın sana hayırlı,uğurlu gelsin diyorum,tüm sevdiklerinle birlikte,uzuuuuuun yıllar hep mutlu yaşa.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Dallarıma dolanan en tatlı sıcaklık..güzel sarmaşığım..nasıl duygulandırdın beni anlatamam.. yollarımızın kesişmesi ne güzel..tanıyabilmek seni ve kalplerimizin buluşması daha da güzel..bugün çok güzel bir gün benim için..birçok sürprizle beraber geldi..hele bu.. canım dostum benim..bizler yürekleriyle birbirini bulmuş ve sevmiş insanlarız..bunun anlamı çok büyük bence..burda bir servete sahibim..hiçbirşeye değişmem..seni çok seviyorum Sardunyam..hayatından çıkmaya da niyetim yok..merak etme.. Canımsın sen, seni tanımak benim için ayrıca güzel, o kadar kısa zamanda onca şeyi paylaşmak, bir dost daha kazanmak, bundan daha güzel ne olabilir ki, bir insanın başka ne kazancı olabilir ki, bunlar servetle satın alınamayacak kadar değerli paylaşımlar, hepimiz kendi dünyamızda o kadar yalnızız ki, yalnızlıklarımızı paylaşıyoruz Diloşum, umutsuzluklarımızı umuda dönüştürüyoruz burada, bende hayatından çıkmaya niyetli değilim, birgün o hayalini kurduğumuz sıcak muhabbeti yüzyüze yaşayacağımız günde gelecek, gözlerimize bakacak, belki saatlerce güleceğiz... bende seni seviyorum, bak Zeki Müren ne diyor... Sende başını alıp gitme ne olur, hayatta hiç bir şeyim az olmadı senin kadar, ve hiç bir şeyi özlemedim seni özlediğim kadar, sende başını alıp gitme ne olur... Senin için dinliyorum, sana armağan ediyorum... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 sevgili diloş...dimek bugün senin doğum günün hüzün kraliçesi...bazen düşünürüm ben bu diloşa niye bu kadar sinir olurum sevmiyorum derimde severim diye... galiba cevabı sende biliyorsun..yazmama gerek yuk..irezil olmayalım daha fazla.. hayatın acı yüzüne biraz daha fazlaca tutunan sen..umarım doğduğun gün gibi bahara da dönersin yüzünü en kısa zamanda...yani kafayı yemeden önce diyorum ben hep derim ki sarduna ben bu kızı sevmiyom..oda beni sevmiyor..karşılıklı duygularımız diye...ama biliyormusun ben kendimide sevmem zaten belkide ondardır diyorum ha ne dersin... kalbimde kocaman bir yer kapladın...bu tüm sözcüklerden daha ileri bence... unutmadan sardunda hep evet bende zati heç sevmem der ..durumu idare ediyom bakma sen der...sevgi sözcüklerine inanma bu gıcığın Göğsündeki tuz tanelerini pırıldatıyor Güneş. Şimdi gelecek sana Bahar yeniden: bırak, bilme, ne -- ne bil, ne bilme: gelsin hepsi yeniden sen bilmeden, hiç... Aklaşan grilikte duruyorum - yeşilleşen mavilik kararan saydamlık azalan tirşe: o mor hiç olmadı mı? O tek renk bulunmadı mı? Kızıltılı kahve rengi Siyah Beyaz. Ah, az - hiç olmadım mı? Bulunamadım mı? bu çiçeğin buda hediyen Sevgili Erguvan.. hissiyatınızın bende karşılık bulduğunu söylememe bilmem gerek varmıdır?.. hani beni heç sevmez, sinir olurmuşsunuz ya onu diyorum işte.. benim gibi dünya tatlısı bir şahsiyete.. sinir olabilmek için özel bir çaba sarf etmiş olmalısınız.. yine de bu çabanız bile takdire şayan doğrusu.. derinlerde.. sırtında zıpkın yarasıyla yüzen iki garip balıktık.. zor