Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl aa ben onu göndermedim kii:) seth bekle sana yeni bi hediyem var..
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 15 yıl küçük tatlı şirin bir kedi alırım ama şu an işte olduğum için foto ekliyemiyorum sen hayal et zeynep...
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2009 15 yıl Usttekine hediyemi alayim himm o benim aldigim hediyeleri begenmez Yolu duser buralara gelirse ozaman bir kiyak gecebilirim belki altini ciziyorum bakin Belki
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2009 15 yıl yeni bir sandık.. malum, yetersiz kalmış mevcuttaki.. güle güle kullan
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2009 15 yıl :D Aahh cok tskler tam istedigim kamera dur bende ilk senin resmini cekeyim.. CHEESSE de bakalim
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2009 15 yıl Bir ustteki arkadasada dogayi cok seviyormus tur armagan edeyim dedim
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2009 15 yıl eklediğin resmi göremiyorum, nasıl bir hediye acaba.. yeni bi maske
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2009 15 yıl Aahh cok tskler tam istedigim kamera dur bende ilk senin resmini cekeyim.. CHEESSE de bakalim
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2009 15 yıl Bir hata olusmus hediyeleri bastan paketleyip yolluyorum Bir ustteki arkadasada dogayi cok seviyormus tur armagan edeyim dedim
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 15 yıl Yüzmeye gelirim artık teşekkür ederim amma masrafa girmişsin sana çeşit çeşit mayo siparişi verdim aries
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 15 yıl rica ederim ne demek harikasın değişik giyerim kırmızı var değilmi?
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 15 yıl var var olmaz mı, kırmızı olsun 10 kuruş fazla olsun yakışır arkadaşıma, güle güle giy...
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 15 yıl aynen öyle 20 kuruş da fazla olabilir teşekkür ederim arkadaşım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.