olmadı.. birbirimizi yaralarından tanıdık.. birimiz o derindeki kayalığa saklanmaya çalıştı.. diğerimiz umarsız bir çabayla suyun yüzüne çıkmaya.. ikimizde başaramadık.. kimbilir hangi kayıp hazineyi bulamamaktan yorgun bu anlaşılmaz iki balık sürüldük derinlere.. savaşmayı bıraktık.. seni ve dahi beni düşünerek yazdığım üstteki mısraları umarım beğenmişsindir Frozenim.. kalbimdeki yerin ayrı..hatta bana öyle geliyor ki kalbimin öyle bir köşesi olduğunu senlen keşfettim..yani sen oraya yerleştikten sonra içimde böylesi bir yerin olduğunu ayrımsadım..ne tuhaf ama aynı zamanda ne büyüleyici değil mi? hediyeme bayıldım..sanki hep hayalini kurduğum yer.. seni seviyorum ayrık otum..senin beni sevdiğin gibi.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Senin gibi bir duygu insanı için en güzel armağan bir çiçek ve bir şiir olmalı sevgili Diloş, doğumgününü tebrik ediyorum, bir yaş daha yaşandı ve bitti hayatında dilerim bundan sonraki yaşların, sana yeni umutlar getirsin. Bir Yeri Özlüyorum Tarumar duygularım dağıtırken ruhumu Ben buradan uzakta bir yeri özlüyorum Tuzundan arındırıp sahilimdeki kumu Yorgun denizlerimde suları izliyorum Bir mavi özlüyorum, hiç lekesi olmayan Bir umut istiyorum, tereddütü kalmayan Bir sevda özlüyorum, vadesi hiç dolmayan Kaderin yazısını ağıtla sözlüyorum Şu sıralar başımda sarhoşluk dolaşıyor Efsunlu bir heyecan kanıma karışıyor Fırat olmuş gözlerim, dicleyle yarışıyor Herkeslerden kaçırıp kuytuya gizliyorum Yengeç kıskaçlarında görüyorum kalbimi Kıvranıyorum heyhat, bir kurtarsam kendimi Zemberek gibi sarmış duygularim bend´imi Kaçmak istiyorum da bir imkan gözlüyorum Şahika Sevgili arkadaşım.. bu şiir her kiminse sanki beni anlatmış..harika bir hediye bu..çiçeklerde çok güzel..seni tanımakta çok güzel Keskinkalem..adınla tezat ruhun hiçte keskin değil..sevecen ve duygusal..teşekkür ederim.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 oy nenem oy sağ kolumun doğum günüymüş.. bütün çekirdekleri dökmezmiyim geldiğin yollara... Doğum günün kutlu olsun efladım ALLAH sevdiklerinle bir ömür geçirmeni nasip etsin...hediyen aşağıda..en değerli koleksiyonumdur ona göre Çekirdek Deli sıcak bir yazın akşamüstü Otursak eski bir çay bahçesinde Ortada eski bir süs havuzu Suda gazoz şişeleri Belki birkaç kırmızı balığı İncecik fıskiyesinden fırlayan suları. Baloncu gelse... Karton ayaklı tavşan balonlarını renk renk Duvar dibine dizse… Pamuk helvacı beyaz, pembeleri Çocuklara gösterse Garson önce kaymaklı dondurmaları Metal ayaklı kapta getirse Üstüne çay kahve içilse Ha birde mutlaka ay çekirdeği alsak Köşedeki yaşlı kuruyemişçinin camekanından Eski gazeteli külahından Başlasak çitlemeğe çıt, çıt hummalı Minnacık tuzlu lezzet için habire didinsek Zevkle sohbetle Dudaklarımız tuzdan kavrulsa Gene de bitirene dek bırakamasak Başka iki dirhem bir çekirdek genç kızlar Gülerek gelse yan masaya dizilse Herkes onları süzse İri yarı adamın Nargile fokurtuları nağmelerine... Nilüfer'in sesi karışsa Yaprak aralarından Dantel motifli günün son ışıkları Bezese çay bahçesini Güllerin kokuları, Hafif serinlikle kaplasa ortalığı, Beyaz hırkalarımızı omuzlarımıza alsak Memleketten, sünnet düğününden, işten anılardan, yarın neler yapacağımızdan konuşsak Yaşamın... Hayatın umudun tatlı tuzlularını Ay çekirdeğimize katık yapsak. O eski çay bahçesinde Akşamı karşılasak Hayatı çıt çıt çıtlatsak Aynur Baydar amanın..çekirdek babam gelmiş.. ne şeref seni burda görmek..hele armağanın.. oturdum başına çıt çıt çıtlıyorum şimdi.. bu şiir..nasılda buldun..bak şimdi..hani tepesine oturduğun bi dağ var ya başı dumanlı..senlen oraya otursak çekirdek baba..elimizde çekirdeklerimiz şiirdeki gibi konuşsak ordan burdan..hayatı çıt çıt çıtlasak..ne güzel olurdu.. çok teşekkür ederim çekirdek babam...sağ kolun Ahu seni tanıdığı için çok mutlu.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 DİLOŞUM, doğum gününü nastoljik köşede kutlamıştım ama oraya girmemişsin...seni çok seviyorum.İnşallah yeni yaşın sana hayırlı,uğurlu gelsin diyorum,tüm sevdiklerinle birlikte,uzuuuuuun yıllar hep mutlu yaşa.... Ayşegülüm.. sağolasın gül gibi güzel yüreklim..dileklerin içinse AMİN diyorum..seni seviyorum.. Canımsın sen, seni tanımak benim için ayrıca güzel, o kadar kısa zamanda onca şeyi paylaşmak, bir dost daha kazanmak, bundan daha güzel ne olabilir ki, bir insanın başka ne kazancı olabilir ki, bunlar servetle satın alınamayacak kadar değerli paylaşımlar, hepimiz kendi dünyamızda o kadar yalnızız ki, yalnızlıklarımızı paylaşıyoruz Diloşum, umutsuzluklarımızı umuda dönüştürüyoruz burada, bende hayatından çıkmaya niyetli değilim, birgün o hayalini kurduğumuz sıcak muhabbeti yüzyüze yaşayacağımız günde gelecek, gözlerimize bakacak, belki saatlerce güleceğiz... bende seni seviyorum, bak Zeki Müren ne diyor... Sende başını alıp gitme ne olur, hayatta hiç bir şeyim az olmadı senin kadar, ve hiç bir şeyi özlemedim seni özlediğim kadar, sende başını alıp gitme ne olur... Senin için dinliyorum, sana armağan ediyorum... canım benim.. umarım birgün o günlerde gelir..gözlerindeki ışığı göreceğim günler..sesinin tınısını duyacağım..sana sarılacağım günler..inşallah.. birtanem.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Doğum günün kutlu olsun.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 İşten güçten fırsat bulup ancak gelebildim. Birde baktım kiiiii diloşumun doğum günüymüş bugün. neyseki yetiştim Canım Diloşom, Güzel yürekli arkadaşım , DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Her günün bitiminde birşeyler öğreniyorsan Ömrün sana vazgeçilmez dostlar kazandırıyorsa Sabaha gülerek açabiliyorsan gözlerini Büyüdüğüne üzülme Mutlak göçe bir adım daha yaklaşmışsın Olsun ne önemi var Geride kalacaklara Baktıklarında gülümseyebilecekleri Seni sevgiyle yad edebilecekleri Bir tek fotoğraf bile bırakabilmişsen Ve yüzündeki gülüşü doyasıya yaşayabilmişsen Büyüdüğüne üzülme Bırak günler sende iz bıraksın Bırak çizgilerin ve akların artsın Yeter ki yarın dünü aratmasın Büyüdüğüne üzülme Çünkü varsın İyi ki varsın..... DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Sevgili Erguvan.. hissiyatınızın bende karşılık bulduğunu söylememe bilmem gerek varmıdır?.. hani beni heç sevmez, sinir olurmuşsunuz ya onu diyorum işte..benim gibi dünya tatlısı bir şahsiyete.. sinir olabilmek için özel bir çaba sarf etmiş olmalısınız yine de bu çabanız bile takdire şayan doğrusu.. derinlerde.. sırtında zıpkın yarasıyla yüzen iki garip balıktık.. zor olmadı.. birbirimizi yaralarından tanıdık.. birimiz o derindeki kayalığa saklanmaya çalıştı.. diğerimiz umarsız bir çabayla suyun yüzüne çıkmaya.. ikimizde başaramadık.. kimbilir hangi kayıp hazineyi bulamamaktan yorgun bu anlaşılmaz iki balık sürüldük derinlere.. savaşmayı bıraktık.. seni ve dahi beni düşünerek yazdığım üstteki mısraları umarım beğenmişsindir Frozenim.. kalbimdeki yerin ayrı..hatta bana öyle geliyor ki kalbimin öyle bir köşesi olduğunu senlen keşfettim..yani sen oraya yerleştikten sonra içimde böylesi bir yerin olduğunu ayrımsadım..ne tuhaf ama aynı zamanda ne büyüleyici değil mi? hediyeme bayıldım..sanki hep hayalini kurduğum yer.. seni seviyorum ayrık otum..senin beni sevdiğin gibi.. çok duygulandım ...ne güzel beni anlaman... yüreği camdan arkadaşım....bende o tuhaf ve büyüleyici şeyden bahsediyodum sana.. söylesene biz mannak mıyız.. yada kendimi zayi etmiyim ..acaba sen mannakmısın Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 tatlı çileğim..mavi düğmem..simgelerin en güzeli.. : bende Çalıkuşu'na minnettarım aynı sebepten..bana seni tanıttı...su gibi duru..dağ meltemi gibi rahatlatıcı canım Leylam..benle ilgili hislerin tamamen karşılıklı..seni bir gün görmesem özlüyorum..gözümde tütüyorsun..benim üzerimde yatıştırıcı tesirin var senin..senle konuşunca rahatlıyorum biliyormusun..ruhum huzur buluyor..çiçek ve şiir çok güzel..dileklerin de öyle..seni çok seviyorum Leylam..biliyorsun.. yukarıda yazmayı unutmuşum ..birtanecik sarmaşığım şiirin bir harika..yalnız sen fısıldayacaksında ben duymayacağım öyle mi Sardunyam..işte buna imkan yok... sen de benim kalbimin dinlendiricisi,huzur vericisisin..yıllardır günyüzüne çıkmayan duygularımı bana yeniden tanıtıp,kendimi bulmamı sağlayan ve bu sayede çok farklı tatları ve sizleri yaşamama sebep olan kişisin..özelimsin..şu andakı hislerimi anlatmaya kelimelerim yetmeyecek ama anladın sen eminim.. işte yine seni aradıım,aradıım,biliyorum geç kaldım ama burda buldum birazcık.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Sevgili RA_dya..ne kadar nazik..ne kadar sevgi dolusun..seni uzaktan takip ediyorum..forumumuza renk ve güzellik kattın..umarım daha fazla paylaşımda bulunuruz..güzel dileğin ve çiçek için ayrıca teşekkür ederim arkadaşım.. Sevgili egzorsist.. evet çok paylaşımımız olmadı ama bende seni tanıdığım kadarıyla yüreği çok güzel,duygusal ve kaliteli bir arkadaşsın..umarım bundan sonra daha çok görüşme imkanımız olur..çiçek,pastam ve hediyem..harikalar...ne kadar teşekkür etsem az.. bütün güzellikler seninle olsun egzorsist.. teşekkür ederim beğendiğine sevindim, inşallah dediğin gibi dah sık karşılaşırız temennilerin benden sana da geçerli olsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.